aš tai tikrai nesiskundžiu pirkdama akinius nevardinius. Visų pirma man tikrai būtų gaila dideles sumas už akinius paklot, juolab, kad noriu keisti juos kas pusmetį. Per daug "sudorotų" mano piniginę tokie keitimai gal jie tikrai labia kokybiški, bet ir savųjų kokybe skųstis negaliu. man jie irgi nuo nosies nekrenta
va kokia nuoroda turiu http://www.giarre.com/
tokiu nerealiu akinuku prisiziurejau, bet jau kaineles....
ir kaip pazimatuoti gi nepirksi nemataves akiniu....
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
gal kuriai verslo ideja?
atidarykit lietuvoj originaliu akiniu remeliu parduotuve
as pirma eileje busiu
net gydytoju ir optikos nereikia, stiklus isidesim kitur svarbu kad butu daug ir graziu
kai pavarciau ta puslapiuka man lietuviu otiku asortimentas toks skurdus pasirode.... geriausiu atveju rasi D&G su didziuliu blizganciu logotipu feeee...
tokiu nerealiu akinuku prisiziurejau, bet jau kaineles....
ir kaip pazimatuoti gi nepirksi nemataves akiniu....
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
gal kuriai verslo ideja?
atidarykit lietuvoj originaliu akiniu remeliu parduotuve
as pirma eileje busiu
net gydytoju ir optikos nereikia, stiklus isidesim kitur svarbu kad butu daug ir graziu
kai pavarciau ta puslapiuka man lietuviu otiku asortimentas toks skurdus pasirode.... geriausiu atveju rasi D&G su didziuliu blizganciu logotipu feeee...
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 07 13, 14:44)
o as dariausi akinius poliklinikoj ten tokia mazulyte parduotuvele, bet ir kainos prieinamos ir kokybe nesiskundziu, o ir kai pirkau buvo visiems remeliams 20% nuolaida, o maniesiems visi 50%, todel nugriebiau remelius uz 100lt +stikliukai (dabar neprisimenu kainos )+ nemokamas akiniu deklas ir akinukus padaro per 1 diena tiesa pasirinkimas nedidelis, taciau ten radau daugiau patinkanciu remeliu, negu didelej parduotuvej su dar didesnemis kainomis
Bonbonke, kurioj cia poliklinikoj minima optika yra?
man labai sunku issirinkt akinius, nes veidas smulkus, ne visi remeliai tinka. tai pavargstu dziaugiuosi jau 4 metus Chanel akiniais. pakeitimui turiu dar vienus, raudonais remeliais
Man sitie labai grazus! noreciau tokiu,gal matet kas nors tokiu panasius??
sveikos mergaites,
labai nusilpo akytes ir planuoju pagaliau mest principus i shona ir isigyt akinukus. na vairavimui nakti, darbui ir pan. tik va nezhinau nuo ko pradet. kur akytes pasitikrint geriau? kur akinukus parduoda kiek zn irgi tikrina. bet gal geriau pas gydytoja ar nera skirtumo? jus vistiek patyre shitoj srity, gal patartumet ka daryt ir kur geriau kreiptis? aciu labai
labai nusilpo akytes ir planuoju pagaliau mest principus i shona ir isigyt akinukus. na vairavimui nakti, darbui ir pan. tik va nezhinau nuo ko pradet. kur akytes pasitikrint geriau? kur akinukus parduoda kiek zn irgi tikrina. bet gal geriau pas gydytoja ar nera skirtumo? jus vistiek patyre shitoj srity, gal patartumet ka daryt ir kur geriau kreiptis? aciu labai
QUOTE(Babusia @ 2007 08 10, 13:47)
Bonbonke, kurioj cia poliklinikoj minima optika yra?
atsiprasau, tik dabar pastebejau klausima pasilaiciu poliklinikoj
QUOTE(Gamteka @ 2007 08 27, 13:08)
sveikos mergaites,
Geriau pirmiausia nueik pas gydytoją tada jis pasakys reikia nereikia ir keliausi į optiką.
QUOTE(Gamteka @ 2007 08 27, 13:08)
sveikos mergaites,
Prie ortopedinio yra visai nebloga vieta, kur tikrina akis ir gydo jas bei parduoda akinius - "Regos priežiūros centras". Ten visąlaik tikrinu savo akytes, nes šiokių tokių problemų su jomis turiu
aciu labai uz atsakymus, shia savaite zhygiuosiu pasitikrint