Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

Sveikos. Ieškau naujų akinių - jaučiu, kad pribrendo reikalas pasikeisti smile.gif
Kol nueisiu iki optikos, noriu pasižiūrėti kokių gėrių yra internete. Tačiau visiems žinomos optikos nepateikia turimų akinių kolekcijų verysad.gif
Patarkite, prašau, kur jūs dairotės, ieškote... gal nuorodėlių kokių įmestumėte ax.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawandorder: 05 lapkričio 2007 - 11:49
patarciau iskart eit i optika ir ten matuotis smile.gif juk paveiksliuke atrodo vienaip, o uzsidejus is kart kitas vaizdas wink.gif
Atsakyti
Tai žinoma, bet čia bus II-as žingsnis. Pradžioje, taip sakant, reikia ištirti rinką tongue.gif
Nes žinau, kaip būna - nueinu į optika, pasivaikštau, akys apraibsta, pasimetu, apsisuku ir išeinu...tai va taip blush2.gif
Atsakyti
Nemokėčiau internete rinktis. Niekad taip nedariau. Nueinu į Optiką ir matuojuos visus, kurie krinta man į akį. Juk tikrai ne visi tinka. O jei dar pardavėjas gerai suprantantis ir padėt tikrai gali, tada išvis baika.
Atsakyti
Čia kaip su drabužiais - perki ir matuojiesi parduotuvėje, bet mados tendencijas sužinai iš interneto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lawandorder @ 2007 11 06, 09:29)
Čia kaip su drabužiais - perki ir matuojiesi parduotuvėje, bet mados tendencijas sužinai iš interneto ax.gif

aš, kaip neseniai buvusi vision expresse, galiu pasakyt kad akinių pasauly nieko naujo. karaliauja plačiais rėmais akiniai, ar plačiom 'kojelėm', griežtesnio silueto. bent jau tokie brangiausi biggrin.gif aišku, yra ir nemažai tų plonyčių, bet jie dauguma pigesni. nemažai ryškių ir net kičinių, kaip su swarovskiais arba leopardiniai maišyti dar su kažkokia spalva. pigiau 200Lt tų stambiarėmių nerasi (minimoj optikoj), nebent kokius nors kreivus brokuotus. aišku, visokių mados namų ir garsesnių dizainerių gražiausi atitinkamai pagal kainą. apibendrinant - tas pats buvo ir vasarą, ir prieš porą metų. nematau didelio skirtumo.
o jeigu nori būt labai madinga, tai ruoškis tokiems "moksliuko" akiniams topsecret.gif
user posted image
tik aš tokių dar nemačiau. ir abejoju, ar pamatysiu juos LT. kita vertus, toks modelis turbūt mažai kam tiktų.
Atsakyti
o jeigu nori būt labai madinga, tai ruoškis tokiems "moksliuko" akiniams topsecret.gif

OK, įkalbėjote biggrin.gif traukiu iš stalčiaus senus mokyklinius akinukus, įsidedu naujus stiklus ir busiu madingiausia Vilniuje lotuliukas.gif
Dėkui už vission expresse asortimento apžvalgą. Iš tikro neapsisprendžiu kokių norių - plonyčių-berėmių akinukų (tokius dabar nešioju, tik jie jau moraliai pasenę ir šiaip ar taip lęšius keisti reikia) ar plačiarėmių (tokių nesu bandžiusi, bet labai gundausi). Mat pastarieji man yra labai gražus aksesuaras. Kol kas ieškau idėjų ir apšvietimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 11 06, 01:25)
Nemokėčiau internete rinktis. Niekad taip nedariau. Nueinu į Optiką ir matuojuos visus, kurie krinta man į akį. Juk tikrai ne visi tinka. O jei dar pardavėjas gerai suprantantis ir padėt tikrai gali, tada išvis baika.

aš irgi tik vietoj renkuosi. nedaug man akinių tinka. bet jau konsultantės kokios pataiko - kai parinks, tai visiškai į pievas. aš jau nuo seniausių laikų žinau, kad visokie berėmiai arba šviesiais rėmais man 'iškrenta iš veido', nes oda per šviesi. tas pats ir mano vyrui. o tik ateina pasiūlyt - akurat tokius biggrin.gif tai jeigu jau matau, kad artinasi padėti, iškart sakau, jog nereik biggrin.gif

čia keletas straipsnių, kaip apie rėmus, kaip juos rinktis, gal kam pravers:
http://www.eyedoctor...ass-frames.html
http://www.eyedoctor...ass_frames.html
http://www.eyedoctor...ame_styles.html

