Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

be 800lt neiko enradai?mano rasti brangiausi,kurie man tiko kainavo 400lt,siaip netycia uzklydau i Pilaites optika ir radau praejusiu metu modeli su nuolaida 98lt tekainavo remukai(stiklai brangiau) bet man nerealiai gerai tiko prie veido.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 26 rugsėjo 2007 - 17:13
QUOTE(borooze @ 2007 09 26, 17:58)
sveikos mamytės ir ne tik smile.gif

Ilgą laiką nešioju kontaktinius lęšius, bet dabar nusprendžiau kad noriu akinukų... nuėjau į optiką ir ką... bet 800 litų nieko neradau... gal kuri turit ką pasiūlyt?  tongue.gif

Nueik i Fielmann wink.gif Ten pasirinkimas tikrai labai didelis thumbup.gif Ir tokių brangių nemačiau biggrin.gif cool.gif Nebent lęšiai akiniams tau brangūs gaunasi g.gif Man lęšiai kainavo daugiau negu rėmeliai cool.gif

Atsakyti
Na as nelabai issireiskiau: ieskau raudonu remeliu... ir buten tokei kuriu NORIU tokai kaina...

kazkada viena mamyte namuose pardavinedavo akiniu remus galvoju gal dar yra ji blush2.gif

o as beje Kaune gyvenu tai cia na kaip ir nelabai kainos preinamos norimu dalyku (optikose) ....

aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2007 09 26, 21:42)
Na as nelabai issireiskiau: ieskau raudonu remeliu... ir buten tokei kuriu NORIU tokai kaina...

o as beje Kaune gyvenu tai cia na kaip ir nelabai kainos preinamos norimu dalyku (optikose) ....

Na jei norai tokie ypatingi ir bekompromisiai, tai matyt teks piniginę paplonint tongue.gif
Ir dar klausimuką pasakysiu pamąstymui, kurį aš sau pačiu laiku uždaviau wink.gif Ar tie akinukai dėl formos ar spalvos greitai nepabos, ar derės prie aprangsi ir t.t.? wink.gif Taigi kai pamąsčiau, tai nors vieni tokie akinukai ir labai lipo, bet pasirinkau labiau klasikinius, nes tie kiti, iš tos serijos, kurie dabar ant bangos, tikrai būtų greit pabodę ir jau po metų būtų buvę nebemadingi. Ir dėl spalvų, laaabai norėjau tokių ryškių violetinių, nu bet pagalvojau kaip aš su jais atrodysiu su kokiu žaliu megztiniu lotuliukas.gif Negi tada teks kiekvieną kartą aksesuarus derint prie akinių? lotuliukas.gif Tai atkrito toks noras biggrin.gif Bet gal čia tik man taip wink.gif Kitiems gal čia ne problema wink.gif
Beje Fielmane tikrai visokiu spalvų ir formų yra wink.gif

O Kaunas prie ko? wink.gif Vilniuj kainos ne mažesnės doh.gif

Sėkmės paieškose wink.gif

O aš šiandien jau džiaugiuosi savo naujais akinukais cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Owly: 26 rugsėjo 2007 - 21:28
NA aš kontaktinių lęšių neišsižadu, akinukų pagražinimui norėčiau... tai manau kad jau teks ... pinignę plonint... 4u.gif
Atsakyti
dar pamatysi kokie 200lt atsieis stiklai...
na maniskiai stiklai tik 100lt kainavo,bet as brangiu ir neimu,kai vaikas namuose tai jau praradau 2 poras akiniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 27 rugsėjo 2007 - 11:00
QUOTE(Reika @ 2007 09 27, 13:00)
dar pamatysi kokie 200lt atsieis stiklai...
na maniskiai stiklai tik 100lt kainavo,bet as brangiu ir neimu,kai vaikas namuose tai jau praradau 2 poras akiniu.

na problema čia smile.gif as kažkaip klasikai ištikima - paprastiem stiklam .... 4u.gif pigu ir patogu man mirksiukas.gif ... vienus aš naminius tokius turiu tai puikūs man jie ,,,, stiklas paprastas, bet MB buvo ant jų atsitojęs ir ką ... nieko jiem neatsitiko tik rėmelį ištiesinom ir viskas smile.gif
Atsakyti
o kai kalbat apie akinių kokybę, ką turit omeny? Na, stiklai neiškrenta, kojelės nelūžta, spalva nenusitrina...Jei tavrkingai nešioji ir pigesni akinukai laikys ilgą laiką.

borooze, Kuane tikrai yra daug optikų ir pasirinkimas geras, tik reikia nepatingėt paieškot.

Aš, kaip minėjau, renkuosi pigesnės optikas. Kokybe nesiskundžiu ir akinius keičiu, kai jie man pabosta. Visuomet turiu dvejus, kuriuos keičiu pagal nuotaiką, o akinukus darausi maždaug kas pusmetį. Kažkaip norisi atsinaujinti, ko nors kito.

O kokie stiklai kainuoja 200lt? g.gif
Atsakyti

savo akinius ir dazniausiai perku Fielmann,tikrai geras pasirinkimas ten thumbup.gif Kaune perejau visa Laisves aleja,bet nieko doro neradau,nors ryzausi ir apie tukstanti tik uz remus paklot doh.gif Norejau kazko ryskaus ir isskirtinio wub.gif O Fielmann netycia uztikau MUGLER vardinius akinius uz 220lt,iki siol nesigailiu thumbup.gif Ir manau,kad labai brangiu remeliu neverta pirkt,nes man asmeniskai greitai nusibosta tas pats modeliukas doh.gif
Atsakyti
as asmeniskai pirkau tokius neutralesnius, svelniai rusvas remelis be jokiu priciundalu, atrodo gan neblogai teoriskai tinka prie visko bet ne mano daiktas ir viskas, noriu ko nors originalaus... megstu idomesnius dalykelius ir jei randu tikrai kazka isskirtinio tada tampa mylimu daikciuku ir nesiskiriu labai ilgai smile.gif
tai vis dar esu to "kazko" ieskojimo stadijoje
gal kas turi komentaru apie "universiteto optika" yra senamiestyje ir antakalnio gatveje ?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 09 27, 13:51)
O kokie stiklai kainuoja 200lt?  g.gif

Stiklai tiek gal ir nekainuoja biggrin.gif
Gali būti ir brangesnių akinių lęšių, priklauso nuo minuso ir nuo to kokių reikia, čia tik šiaip radau kainyną kažkokį...

Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2007 09 27, 21:02)
Stiklai tiek gal ir nekainuoja  biggrin.gif
Gali būti ir brangesnių akinių lęšių, priklauso nuo minuso ir nuo to kokių reikia, čia tik šiaip radau kainyną kažkokį...

na, pas mane akiniai būna fotochromai arba tie su antirefleksu, vieni plastikiniai, kiti jau stiklas, bet po 100lt už vienetą niekad nesu mokėjus bigsmile.gif
Atsakyti