Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai (ne nuo saulės)

aš tai tikrai nesiskundžiu pirkdama akinius nevardinius. Visų pirma man tikrai būtų gaila dideles sumas už akinius paklot, juolab, kad noriu keisti juos kas pusmetį. Per daug "sudorotų" mano piniginę tokie keitimai biggrin.gif gal jie tikrai labia kokybiški, bet ir savųjų kokybe skųstis negaliu. man jie irgi nuo nosies nekrenta wink.gif
Atsakyti
va kokia nuoroda turiu http://www.giarre.com/
tokiu nerealiu akinuku prisiziurejau, bet jau kaineles....
ir kaip pazimatuoti gi nepirksi nemataves akiniu....
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
gal kuriai verslo ideja?
atidarykit lietuvoj originaliu akiniu remeliu parduotuve smile.gif
as pirma eileje busiu
net gydytoju ir optikos nereikia, stiklus isidesim kitur svarbu kad butu daug ir graziu smile.gif
kai pavarciau ta puslapiuka man lietuviu otiku asortimentas toks skurdus pasirode.... geriausiu atveju rasi D&G su didziuliu blizganciu logotipu feeee...
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 07 13, 14:44)
o as dariausi akinius poliklinikoj blush2.gif ten tokia mazulyte parduotuvele, bet ir kainos prieinamos ir kokybe nesiskundziu, o ir kai pirkau buvo visiems remeliams 20% nuolaida, o maniesiems visi 50%, todel nugriebiau remelius uz 100lt +stikliukai (dabar neprisimenu kainos  blush2.gif )+ nemokamas akiniu deklas ir akinukus padaro per 1 diena  4u.gif tiesa pasirinkimas nedidelis, taciau ten radau daugiau patinkanciu remeliu, negu didelej parduotuvej su dar didesnemis kainomis  biggrin.gif

Bonbonke, kurioj cia poliklinikoj minima optika yra?
Atsakyti
man labai sunku issirinkt akinius, nes veidas smulkus, ne visi remeliai tinka. tai pavargstu doh.gif dziaugiuosi jau 4 metus Chanel akiniais. pakeitimui turiu dar vienus, raudonais remeliais bigsmile.gif
Atsakyti
as tokius akinius nuo saules neseniai pirkau biggrin.gif
liuks akinukai, is didesniu tokia forma man vienintele tinka smile.gif
Atsakyti
Man sitie labai grazus! noreciau tokiu,gal matet kas nors tokiu panasius??
user posted image
Atsakyti
internete reikia ieskot kas parduoda, man rodos smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,
labai nusilpo akytes ir planuoju pagaliau mest principus i shona ir isigyt akinukus. na vairavimui nakti, darbui ir pan. tik va nezhinau nuo ko pradet. kur akytes pasitikrint geriau? kur akinukus parduoda kiek zn irgi tikrina. bet gal geriau pas gydytoja ar nera skirtumo? jus vistiek patyre shitoj srity, gal patartumet ka daryt ir kur geriau kreiptis? aciu labai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Babusia @ 2007 08 10, 13:47)
Bonbonke, kurioj cia poliklinikoj minima optika yra?

atsiprasau, tik dabar pastebejau klausima blush2.gif pasilaiciu poliklinikoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gamteka @ 2007 08 27, 13:08)
sveikos mergaites,
labai nusilpo akytes ir planuoju pagaliau mest principus i shona ir isigyt akinukus. na vairavimui nakti, darbui ir pan. tik va nezhinau nuo ko pradet. kur akytes pasitikrint geriau? kur akinukus parduoda kiek zn irgi tikrina. bet gal geriau pas gydytoja ar nera skirtumo? jus vistiek patyre shitoj srity, gal patartumet ka daryt ir kur geriau kreiptis? aciu labai wink.gif

Geriau pirmiausia nueik pas gydytoją 4u.gif tada jis pasakys reikia nereikia ir keliausi į optiką.
Atsakyti
QUOTE(Gamteka @ 2007 08 27, 13:08)
sveikos mergaites,

Prie ortopedinio yra visai nebloga vieta, kur tikrina akis ir gydo jas bei parduoda akinius - "Regos priežiūros centras". Ten visąlaik tikrinu savo akytes, nes šiokių tokių problemų su jomis turiu ax.gif
Atsakyti
aciu labai uz atsakymus, shia savaite zhygiuosiu pasitikrint smile.gif
Atsakyti