Dėkui! Gal prisijungsim

Gal galit kas duoti ilčių kontaktus?
Iš anksto dėkoju
Iš anksto dėkoju

Na, o mums klube "Vilnis" patarė neprasidėti su Agillity... Baltiems westukams negalima dažnai maudytis, o po kiekvienos treiruotės sako purvini šunys būna
O taip norėjom pasportuoti.
Tikriausiai ant žolytės tokios treinruotės nevyksta?

QUOTE(Gliukas @ 2008 07 15, 16:27)
Na, o mums klube "Vilnis" patarė neprasidėti su Agillity... Baltiems westukams negalima dažnai maudytis, o po kiekvienos treiruotės sako purvini šunys būna
O taip norėjom pasportuoti.

Nu mes tai einam ant zolytes

QUOTE(agotas @ 2008 07 15, 16:40)
Bet jūs Kaune... O Vilniuj iš vis tik vieną klubą radau ir tas ant arkliams skirtos dangos.

o kaip del Klaipeda? kadangi sunialis nori dressiroti suniuko, tai gal pasiulisit kluba kur galima dresiroti suo?
Merginos, parekomenduokite prasau sunu mokykleje Klaipedoi

QUOTE(liusi2003 @ 2008 10 24, 21:09)
agility mokyklėlę?
Nagi nagi, ką čia matom - o gi Gliuką
Aš gi su savo vestu į Agility vaikštau, na mes dar pradinukai, bet čia tik kol kas
Ir ant žolytės, ir ant betono pas mus treniruotės būna
O kokia ta normali danga turi būti tai ir nežinau, bet nu neišsimurzina ten tas šuo tikrai
Jei jau labai lauke košė, taigi galima kokią maikę jam uždėt ir pirmyn į trasą!
Vienintelė bėda su vestais, kad jie mažumėlę ožkavoti, tai kartais
nekaip jaučiuosi kai aš ten visaip ir taip ir anaip ardausi, o šuo sau ramiausiai tunelio vidury uostinėjasi...
Na čia gal tik pradžioj taip, labai tikiuosi...

Aš gi su savo vestu į Agility vaikštau, na mes dar pradinukai, bet čia tik kol kas

Vienintelė bėda su vestais, kad jie mažumėlę ožkavoti, tai kartais

QUOTE(green_tea @ 2008 10 25, 03:51)
Labas labas

Aš nieko prieš šuns išsimurzinimą neturiu, bet Vilniaus agility trenerė jau tokia nemaloni, kad mano šuo bus fainas ir be agility

Dėl klusnumo- tai mano puikiai visko išmoksta- aš jau pritrūkau fantazijos kokių komandų ją mokyt

Sėdėt, gulėt, tarnaut, labas, verskis, balsas, greta, durys (t.y. uždaryk), stovėt, ratukas, palauk, fu, negalima... ką dar išmokyt?

QUOTE(Gliukas @ 2008 10 26, 01:13)
Labas labas 
Aš nieko prieš šuns išsimurzinimą neturiu, bet Vilniaus agility trenerė jau tokia nemaloni, kad mano šuo bus fainas ir be agility
Dėl klusnumo- tai mano puikiai visko išmoksta- aš jau pritrūkau fantazijos kokių komandų ją mokyt
Sėdėt, gulėt, tarnaut, labas, verskis, balsas, greta, durys (t.y. uždaryk), stovėt, ratukas, palauk, fu, negalima... ką dar išmokyt?

Yra knygynuose labai faina knyga iliustruota paveiksleliais, vadinasi kazkas apie 100 triuku, kuriuos gali ismokyti savo šunį,ar kažkaip panašiai...Nepirkau, nes maniškę ir paprastas komandas sudėtinga išmokyti, užsispyrusi, bet jum tai labai praverstų manau