Papildyta:
QUOTE(lawandorder @ 2007 11 06, 11:18)
OK, įkalbėjote biggrin.gif traukiu iš stalčiaus senus mokyklinius akinukus, įsidedu naujus stiklus ir busiu madingiausia Vilniuje lotuliukas.gif
Dėkui už vission expresse asortimento apžvalgą. Iš tikro neapsisprendžiu kokių norių - plonyčių-berėmių akinukų (tokius dabar nešioju, tik jie jau moraliai pasenę ir šiaip ar taip lęšius keisti reikia) ar plačiarėmių (tokių nesu bandžiusi, bet labai gundausi). Mat pastarieji man yra labai gražus aksesuaras. Kol kas ieškau idėjų ir apšvietimo biggrin.gif

aš irgi galiu traukt, tik truputį per maži ir rėmai ne tokie modni biggrin.gif
tai aš toks pats variantas. savaitgalį pakeičiau senuosius plonuosius ir naujuosius storuosius biggrin.gif irgi buvo morališkai pasenę. bet šiaip tarp šitų gal ir sunkiau rast tinkančius g.gif ypač jei negali sau leist mokėti >400
beje, dabar ten akcija. atseit lęšiai nemokami. bet pristos tol, kol pasirinksi geresnius mokamus su visais paploninimais, pakietinimais, antirefleksu lotuliukas.gif be to, tuos nemokamus nedaro tą pačią dieną. ot suskiai bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai nori-nenori nusiteikusi mokėti tiek kiek reikia, aišku proto ribose. Nesirenku kolekcinių, bet ir ne pačius lieviausius rėmus, nes bet kokiu atveju lęšiai (stiklai) kainuoja daugiau biggrin.gif man bet kokiu atveju reikalingas paploninimas, antirefleksas, cilindras - susidaro suma. Ir žinote, tada pradedu galvoti, kad gaila tokią brangenybę dėti į pigesnius rėmus ax.gif pavyzdžiui, pastarųjų akinių stiklai man kainavo apie 300, o rėmas- apie 150 (čia jau mano galva, nėra mažai).
o su tomis akcijomis - tai schmoll.gif. Žinia, kad niekados negausi nieko gero už dyką.
Tai va ir taupausi, kalėdom sau pasidovanoti žadu mirksiukas.gif
Dėkui už nuorodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lawandorder @ 2007 11 06, 12:45)
Aš tai nori-nenori nusiteikusi mokėti tiek kiek reikia, aišku proto ribose. Nesirenku kolekcinių, bet ir ne pačius lieviausius rėmus, nes bet kokiu atveju lęšiai (stiklai) kainuoja daugiau biggrin.gif  man bet kokiu atveju reikalingas paploninimas, antirefleksas, cilindras - susidaro suma. Ir žinote, tada pradedu galvoti, kad gaila tokią brangenybę dėti į pigesnius rėmus ax.gif pavyzdžiui, pastarųjų akinių stiklai man kainavo apie 300, o rėmas- apie 150 (čia jau mano galva, nėra mažai).
o su tomis akcijomis - tai schmoll.gif. Žinia, kad niekados negausi nieko gero už dyką.
Tai va ir taupausi, kalėdom sau pasidovanoti žadu mirksiukas.gif
Dėkui už nuorodas 4u.gif

tai visiškų pigenų ir aš nesirenku (turiu omeny, kai tas pigumas kokybėj matosi). mūsų požiūriu 150 lyg ir normalu. o parduotuvės - tai vieni iš pigesnių (apie fielmanno popierinius už 20Lt nekalbu). dabartiniai rėmai kainavo 230, o bet tačiau seni mano rėmeliai - buvo Sisley ir kainavo ne daugiau 80Lt. vien todėl, kad modelis nebuvo 'ant bangos'. o kokybė tai liuxiška. o vyrui vasarą pirkom gal už 100 Lt ar truputį daugiau ir gražius, ir patvarius (nors čia gi prie pigių skaitosi), lęšiai jo irgi ne iš pigiųjų - 600Lt su nuolaida doh.gif, nu mano kol kas 200 neviršyja.

variantas dar: nusipirkti rėmus kokiam vision expresse ar kitoj optikoj, kur didenis pasirinkimas, o lęšius dėti kitur, kur pigiau g.gif bet tada turbūt ir garantijos neduos g.gif
Atsakyti
Aš manu, kad akinių rėmams galiotų nuolaida tos optikos, kurioje ir pirkai. Nes ką jie žino - dėjai stiklus pas juosm ar ne. ir iš vis - prie ko čia stiklai ar kur jie pirkti, jei tvarkomi rėmai tongue.gif
Žodžiu, akiniai - prabangus malonumas. Renkuosi atsakingai- einu panaršysiu internete cool.gif
Atsakyti
Gal patarsit kur ieškoti 6 metų akinių berniukui ax.gif Norėčiau be plasmasiukų prie nosies, nes jie nuspaudė nosį ax.gif
Atsakyti