Tai vis dar kankinat shia tema?

As irgi prisijungsiu... (i nickname demesio nekreipkit, ash - paprasta moteris).
Taigi.
Didzhiai gerbiamas Turtingas Kurmi,
kada paskutini karta ziurejai savo zhmonai i akis? Ilgai, atidzhiai, ramiu tonu kalbantis, klausiant vienas kito apie dienos ivykius, apie kitos dienos planus...mmm?
Kada paskutini karta klausei kaip ji gyvena?
Taip, ji gyvena su Tavim... ir Tau atrodo, kad ji laiminga (graziai aprengta, skaniai pamaitinta (ta prasme - Tavo saskaita), turi vaiku, grazhu stoga virsh galvos...).. Bet kaip ji gyvena, mm? Kaip ji jauchiasi? Apie ka svajoja?
Nori, anekdota ish mano pachios gyvenimo (ish to laikotarpio, kuomet tik pradejom eiti i sheimynine laime)...
Perskaiciau straipsni - kaip vyrai nesivargina gilintis i zhmonos jausmus: "pavalgiusi, aprengta, ash su ja gyvenu - ko jai daugiau truksta?!"
Ten, beje, buvo pamineta, kaip pavyzdys...jog ishkilus problemai...pvz. sugedus automobiliui, vyras pirmiausia ishsikeikia, apsardo automobilio ratus, o po to eina zhiuret kas nutiko su varikliu...

Taigi. Perpasakojau ta straipsni savo diedui (cia ta butybe visos vadina MB...cia Mykolas Brazauskas ar Mylimas Berniukas? Lyg shiol nesupratau...ok...)...
Perpasakoju ash jam ir reziumuoju..."Tu niekada nepaklausi ko man truksta...Tu toks praktishkas..."...
Pasizhiurejo jis i mane ir...paklause:
- O ko Tau truksta? Naujos skalbimo mashinos?
Mums prireike ne vieneriu metu kol ishmokome myleti vienas kita.
Ir del "davimo" tas pats...
Nera shaltu moteru. Jas tokiomis padaro vyrai...
Taip, taip...
Jei Tu jai kali i galva, kad tai - jos pareiga TAU... jei Tu isitikines, kad seksas prasideda tik miegamajam ir tik nakti...
Beda, Kurmi... didele didele beda.
Klausi kiek kainuoja zhmona.
O kiek kainuoja laiminga/isimylejusi moteris, mm?
Ji irgi gali buti zhmona. Ir Tu taip pat gali ja tureti. Laiminga/isimylejusia Tave moteri, kuri virpes nuo kiekvieno Tavo zvilgsnio...prisilietimo... kuria jaudins vien mintys apie Tave...kuri kasdien lauks Taves sugrizhtant i namus ir pati spres/darys, kad Tau izhengus i namus, Tave nustebinti, pamaloninti...
...nesvarbu kiek metu Jus JAU pragyvenote kartu. Kiekviena diena/naktis su Tavimi, jai bus lyg grazhiausia gyvenimo dovana... Ir kiekviena diena ji nores/stengsis ishgerti "iki dugno".
Nes ji jausis MOTERIMI - mylima, zhavinga, seksualia... Tavo MOTERIMI, Kurmi.
Tai nera tik grazhus zhodziai.
Kalbu ish savo patirties.
Perskaityk Gary Chapman knyga "Penkios meiles kalbos". Tai - puikiausias vadovelis, kad sugrazhinti Meile i sheima ir ishmokti ja puoseleti. Rimtai...

Mano vyras irgi pedantas. Ash - ne...
Bet...

)).. man tikrai malonu shveisti, blizginti namus (pritrukstu tam laiko, bet stengiuosi). Ir zhinai kodel ash tai darau? Nes tai - patinka jam... Nes tai - man svarbu... Nes jis mane myli, as ji myliu... ir seksas su juo toks nepakartojamas, idomus, kad....mmmmmmmmm........ash net neatsimenu kada esu pasakiusi "gal geriau kita karta?"....ash noriu su juo ishbandyti viska... Nes jis - mano VYRAS, as - jo MOTERIS.
Kiekvienas pokalbis telefonu, kiekvienas zvilgsnis... viskas dvelkia izhanga i seksa...musu dvieju Nirvana

Sekmes Tau!
Perskaityk ta knyga.
Mano vyras perskaite...ir ne nepastebejau kaip "iki ausu" isimylejau savo vyra...(ant kurio priesh tai taip pykau, kad ojoj...)
(aciu Dievui ir tos knygos autoriui).
Nebek nuo problemos.
Kilus gaisrui zverys puola begti ish mishko. O zhmogus grizhta ir bando gesinti.
Taip ir tarpusavio santykiuose.
Jei esi turtingas, turi proto. Pasistenk del savo sheimos. Tai ka, susikursi, priklausys Tau.
Sekmes.