Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

QUOTE(muminukas @ 2007 12 05, 21:28)
matau, kad esi kaunietė. pilies optikoje, daukšos gatvėje, priešais šokoladinę ir neformą, į bet kuriuos saulės akinius tau įdės lęšius su dioptrijomis. na, bent jau į iš jų perkamus akinius  smile.gif

Super thumbup.gif Nes kiek ieškojau, niekur neradau ax.gif O mano stiprūs ax.gif O kiek jų vienas stiklas kainuoja?
Vienoj optikoj kai paklausiau, tai nuo 500 lt už LĘŠĮ blink.gif
O čia kainos nesikandžioja? ax.gif
Atsakyti
niu, pernai gal 40 litų už tonuotą lęšį su dioptrijomis mokėjau, tai už du apie 80 ax.gif o tie vogue rėmliai tai 369 ar 389 litai, o dabar 25 proc. nuolaida yra thumbup.gif
tai ir audžiu mintį, kaip čia tyliai tyliai nusipirkus mastau.gif
Atsakyti
O kokio stiprumo lęšiukas? Plonintas ar ne? ax.gif
Kaip tokiem rėmam tai normaliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pienės_Pūkas @ 2007 12 05, 19:50)
O kokio stiprumo lęšiukas? Plonintas ar ne?  ax.gif
Kaip tokiem rėmam tai normaliai  thumbup.gif

mano nestori, kaip paprasti. gal 0,75 ir 1,25 mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 11 06, 10:01)

o jeigu nori būt labai madinga, tai ruoškis tokiems "moksliuko" akiniams topsecret.gif
user posted image
tik aš tokių dar nemačiau. ir abejoju, ar pamatysiu juos LT. kita vertus, toks modelis turbūt mažai kam tiktų.

Yra universiteto optikoj
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 12 05, 21:10)
pilies optikoje nusižiūrėjau akinius. kaip tik 25 proc. nuolaidos. kaip jums?

user posted image

ech, labai grzus sitie akinukai, bet pavydziu panelems, kurioms tokie tinka. Man tai remeliai per dideli, nes veidas labai smulkus, tai atrodau doh.gif
taigi gavau issirinkti stai tokius http://www.giarre.co...odel-gg2752.php
atrodo paprasti akinukai, bet kadangi gucci, tai brangiai suplojau. Kaip jums, merginos, manieji?
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2007 12 06, 11:10)
Kaip jums, merginos, manieji?

Gerai, kad pasirodei, nes aš vis galvojau, kokius tu ten guccius iširinkai?biggrin.gif Kažkaip nemačiau fielmane...gal viską ispirko g.gif Buvo įdomu, nes mano veidas irgi smulkus, laaabai sunku su forma.
akinukai thumbup.gif ir labai faina, kad paprasti. čia ir žavesys. o spalva šita rusva?
Atsakyti
QUOTE(rutuliuxaz @ 2007 12 06, 12:25)
Gerai, kad pasirodei, nes aš vis galvojau, kokius tu ten guccius iširinkai?biggrin.gif Kažkaip nemačiau fielmane...gal viską ispirko g.gif Buvo įdomu, nes mano veidas irgi smulkus, laaabai sunku su forma.
akinukai  thumbup.gif ir labai faina, kad paprasti. čia ir žavesys. o spalva šita rusva?

aha, butent sita. Labai paprasti, bet man tinka jie prie veido. Be to nera niekur didelem auksinem raidem parasyta gucci, kaip buna akiniai nuo saules su didelem D&G doh.gif ant remeliu sono
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2007 12 06, 10:10)
ech, labai grzus sitie akinukai, bet pavydziu panelems, kurioms tokie tinka. Man tai remeliai per dideli, nes veidas labai smulkus, tai atrodau doh.gif

mano veidas irgi siauras ir smulkus, bet kažkaip visai tiko. na, pirkdama dar žiūrėsiu, gal kažkas dar už akies užklius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2007 12 05, 21:31)
Yra universiteto optikoj

tokie gal? http://www.madein.lt...id=1375&type1=1
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 12 06, 18:26)

yra ten ir pagražintų, padailintų varintų, yra ir klasikiniai.
Atsakyti
Ieskau cia patarimo. Nesioju akinukus jau senokai. Pries metus isigyjau akinukus kur remelis tik virsuje, plonos kojeles, lesiai plastikiniai ploninti. Bet jau atsibodo sitie ieskosiu kitu ax.gif Vat kokia problema : pas mane viena akyte net 2D silpnesne nei kita ( siaip minusas didelis doh.gif ). Stiklai buna ploninti bet man vis vien atrodo kad krastas storas.
Kokius akinukus darosi tos kuriu trumaregyste vidutinio ar didelio laipsnio?
Gal yra kokiu patarimu, kad butu ir grazu ir patogu?
Atsakyti