Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

Kauno Optikos pasaulyje labai graziu remeliu yra, pasidariau is ten akinukus, remeliai kaip vardiniai thumbup.gif
Atsakyti
tik fielmann perku
yra ir brangių, ir pigių rėmelių
kruopščiai padaro

o matuotis einu po kelis kartus (Vilniuje yra 3 salonai, tai visus paeinu kelis kartus) kol išsirenku bigsmile.gif ir dar su drauge
be to kiekvienos pardavėjos išklausinėju ką mano apie tuos ar anuos rėmelius at mano nosies

bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žizel: 01 gruodžio 2007 - 20:17
jau 10 metu esu istikima senamiescio Regai thumbup.gif
pradzioje pirkdavau kontaktinius lesiu, paskui vienus akinius, kitus ir tt., turiu 20 proc nuolaida, tai apsimoka, o ir remeliai isskirtiniai...
jau kuri laika turiu blata fielmann, tai manau artimiausiu metu isigysiu akinius pas juos... tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
sveikos mergaites. Ilga laika nesiojau kontaktinius lesius, bet dabar dirbu toki darba, kai reikai visa diena prie kompiuterio sedeti, tai nusprendziau, kad rekia man akinuku. Nuejau i fielmann. Pasirinkimas is tiesu nemazas. Rinkausi ilgai, na bet tie pigesni labai jau negraziai atrode man ant nosies. Mano veidas labai smulkus, tai daugelis netinka. Rinkausi rinkausi, ir geriausi pasirode gucci akinukai. Tai ir suplojau 800 uz viska (remeliai 500 ir stiklai po 119). Brangoka, bet ka padarysi 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi išsirinkau fielmane mirksiukas.gif
pigesni man irgi prie veido netiko. teko imti esprit'o rėmus ax.gif
Šiek tiek pigiau apsisukau nei jovita biggrin.gif
Atsakyti
pilies optikoje nusižiūrėjau akinius. kaip tik 25 proc. nuolaidos. kaip jums?

user posted image
Atsakyti
grazus,tik man ta rozine spalva jau tokia baisi doh.gif
Atsakyti
Forma graži, tačiau neaišku, ar prie veido tokia spalva tiks g.gif
Mano akiniai iš fielman, Gerry Weber firmos wub.gif Raudonos kojelės, ir juodas rėmelis wub.gif
Atsakyti
spalva tinka, bet dar yra juodų ir rudų, tai pirkdama jau galutinai turėsiu apsispręsti. nors šitie gal net labiausiai tiktų mastau.gif

o nuo saulės tokie, tik spalvos ruda su balta smile.gif ir su dioptrijomis.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(smilsee @ 2007 12 05, 19:12)
grazus,tik man ta rozine spalva jau tokia baisi doh.gif

nono.gif kai gyvai žiūrėjau, tai iš išorės jie bordo ar tamsiai taamsiai ciklameniniai, tik iš vidinės pusės ružavi. be to, man tinka, ir dabar su rožinėm kojelėm nail.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 12 05, 19:21)
sitie grazus

spalva tai ruda, kur paveikslėlyje ružava, o balta - kur paveiksle ruda. labai patogu su jais vairuoti thumbup.gif
Atsakyti
nu man kadangi nei viena spalva panasi i rozine nepatinka,tai ir ju spalva ne prie sirdies,bet forma tai tikrai labai grazi
Atsakyti
QUOTE(Pienės_Pūkas @ 2007 12 05, 19:23)
Oho, pirmą kartą matau tokius su dioptrijom  wub.gif O kokio stiprumo ir kur tokių yra?  ax.gif

matau, kad esi kaunietė. pilies optikoje, daukšos gatvėje, priešais šokoladinę ir neformą, į bet kuriuos saulės akinius tau įdės lęšius su dioptrijomis. na, bent jau į iš jų perkamus akinius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(smilsee @ 2007 12 05, 19:24)
nu man kadangi nei viena spalva panasi i rozine nepatinka,tai ir ju spalva ne prie sirdies,bet forma tai tikrai labai grazi

tai aišku, dar + gali ir netikti. akinių mėlynais rėmeliais gyvenime nepirkčiau, nes absolutely netinka nail.gif
Atsakyti