Taip jau man pasisekė, kad turiu visą kolekciją akinukų - tik rėmelių, stikliukus į visus brangoka susidėt todėl kol kas nešioju tik dvejus, susitvarkius- kiti laukia savo eilės
Rinkaus rinkau ir optometrijoj neissirinkus dvejus uzsisakiau kadangi stiklai problematiski - turiu lauktu 10-14 dienu (savaite jau praejo) kol gausiu.. Vienus emiau plastesniais tamsiai rudais (beveik juodi)remeliais, kitus plunu puse remo tamsiai bordo metalic su juodu..
QUOTE(Dasha @ 2008 10 10, 23:26)
Rinkaus rinkau ir optometrijoj neissirinkus dvejus uzsisakiau kadangi stiklai problematiski - turiu lauktu 10-14 dienu (savaite jau praejo) kol gausiu.. Vienus emiau plastesniais tamsiai rudais (beveik juodi)remeliais, kitus plunu puse remo tamsiai bordo metalic su juodu..
Pasirodyk po to Kaip smagu dveji, o jei ir skirtingu stiliu, tai isvis super pasikeitimui ash dabar irgi keiciausi, tai pussimti issimtavau, bet po ilgu dvejoniu likau prie dvieju: vejavaikiskesniu, paprastuciu ir grieztu, padaranciu mane rimtuole... Tai sunku buvo apsispresti labai, kai visiskai skirtingi
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 10 10, 21:48)
aha, matos, paprasti mieli tau tinka lyg bordo? as visada pirkdavau juodus.. siemet galvoju k iek glaima bet tik pusiau bordo (pusiau juodi) - gyvenime spalvu matyt reik
QUOTE(Sandruciux @ 2008 10 10, 22:37)
Pasirodyk po to Kaip smagu dveji, o jei ir skirtingu stiliu, tai isvis super pasikeitimui ash dabar irgi keiciausi, tai pussimti issimtavau, bet po ilgu dvejoniu likau prie dvieju: vejavaikiskesniu, paprastuciu ir grieztu, padaranciu mane rimtuole... Tai sunku buvo apsispresti labai, kai visiskai skirtingi
BU TI NAI. jau taip nekantrauju, Turejau sekiancia savaite ishavziuot kelioms dienoms, tai koks stresas buvo, kad butent tada jie bus padaryti, o as pasiimsiu veliau dabar jau ramu :kasrat: kelione nusikele (tikrai ne del akiniu ) - bet juos pasiimsiu ta pacia diena
QUOTE(rainiukas @ 2008 06 29, 11:01)
MAno dabar tokie tik remeliu spalva svelniai violetine ir uzrasas Vogue. Kaina apie 400Lt. Pirkau Fielman. Cia is naujos kolekcijos, nes sie vos ne vieninteliai man patiko ir tiko Kokybe kol kas esu patenkinta
Gavau saviskius, tai pagal numeriuka atradau:
tik maniskiu juostele ir is vidaus kur balta - salotine ir remelis tamsesnis.
Kitu nerandu, teks fotkint
tik maniskiu juostele ir is vidaus kur balta - salotine ir remelis tamsesnis.
Kitu nerandu, teks fotkint
Maniškiai, įsigyti pavasarį, tik jau norėtųsi naujų
Jau tos kancios su akiniu issirinkimu...
Atrodo, ovalus veidukas, kas cia sudetingo..bet va, veidukas labai siauras, tai kiek matuojuos - akiniu lesiai islenda uz veido konturu tai va, vargstu jau gera menesi..net vision express neradau..ieinu i optika ir tiesiu taikymu prie vaiku skyriaus akinuku o tie, storais remeliais man labai nepatinka - taip norisi lengvumo..jei ne didelis minusas, tai svajone butu beremiai akinukai..ech..sindi uzsuksiu dar i fielmann'a..paskutine viltis!
Atrodo, ovalus veidukas, kas cia sudetingo..bet va, veidukas labai siauras, tai kiek matuojuos - akiniu lesiai islenda uz veido konturu tai va, vargstu jau gera menesi..net vision express neradau..ieinu i optika ir tiesiu taikymu prie vaiku skyriaus akinuku o tie, storais remeliais man labai nepatinka - taip norisi lengvumo..jei ne didelis minusas, tai svajone butu beremiai akinukai..ech..sindi uzsuksiu dar i fielmann'a..paskutine viltis!
Sveikos
ieskau ir as nauju akiniu, labai reikia, ir zinau kokiu noriu, bet nerandu. gal patarsit kur ieskoti... noriu juodom plastikinem kojelem, remelis metalinis tik pusinis ir svarbiausia kad virsutine linija butu isapvalinta, ne tiesi. Mano antakiai labai islenkti, todel noriu kad akiniai bent siek tiek eitu pagal linija... Ka daryt..
ieskau ir as nauju akiniu, labai reikia, ir zinau kokiu noriu, bet nerandu. gal patarsit kur ieskoti... noriu juodom plastikinem kojelem, remelis metalinis tik pusinis ir svarbiausia kad virsutine linija butu isapvalinta, ne tiesi. Mano antakiai labai islenkti, todel noriu kad akiniai bent siek tiek eitu pagal linija... Ka daryt..
QUOTE(Sandruciux @ 2008 11 29, 13:00)
o is kokio miesto esate?
as Vilniuje, apejau visas optikas centre po kelis kartus
Na siandien radau pagal tuos reikalavimus labai graziu akinukus 450Lt... tai dabar mastau
QUOTE(Vilmaite @ 2008 12 01, 17:09)
Na siandien radau pagal tuos reikalavimus labai graziu akinukus 450Lt... tai dabar mastau
jeigu firminiai tai dar tikrai padori kaina