Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

QUOTE(Odora @ 2008 01 31, 12:58)
va biskiuka pademonstruosiu savuosius, spalvos realiai siek tiek ryskesnes
ypac priekis akiniu kai sviesos pasigauna  biggrin.gif
AKINIOKAI
sori kokybe ne pati puikiausia

man regis, as tokius matavausi:). tik kojeliu splava kita buvo. kiek kainavo?
Atsakyti
kainavo remai 240, firma peter miller
Atsakyti
aciu smile.gif
ant koju taip nesimato bet tas violetinis toks storesnis sluoksnelis ir uzklijuotas ant balto, na kaip ir iskilimas
Atsakyti
Cia radau nemazai graziu remeliu- net yra pavaizduoti kaip atrodo pabalnoti ant nosies lotuliukas.gif

http://www.iris-spec...mp;frameID=5156
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rence25: 27 vasario 2008 - 13:25
o as niekaip negaliu prisirink remeliu, jau puse metu vaikstineju po optikas, su visais baisia atrodau..sad.gif na netinka man tie su ryskiais remeliais nors tu ka, nors kitiems taip graziai atrodo. o kadangi stiklu man gan storoku reikia, tai ir net su paplonintais stiklais negraziai ziuris tie akiniai kur be remeliu sad.gif o kai pasiziuri, tiek graziu akiniuotu zmoniu, o man matyt reiks pereik galutinai prie kont lesiu
Atsakyti
Vat ir aš jau buvau apsisprendus lęšiukus dėtis, bet paskui užkliuvo už akių gražučiai "Armani" akinukai, tai lindzių taip ir nebeįsidėjau, vaikštau vėl su akinukais biggrin.gif Išsirinkau ryškius, bet nedidelius akinukus tamsiais rėmeliais. Nors visada mėgdavau ryškius, išsiskiriančius, tai visiems buvo lengvas šokas mane taip kukliai pasikeitusią pamačius tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, man labai idomu pasidare, ar pvz jei parduociau remelius, ar nunesus i optika idetu kitus (turiu omeny kito stiprumo) lesius?...Nes noreciau pasikeisti remelius, pakeiciau plauku spalva tai sie truputi per tamsus man... blush2.gif Tai vat galvoju parduoti gal pavyktu... g.gif Kaip jus galvojate?... ax.gif
Atsakyti
man sitas klausimas yra kiles, nes turiu "atliekamu" remeliu
siaip kol kas zinau tik varianta kad gali nusipirkt optikoj remelius ir nestis kur nors kitur stiklus isideti
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2008 04 07, 16:58)
Sveikos, man labai idomu pasidare, ar pvz jei parduociau remelius, ar nunesus i optika idetu kitus (turiu omeny kito stiprumo) lesius?...Nes noreciau pasikeisti remelius, pakeiciau plauku spalva tai sie truputi per tamsus man...  blush2.gif  Tai vat galvoju parduoti gal pavyktu... g.gif Kaip jus galvojate?... ax.gif

Manau,kad idetu 4u.gif
O as kaip tik issirinkau naujus akinukus is JOOP! firmos.Man jie istrigo ir jau kitu nebegaliu issirinkti doh.gif
Bombonke,nepergyvenk,juk is ikruju tai ne taip jau ir lengva issirinkti remelius unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos, paaiskinkit, man, kvailiukei, tie akinukai nuo saules, ar jie jau iskart buna tamsus, kaip ir normalus akinukai nuo saules, ar jie tik prie saules patamseja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(viol @ 2008 04 20, 07:54)
merginos, paaiskinkit, man, kvailiukei, tie akinukai nuo saules, ar jie jau iskart buna tamsus, kaip ir normalus akinukai nuo saules, ar jie tik prie saules patamseja? g.gif

buna ir tokie , ir tokie mirksiukas.gif siaip geriau atrodo iskart tamsus;)
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 04 20, 05:45)
buna ir tokie , ir tokie mirksiukas.gif siaip geriau atrodo iskart tamsus;)

aciu 4u.gif tai labai gerai, kad yra biggrin.gif leksiu ir as kuria diena ju darytis smile.gif
Atsakyti