Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

QUOTE(rence25 @ 2007 12 08, 23:22)
Ieskau cia patarimo. Nesioju akinukus jau senokai. Pries metus isigyjau akinukus kur remelis tik virsuje, plonos kojeles, lesiai plastikiniai ploninti. Bet jau atsibodo sitie ieskosiu kitu  ax.gif  Vat kokia problema : pas mane viena akyte net 2D silpnesne nei kita ( siaip minusas didelis doh.gif ). Stiklai buna ploninti bet man vis vien atrodo kad krastas storas.
Kokius akinukus darosi tos kuriu trumaregyste vidutinio ar didelio laipsnio?
Gal yra kokiu patarimu, kad butu ir grazu ir patogu?

o dvigubo ploninimo nebandei? nes kur regejimas labai prastas, automatiskai taiko stiklus su dvigubai plonintais lesiais. nezinau, pas mano vyra prastokas regejimas, jam dvigubai plonina, remeliai irgi ploni, ir normaliai atrodo. ,man regis, cia isikalbejimas ax.gif nors gali bandyti tuos storesnius plastikinius remelius - ten daugiau stiklo isistato mirksiukas.gif
Atsakyti
dabar renkuosi tarp situ

http://www.go-optic....mp;page=DFRAMES

ir situ

http://www.go-optic....mp;page=DFRAMES
Atsakyti
user posted image

gal šitus imčiau mastau.gif anie irgi faini, bet gal labiau laisvalaikiui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 12 09, 18:20)

Pirmi man fainesni, nes aš nemėgstu rusvų spalvų atspalvių akinukų schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2007 09 13, 13:12)
buvau pasizvalgyt siaures miestelio hyper rimi ten i kazkokia optika uzbridau, tokie lyg ir limpantys prie veido akinukai keli buvo, bet kaina apie 300lt remeliu o tokie lyg atbulom rankom padaryti - tai dazas koks kreivai uzteptas tai dar kas nors, toks jausmas lyg butu visi nuo zinomu dizaineriu pakopijuoti.
gal kuri buvot ten kaip jum pasirode? ar tokia kokybe adekvati kainai?

nors ir velokai atsakau, bet man ten nelabai patiko, ziurejau sau brangesniu remelius, tai susidare ispudis, kad nukopijuoti vardiniai remeliai - patys remai kazkokie klisi, netvarkingai pagaminti... blink.gif o kaina - kaip uz vardinius doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Owly @ 2007 09 13, 18:12)
pliusiniai akiniai nuotoliui?  mastau.gif

cia turima minty nuotoli tarp akiu vyzdziu mirksiukas.gif
Atsakyti
nulekiau dar karteli pasimatuoti tuos juodus akinukus - pasirodo jie man per platus unsure.gif mano veidas siauras, tai taip sunku issirinkti tinkamus remus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 12 10, 21:18)
nulekiau dar karteli pasimatuoti tuos juodus akinukus - pasirodo jie man per platus  unsure.gif mano veidas siauras, tai taip sunku issirinkti tinkamus remus  doh.gif

Uh patikek, as visas kauno optikas perejau doh.gif dvi dienas aakaujoau ir matavausi visus is eiles, sake konsultantes kad man vis per platus. Bet nepraradau vilties ir uzejau i fielman prie stoties ir ten radau savo svajoniu akinukus wub.gif jau antra savaite nesioju ir negaliuu atsidziaugti 4u.gif
Atsakyti
vis dėlto tie mano akinukai ne visai tokie, kaip buvau rodžiusi. įjeliu foto, tik nelabai kokybiška ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 12 12, 19:58)
vis dėlto tie mano akinukai ne visai tokie, kaip buvau rodžiusi. įjeliu foto, tik nelabai kokybiška ax.gif

faini,kokios firmos? smile.gif
Atsakyti
vogue.
ryškūs, dar nesu tokių ryškių turėjusi. nors čia mano tik treti akiniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 12 12, 20:06)
vogue.
ryškūs, dar nesu tokių ryškių turėjusi. nors čia mano tik treti akiniai ax.gif

Noreciau ir as panasaus stiliaus akinuku,tik su juodais arba rudais remais,o kokios spalvos kojeles?nelabai matosi g.gif raudonos,oranzines?
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2007 12 12, 19:08)
Noreciau ir as panasaus stiliaus akinuku,tik su juodais arba rudais remais,o kokios spalvos kojeles?nelabai matosi  g.gif raudonos,oranzines?

visi vienodai raudoni. niu, tokie į bordo. buvo ir kitų spalvų, bet šiaip labai daug raudonų smile.gif
pirkau jau labiau iš reikalo. prieš tai tokius be rėmelių turėjau, tai susibaigę jau visai. ir palyginti nepatogūs, vis išsiklaipydavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 12 gruodžio 2007 - 19:12