Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

QUOTE(Gamteka @ 2007 09 13, 14:24)
pasitikrinau akytes, bet daktare man zhmoniu kalba taip ir neishaishkino reikia man tu akinuku ar ne. "tu suauges zhmogus, pati sprendi ar devet ar ne"
dave kortele, kurioje uzhrashyta +0,75d 95(laipsniai) ir +0,5D 85(laipsniai) nuotoliui 62. gal jus suprantat is situ skaiciuku, butini man akinukai ar nia? sad.gif

Akys nusilpę,bet jei tau patogu,tai gali nenešiot akinių.Kai mano buvo tokios,tai nenešiojau,o dabar abi po +1,0,tai nešioju,nes jau diskomfortą jaučiu be jų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gamteka @ 2007 09 13, 15:24)
dave kortele, kurioje uzhrashyta +0,75d 95(laipsniai) ir +0,5D 85(laipsniai) nuotoliui 62.

pliusiniai akiniai nuotoliui? mastau.gif
Atsakyti
aciu labai smile.gif as ir nusprendziau nenesiot smile.gif na pas mane atseit ir pliusas ir minusas kaip man aishkino..
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2007 08 27, 16:29)
sitie simpatiski
user posted image

Aš noriu kažko panašaus wub.gif Bet pigesnėse Optikose nerandu verysad.gif Gal kas matėt Vilniuj?
Atsakyti
O man labai sunku isisrinkti akinius,bet ne del to kad netinka,bet del to ka visi tinka,net viriski biggrin.gif tai taip del stailo akinukus tipo nuo regejimo renkuosi puse metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2007 09 17, 19:59)
Aš noriu kažko panašaus  wub.gif  Bet pigesnėse Optikose nerandu  verysad.gif  Gal kas matėt Vilniuj?

panašius turiu, tik bordo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 09 20, 15:42)
panašius turiu, tik bordo smile.gif

Panašius mačiau ir aš (tik violetinius), kurie labai patiko, bet vien už rėmelius paklot 200 Lt man per daug schmoll.gif Išsirinkau pigesnius, aišku ne tokius stiliowus, bet ir tai teks paklot netoli 300 Lt doh.gif Keik ieškojau visur panašiai gaunasi, bet Fielmane bent 3 metų garantiją duoda, man tai svarbu, kadangi greitai keist nesiruošiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Owly: 20 rugsėjo 2007 - 21:07
Nešioju akinus jau daug metų, mėgstu dažnai keisti rėmelius...galiu pasakyt, kad "apėjau" daug optikų, bet vistiek darausi fielman, ir garantija 3 metai, ir kokybė gera, ir kainos prieinamos...pvz. mano "minusas" 9, kai kuriose optikose vienas stiklas pats paprasčiausias kainuoja virš 300, o fielmane 76 Lt. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Galvoju apie kazkuriuos is situ, bet neissirenku unsure.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aš rinkčiausi iš pirmų dviejų, labai faini, pati mielai priglausčiau thumbup.gif bet jaučiu, kad linkstu labiau į tuos mėlynus, nors man tinka ir patinka raudona spalva, bet pirmi tie įdomesni. likę du pabodę jau smile.gif
Atsakyti
buvau maloniai nustebusi , radusi Vilniaus g optikoje mazuteje "Optikos pasaulis"
graziu remu iki 100lt , tai is tos laimes pirkau 2 poras iskart.
Atsakyti
sveikos mamytės ir ne tik smile.gif

Ilgą laiką nešioju kontaktinius lęšius, bet dabar nusprendžiau kad noriu akinukų... nuėjau į optiką ir ką... bet 800 litų nieko neradau... gal kuri turit ką pasiūlyt? tongue.gif
Atsakyti