Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

QUOTE(muminukas @ 2007 12 12, 20:11)
visi vienodai raudoni. niu, tokie į bordo. buvo ir kitų spalvų, bet šiaip labai daug raudonų  smile.gif
pirkau jau labiau iš reikalo. prieš tai tokius be rėmelių turėjau, tai susibaigę jau visai. ir palyginti nepatogūs, vis išsiklaipydavo.

Kur pirkai,kokiu dar spalvu buvo? bigsmile.gif kiek kainavo ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2007 12 12, 19:15)
Kur pirkai,kokiu dar spalvu buvo? bigsmile.gif  kiek kainavo ? blush2.gif

pilies optikoje Kaune. 329, bet dabar 25 proc. nuolaida rėmeliams, tai su lęšiais išėjo nepilnai 340 smile.gif juoda, ruda tai tikrai buvo mastau.gif
Atsakyti
darbe šiandien kai kurie pirmą kartą pamatė, kad akinius nešioju lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
po ilgu akiniu ieskojimu nusipirkau kontaktinius lesius biggrin.gif
Atsakyti
na kaip aptilus tema...
sakykit va kokie akiniai dabar patys madingiausi? kal kas nors naujo ko as nezinau?
siaip man graziausi masyviais remais su placiom kojom, bet deja visiskai man netinka
dabar pamazu ieskausi akiniu, nusiziurejau dvejus remelius, vieni tamsus bordo, kojeles balta su bordo, kiti violetinis metalo blizgesio remas, kojeles plastikas rozine su violetine...
nu tinka pagal forma labiau tie antri, bet del spalvu baidausi, o pagal stiliu pirmieji...
va ir nezinau kaip apsisprest ar toliau ieskoti g.gif
kaip jums atrodo, siaip as sviesaus salto gymio naturali sviesiaplauke, is tikro tai norejau akinuku su melynom ar pilkom spalvom
Atsakyti
sveiki noreciau paklaust i kokia kaina butu galima orientuotis perkant apsauginius akinius ? Daznai bunu prie kompiuterio ir t.t. ir akis daznai skauda tai noriu apsauginius akinius nusipirkt smile.gif ar iki 100 lt butu galima susirasti su graziais remeliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winnerss @ 2008 01 23, 11:02)
sveiki noreciau paklaust i kokia kaina butu galima orientuotis perkant apsauginius akinius ? Daznai bunu prie kompiuterio ir t.t. ir akis daznai skauda tai noriu apsauginius akinius nusipirkt smile.gif  ar iki 100 lt butu galima susirasti su graziais remeliais  smile.gif

O tavo akytes yra geros? ta prasme nori akinuku be dioptriju?
Mano (ir ne tik) nuomone, nuo tokio dalyko tik blogiau bus.. Geriau kazkokiu vitaminuku paieskoti, pratimus akims daryti - tas tai tikrai padeda 4u.gif O "apsaugantys nuo kompo" akiniai yra tik mada ir reklama. Antirefleksas tikrai ne nuo kompo saugo, o tiesiog nuo sviesos atspindziu. Pvz as prie kompo sededama net nusiimu savo akinukus.
O jeigu apie kaina, tai pasivaiksciok po optikas - ziurint kokie tau grazus ir tinkantys remeliai, nes ju kainos kuo ivairiausios, pradedant nuo nulio litu.. Bet uz stiklus tai, manau, koks simtukas tikrai, tiksliai nezinau.
Atsakyti
Na, aš irgi įkeliu foto su akinukais. Pas mus giminėj akiniuotų nemažai. smile.gif Šitoj foto aš su pussesere (aš ilgais plaukais).user posted image
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 01 26, 21:05)
aga, labai tinka, prie veido  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Ačiū ačiū..kol aš juos išsirinkau tai pavargt reikėjo smile.gif
Atsakyti
Fishbone, grazus akinukai ir tau labai labai tinka thumbup.gif as irgi noriu dabar tokiu,kur apacioj remelio nebutu - reikia kolekcija paivairinti smile.gif
Beja,kur pirkai jei nepaslaptis? matau,kad is Kauno esi blush2.gif

laimINGA, tau labai tinka thumbup.gif as irgi beveik tokius pat turiu smile.gif
Atsakyti
sveikos o as dabar turiu savo fiolecitavus akiniokus smile.gif
tik jau sekantis noras tiek pat graziu bet pvz juoda-balta-pilka spalvos t.y. tinkanciu prie visko smile.gif nes netikiu tais kurie sako kad akiniu prie aprangos derinti nereikia
Atsakyti
va biskiuka pademonstruosiu savuosius, spalvos realiai siek tiek ryskesnes
ypac priekis akiniu kai sviesos pasigauna biggrin.gif
AKINIOKAI
sori kokybe ne pati puikiausia
Atsakyti