jau 10 metu esu istikima senamiescio Regai
pradzioje pirkdavau kontaktinius lesiu, paskui vienus akinius, kitus ir tt., turiu 20 proc nuolaida, tai apsimoka, o ir remeliai isskirtiniai...
jau kuri laika turiu blata fielmann, tai manau artimiausiu metu isigysiu akinius pas juos...
pradzioje pirkdavau kontaktinius lesiu, paskui vienus akinius, kitus ir tt., turiu 20 proc nuolaida, tai apsimoka, o ir remeliai isskirtiniai...
jau kuri laika turiu blata fielmann, tai manau artimiausiu metu isigysiu akinius pas juos...
sveikos mergaites. Ilga laika nesiojau kontaktinius lesius, bet dabar dirbu toki darba, kai reikai visa diena prie kompiuterio sedeti, tai nusprendziau, kad rekia man akinuku. Nuejau i fielmann. Pasirinkimas is tiesu nemazas. Rinkausi ilgai, na bet tie pigesni labai jau negraziai atrode man ant nosies. Mano veidas labai smulkus, tai daugelis netinka. Rinkausi rinkausi, ir geriausi pasirode gucci akinukai. Tai ir suplojau 800 uz viska (remeliai 500 ir stiklai po 119). Brangoka, bet ka padarysi
Aš irgi išsirinkau fielmane
pigesni man irgi prie veido netiko. teko imti esprit'o rėmus
Šiek tiek pigiau apsisukau nei jovita
pigesni man irgi prie veido netiko. teko imti esprit'o rėmus
Šiek tiek pigiau apsisukau nei jovita
pilies optikoje nusižiūrėjau akinius. kaip tik 25 proc. nuolaidos. kaip jums?
grazus,tik man ta rozine spalva jau tokia baisi
Forma graži, tačiau neaišku, ar prie veido tokia spalva tiks
Mano akiniai iš fielman, Gerry Weber firmos Raudonos kojelės, ir juodas rėmelis
Mano akiniai iš fielman, Gerry Weber firmos Raudonos kojelės, ir juodas rėmelis
spalva tinka, bet dar yra juodų ir rudų, tai pirkdama jau galutinai turėsiu apsispręsti. nors šitie gal net labiausiai tiktų
o nuo saulės tokie, tik spalvos ruda su balta ir su dioptrijomis.
Papildyta:
kai gyvai žiūrėjau, tai iš išorės jie bordo ar tamsiai taamsiai ciklameniniai, tik iš vidinės pusės ružavi. be to, man tinka, ir dabar su rožinėm kojelėm
o nuo saulės tokie, tik spalvos ruda su balta ir su dioptrijomis.
Papildyta:
QUOTE(smilsee @ 2007 12 05, 19:12)
grazus,tik man ta rozine spalva jau tokia baisi
kai gyvai žiūrėjau, tai iš išorės jie bordo ar tamsiai taamsiai ciklameniniai, tik iš vidinės pusės ružavi. be to, man tinka, ir dabar su rožinėm kojelėm
QUOTE(katalike @ 2007 12 05, 19:21)
sitie grazus
spalva tai ruda, kur paveikslėlyje ružava, o balta - kur paveiksle ruda. labai patogu su jais vairuoti
nu man kadangi nei viena spalva panasi i rozine nepatinka,tai ir ju spalva ne prie sirdies,bet forma tai tikrai labai grazi
QUOTE(Pienės_Pūkas @ 2007 12 05, 19:23)
Oho, pirmą kartą matau tokius su dioptrijom O kokio stiprumo ir kur tokių yra?
matau, kad esi kaunietė. pilies optikoje, daukšos gatvėje, priešais šokoladinę ir neformą, į bet kuriuos saulės akinius tau įdės lęšius su dioptrijomis. na, bent jau į iš jų perkamus akinius
Papildyta:
QUOTE(smilsee @ 2007 12 05, 19:24)
nu man kadangi nei viena spalva panasi i rozine nepatinka,tai ir ju spalva ne prie sirdies,bet forma tai tikrai labai grazi
tai aišku, dar + gali ir netikti. akinių mėlynais rėmeliais gyvenime nepirkčiau, nes absolutely netinka