Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

Taip jau man pasisekė, kad turiu visą kolekciją akinukų - tik rėmelių, stikliukus į visus brangoka susidėt ax.gif todėl kol kas nešioju tik dvejus, susitvarkius- kiti laukia savo eilės bigsmile.gif
Atsakyti
Rinkaus rinkau ir optometrijoj neissirinkus dvejus uzsisakiau doh.gif kadangi stiklai problematiski - turiu lauktu 10-14 dienu (savaite jau praejo) kol gausiu.. Vienus emiau plastesniais tamsiai rudais (beveik juodi)remeliais, kitus plunu puse remo tamsiai bordo metalic su juodu..
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 10 10, 23:26)
Rinkaus rinkau ir optometrijoj neissirinkus dvejus uzsisakiau  doh.gif  kadangi stiklai problematiski - turiu lauktu 10-14 dienu (savaite jau praejo) kol gausiu.. Vienus emiau plastesniais tamsiai rudais (beveik  juodi)remeliais, kitus plunu puse remo tamsiai bordo metalic su juodu..

Pasirodyk po to 4u.gif Kaip smagu dveji, o jei ir skirtingu stiliu, tai isvis super pasikeitimui thumbup.gif ash dabar irgi keiciausi, tai pussimti issimtavau, bet po ilgu dvejoniu likau prie dvieju: vejavaikiskesniu, paprastuciu ir grieztu, padaranciu mane rimtuole... Tai sunku buvo apsispresti labai, kai visiskai skirtingi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 10 10, 21:48)

aha, matos, paprasti mieli good.gif tau tinka wink.gif lyg bordo? as visada pirkdavau juodus.. siemet galvoju k iek glaima hihihi.gif bet tik pusiau bordo (pusiau juodi) - gyvenime spalvu matyt reik good.gif

QUOTE(Sandruciux @ 2008 10 10, 22:37)
Pasirodyk po to 4u.gif Kaip smagu dveji, o jei ir skirtingu stiliu, tai isvis super pasikeitimui thumbup.gif ash dabar irgi keiciausi, tai pussimti issimtavau, bet po ilgu dvejoniu likau prie dvieju: vejavaikiskesniu, paprastuciu ir grieztu, padaranciu mane rimtuole... Tai sunku buvo apsispresti labai, kai visiskai skirtingi unsure.gif

BU TI NAI. jau taip nekantrauju, Turejau sekiancia savaite ishavziuot kelioms dienoms, tai koks stresas buvo, kad butent tada jie bus padaryti, o as pasiimsiu veliau lotuliukas.gif dabar jau ramu :kasrat: kelione nusikele (tikrai ne del akiniu hihihi.gif) - bet juos pasiimsiu ta pacia diena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2008 06 29, 11:01)
Va grazus tokio tipo blush2.gif
user posted image

thumbup.gif drinks_cheers.gif MAno dabar tokie tik remeliu spalva svelniai violetine ir uzrasas Vogue. Kaina apie 400Lt. Pirkau Fielman. Cia is naujos kolekcijos, nes sie vos ne vieninteliai man patiko ir tiko blush2.gif Kokybe kol kas esu patenkinta ax.gif
Atsakyti
Gavau saviskius, tai pagal numeriuka atradau:

user posted image

tik maniskiu juostele ir is vidaus kur balta - salotine ir remelis tamsesnis.

Kitu nerandu, teks fotkint
Atsakyti
Maniškiai, įsigyti pavasarį, tik jau norėtųsi naujų ax.gif

user posted image
Atsakyti
Jau tos kancios su akiniu issirinkimu... blink.gif verysad.gif
Atrodo, ovalus veidukas, kas cia sudetingo..bet va, veidukas labai siauras, tai kiek matuojuos - akiniu lesiai islenda uz veido konturu doh.gif tai va, vargstu jau gera menesi..net vision express neradau..ieinu i optika ir tiesiu taikymu prie vaiku skyriaus akinuku biggrin.gif o tie, storais remeliais man labai nepatinka - taip norisi lengvumo..jei ne didelis minusas, tai svajone butu beremiai akinukai..ech..sindi uzsuksiu dar i fielmann'a..paskutine viltis!
Atsakyti
Sveikos smile.gif
ieskau ir as nauju akiniu, labai reikia, ir zinau kokiu noriu, bet nerandu. gal patarsit kur ieskoti... noriu juodom plastikinem kojelem, remelis metalinis tik pusinis ir svarbiausia kad virsutine linija butu isapvalinta, ne tiesi. Mano antakiai labai islenkti, todel noriu kad akiniai bent siek tiek eitu pagal linija... Ka daryt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2008 11 29, 13:00)
o is kokio miesto esate?

as Vilniuje, apejau visas optikas centre po kelis kartus g.gif
Atsakyti
Na siandien radau pagal tuos reikalavimus labai graziu akinukus wub.gif 450Lt... tai dabar mastau ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmaite @ 2008 12 01, 17:09)
Na siandien radau pagal tuos reikalavimus labai graziu akinukus wub.gif  450Lt... tai dabar mastau ax.gif  g.gif

jeigu firminiai tai dar tikrai padori kaina smile.gif
Atsakyti