As tik uz fielmanna
Pirkau ir pigius uz 69lt, ir brangiu uz 700lt, nesiskudziu nei tais nei tais
Ar nešiojate akinius? ar akiniai stiliaus detalė? daug turit?
Kaip keičia įvaizdį akiniai?
Foto.......
Foto.......
akinius nesiojam,kad saulute nespigintu i akis.daug neturim.brangiai kainuoja
jo,akiniai gali buti gan geras akcentas,man patinka
jo,akiniai gali buti gan geras akcentas,man patinka
Akinius nešioju nuo 8 klasės. Į metus perku kartą, turiu du: vienin paprasti, kiti fotochromai vasarai. Susigyvenau su akiniais
O kokie akiniai dabar madingi? Jau saulute skaiciau pradejo spiginti, o ir vasara ne uz kalnu - reik pasirupinti apsauga akims.
nešioju kokius 9 metus tai tikrai. iš pradžių tik namie ir kur reikėjo kažką žiūrėti, pvz., mokykloj. paskui suprastėjo, bet aš vis tiek nenorėjau jų nuolat nešioti, nors buvo sunku parduotuvėj su kainom, su troleibusų nr. ir netgi žmonių nepažindavau, tai pradėjo rūstintis, kad nesisveikinu. kol galiausiai nusprendžiau, kad patogumas svarbiau. dabar, kai tenka nusiimti, tai jaučiuosi pusžlibė. kol nenešioji nuolat, dar taip nesijaučia. o jau kai pripranta akys... tai be akinių tikrai nekas. o stiliaus dalis akiniai man niekad nebuvo ir nebus nebent tuo požiūriu, kad atrodai protingesnis ir tai ne taip lengva išsirinti, kad tiktų. vat man negražūs tie 'stiliagiški' su storais plastmasiniais rėmais, o jei dar kokios raudonos spalvos bet čia skonio reikalas.
o čia tie fotochromai, tai kur įšėjus į šviesą pasidaro užtamsinti? o ar brangiai tokie kainuoja?
dabar pagalvojau, gal ne į temą čia parašiau. apie kuriuos čia akinius tema: paprastus, ar tamsintus? ar apie visus
QUOTE(Isila @ 2007 03 12, 13:01)
Akinius nešioju nuo 8 klasės. Į metus perku kartą, turiu du: vienin paprasti, kiti fotochromai vasarai. Susigyvenau su akiniais
o čia tie fotochromai, tai kur įšėjus į šviesą pasidaro užtamsinti? o ar brangiai tokie kainuoja?
dabar pagalvojau, gal ne į temą čia parašiau. apie kuriuos čia akinius tema: paprastus, ar tamsintus? ar apie visus
QUOTE(Indijaa @ 2007 03 12, 12:54)
Ar nešiojate akinius? ar akiniai stiliaus detalė? daug turit?
Foto.......
Foto.......
as as prie rekordininkiu gal busiu, akinius nesioju nuo 3 metu, bet tai yra mano gyvenimo dalis, ir be ju as kaip nesava, akiniai yra geris
o turiu vienus, nes akytes laikui begant keiciasi, plius ne piguva tie akiniai (be minimum 500 akiniu nenusipirkciau, nes man vien stiklai po 400lt kainuoja (dioptrijos, cilindrai, dar kiti velniai)), ir po 2-3 metu nesiojimo, jie susibraizo ir moraliskai pasensta
dabar yra tikrai graziu remeliu (tie visi plastikiniai tai man nepatinka, nors negaliu taip kategoriskai teigti, yra ir graziu, tik laaaaaabai nedaug)
seniau, nu pries kokius 8 metus tai tokiu su ziburiu nebutum rades
dabar tai pasirinkimas tikrai didelis
plius atvezta nemazai zymesniu firmu remeliu (bent jau man tai tinka tokia taisykle - jei akiniai yra zymesnes firmos, tai jie ir grazesni, nes as negaliu nesioti visu tu, kur bent kazkokia dalis - sonas, ar apacia yra atvira, plasmasinai man nelabai patinka, tai lieka klasikiniai (bet per tiek nesiojimo metu man jie jau pabodo), ar metaliniai idomesniu formu (o jie praktiskai buna nepigus ))
as nesioju akinius,tai labai fainas aksesuaras,tik va labai sunku buna tinkamus issirinkti,tai reik nemazai apeiti optiku...
QUOTE(katalike @ 2007 03 13, 17:55)
taip šitie, a žinok kainos kaip kur, dar priklauso kokie stiklai - tos dioptrijos. Pas mane brangūs, nes cilindrai.
Neinu į tas brangias optikas. Gaila man už rėmelį 250lt paklot, o kur dar stiklai? Išvis gera suma susidaro. O pakeist tai noris bent kartą į metus.
QUOTE(Bajm @ 2007 03 16, 14:12)
o aš nekenčiu pigių rėmelių
nes aš sugebėčiau atnešioti jų kainą
t.y. kuo pigesni rėmeliai, tuo trumpesnis nešiojimo laikas
nes aš sugebėčiau atnešioti jų kainą
t.y. kuo pigesni rėmeliai, tuo trumpesnis nešiojimo laikas
man tas pats. man akiniai yra labai svarbus akseurasas ir ivaizdzio dalis, kuri galima sakyt svarbiausia, nes pirmu numeriu krenta i akis bendraujant su aplinkiniais siaip turiu visa kalna akiniu, visiems gyvenimo atvejams, skirtingu formu, spalvu, stiliaus. galvoju tikrai neissiversciau su vienais akiniais