sitie simpatiski
QUOTE(ViShy @ 2007 08 27, 16:29)
shitie grazhuciai labej labej apie tokio tipo akinukus merginos kalbat, kad veida griezhta daro? as labai noriu kazhka tokio ishsirinkt
QUOTE(Gamteka @ 2007 08 27, 17:59)
shitie grazhuciai labej labej apie tokio tipo akinukus merginos kalbat, kad veida griezhta daro? as labai noriu kazhka tokio ishsirinkt
sitie tikrai griezta veida daro
QUOTE(Gamteka @ 2007 08 27, 18:59)
man irgi tie labai patinka. Aš šiaip tokio tipo akinukus ir mėgstu nešiot
Nuejau as Megoj pasitikrint akis ir issirinkti naujus remus, siaip visalaik vaikstau su lesiais, bet spali vaziuosiu i Vilniu, Medicinos diagnostikos centra, ir pries tai turesiu pora savaiciu vaiksciot su akiniais, tai nusprendziau issirinkti naujus grazius remelius Issirinkau Vogue, uz ~600Lt, bet kai pasake, kad stiklu padarymas kainuos dar 300Lt, tai padejau tuos remus atgal, vistik 900Lt man per brangu, juo labiau, kad tik 2savaitem
Gal zinot kur pigiau buna?
ishsirinkau remelius vision express, ar kas pirkot ten? gal del ko nors pasideret reiktu, ar shiaip atkreipt demesi? kai pirmi akinukai, tai nedrasu kazhkaip
QUOTE(Gamteka @ 2007 09 03, 10:07)
ishsirinkau remelius vision express, ar kas pirkot ten? gal del ko nors pasideret reiktu, ar shiaip atkreipt demesi? kai pirmi akinukai, tai nedrasu kazhkaip
pasideret tikrai gali, nieko neprarasi jei paprasysi nuolaideles kokios, kad ir su naujuoju rudens sezonu
QUOTE(Twiggy @ 2007 08 28, 18:02)
Nuejau as Megoj pasitikrint akis ir issirinkti naujus remus, siaip visalaik vaikstau su lesiais, bet spali vaziuosiu i Vilniu, Medicinos diagnostikos centra, ir pries tai turesiu pora savaiciu vaiksciot su akiniais, tai nusprendziau issirinkti naujus grazius remelius Issirinkau Vogue, uz ~600Lt, bet kai pasake, kad stiklu padarymas kainuos dar 300Lt, tai padejau tuos remus atgal, vistik 900Lt man per brangu, juo labiau, kad tik 2savaitem
Nueik į paprastą mažą optiką, ne į kokią išreklamuotą, tikrai rais pigesnius. Juolab, kad tai nereik ilgam.
buvau pasizvalgyt siaures miestelio hyper rimi ten i kazkokia optika uzbridau, tokie lyg ir limpantys prie veido akinukai keli buvo, bet kaina apie 300lt remeliu o tokie lyg atbulom rankom padaryti - tai dazas koks kreivai uzteptas tai dar kas nors, toks jausmas lyg butu visi nuo zinomu dizaineriu pakopijuoti.
gal kuri buvot ten kaip jum pasirode? ar tokia kokybe adekvati kainai?
gal kuri buvot ten kaip jum pasirode? ar tokia kokybe adekvati kainai?
pasitikrinau akytes, bet daktare man zhmoniu kalba taip ir neishaishkino reikia man tu akinuku ar ne. "tu suauges zhmogus, pati sprendi ar devet ar ne"
dave kortele, kurioje uzhrashyta +0,75d 95(laipsniai) ir +0,5D 85(laipsniai) nuotoliui 62. gal jus suprantat is situ skaiciuku, butini man akinukai ar nia?
dave kortele, kurioje uzhrashyta +0,75d 95(laipsniai) ir +0,5D 85(laipsniai) nuotoliui 62. gal jus suprantat is situ skaiciuku, butini man akinukai ar nia?