Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja žmona

Zinai pasielk kiek kitaip nei is taves tikimasi. Gryzes is darbo pakviesk zmona pasivaikscioti, iseikit grynu oru pakvepuoti. ir vezimeli stumk pats, ne zmona. Gryzes pasisiulyk vakariene padaryti, apie vaika pasokinek, tik jokiu budu nepriekaistauk jai. O netvarka labai paprasta sutvarkyti paimi dideli siuksliu maisa ir viska kas ne vietoj sumeti ten. Butinai ramiu veidu ir be priekaistu. Daug laiko neatims. tada pavakarieniaujat tu nesedi prie teliko o zaidi su vaiku, o ji tegul veikia ka nori. Ir taip kelis vakarus is eiles. lotuliukas.gif Svarbiausia nesinervuoti ir viska daryti su sypsena veide biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Turtingasis kurmis @ 2006 09 19, 13:54)
Aš irgi sutinku, kad muštis nereikia. Ne maži vaikai. Tik sakau, kad kartais tai būna tas dalykas, kurio pritrūksta.

Apskritai apie moterų mušimą tikriausiai būtų galima visą temą užvesti. Naiviai manau, kad dabartinėje visuomenėje, ar bent išsilavinusioje tuos reikalus išsprendžia teisėjai ir išsiskiriama be muštynių. Blogiau būna tada, kai pjaunama iki kraujų ir taip keletą metų (kol vis tiek išsiskiriama). Bet yra pakankamai net ir garsių atvejų, kai moterys (ir kartais vyrai) į darbą kelias dienas eina su akiniais nuo saulės...

P.S. Darymas priešingai nepadeda. Ne visi turi tokį supratimą ir ne visi pastebi, kad darai tyčia ar su parodija...

Tai imk ir paaiškink, kodėl vienaip ar kitaip elgiesi: ramiai, nesibarant.

Apskritai man iškilo toks klausimas: kaip pas Jus šeimoje yra kitose sferose, kai reikia priimti kokį nors kompromisą?
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2006 09 19, 14:37)
Apskritai man iškilo toks klausimas: kaip pas Jus šeimoje yra kitose sferose, kai reikia priimti kokį nors kompromisą?

Visaip būna. Dažniausiai be problemų, bet kartais su fejerverkais frusty.gif O paskui ryte, dažniausiai žmona, būna sukramčiusi argumentus ir viskas išsisprendžia wink.gif
Atsakyti
Kurmi, o tu zmonos neklausei, kas jai yra ir kodel ji taip elgiasi? Geriau pagalvojus, tai atrodo kaip protesto forma. Kaip ji isivaizduoja savo vaidmeni seimoje? Jei buna namie, nedirba, tai gal galetu susikonkretinti, ka nuveikia - jei namai netvarkyti, o su vaikais irgi nelabai uzsiima. Ar ji tikisi, kad kazkas ateis ir tai padarys, ar kad tamsta vienas viska darysite? biggrin.gif Juk kazkaip ji savo pareigas (ir teises mirksiukas.gif ) turetu isivaizduoti. Panasu, kad tu savasias matai labai konkreciai - paprasyk, kad sudarytu sarasiuka ir ji savuju. Tada idomumo delei galima butu sudaryti seimos "verslo plana" - pagrindinius darbus ir kas juos atlieka. Ar daug liktu "niekieno" darbu ir ar nebutu taip, kad viska daro vienas zmogus. Arba eikit pas psichoterapeuta pasikalbet - gal lengviau, negu siaip dviese, tada maziau progu vienas kita kaltinti ir daugiau progu isiklausyti.
Atsakyti
KURMIUK, gal jus su zmona esate super skirtingo ``sukirpimo`` zmones? - tu super pedantas, jinai siek tiek ``laisvesniu`` paziuru?? Tada jau, kad ir kiek jai bemoketum, vis vien norimo rezultato neisgautu.
O siaip tai - man net i g a l v a neatejo mintis, kad vyras dirbdamas ne-namini darba, turetu parejes dar padeti susitvarkyti man s u manuoju. Kas yra seima - kai dalinamasi dziaugsmais, vargais, rupesciais, paskutiniais trupiniais. Dirba vienodai - tiek vyras, tiek moteris, tiktai darbo vieta skirtinga; kas sunkiau dirba? - juk visokiu dienu buna a b i e m s,, ``sededama`` namuose moteriske gali padalinti savo visus savaitinius triusus i 5 dalis (turiu galvoje, nepalikti jokiu esminiu darbu savaitgaliams) - juk ne kasdiena valomi langai, sveiciamos grindys, kriaukles ir ciaupai. Nuobodu plauti indus?, zinoma, kad taip, bet gi plauni sau, savo gyvenimui, kuri pasirinkai. Vyro darbe irgi rutina vyrauja - aptarnauti klientus, su kuriais biolaukai visiskai nesutampa, pataikauti sefams, stoveti prie stakliu, gydyti supuvusius dantis, per didziausius kamscius vairuoti namo... nugi viskas gyvenime yra r u t i n a. Niekas neneigia, kad ir vaikai kartais uzknisa, bet gi tai g y v e n i m a s, tuo labiau tavo...
Visiems ir visoms yra buve super sunkiu dienu, kai namuose po kelias dienas dribsodavo nelyginti skalbiniai (nespeji, neturi jegu, energijos), kai j i s a i grizdavo labai susinervines, stresuotas, bet susesdavome kartu, pasiguosdavome, pasikraudami energijos,,, o tai yra taip svarbu.
Moters poziuris i namu ruosa priklauso v i e n a s a l i s k a i nuo vieno vienintelio faktoriaus - kaip jinai myli savo vyra (nekalbu apie vaikus - jie visuomet mylimi), ir jeigu tikrai daroma vardan savo brangiuju zmoniu - viskas yra iveikiama.
Atsakyti
idomi tema, susidomejus perskaiciau viska nuo pradzios iki pabaigos - mezgesi ivairiu minciu, bandziau sau teisinti ir zmona ir suprasti vyra, bet galutine mano nuomone tvirta ir negincijama - niekada nenoreciau tokio vyro kaip turtingasis Kurmis.
galeciau daug komentuoti, bet nemanau, kad verta.. Juk visi mes skirtingi. O as siuo atveju - Kurmio zmonos pusej. Ne, begalines netvarkos nepateisinu, bet siuo atveju man susidare ispudis, kad tu Kurmi esi pedantas, o su tokiais zmonemis man irgi butu sunku (esu kiek meniskos prigimties ir man svarbiausia, kad mylimi zmones butu laimingi, o buitis.. kuo maziau turi, tuo maziau reikia.. isvis neakcentuoju tokiu dalyku).
Manau, kad judvieju seimoje skirtingos vertybes, kurias reikejo ivertinti daug anksciau.. dabar belieka ieskot kompromisu ir stengtis suprasti vienam kita..

tai tik mano subjektyvi nuomone bigsmile.gif
Atsakyti
Tai vis dar kankinat shia tema? smile.gif

As irgi prisijungsiu... (i nickname demesio nekreipkit, ash - paprasta moteris).

Taigi.
Didzhiai gerbiamas Turtingas Kurmi,
kada paskutini karta ziurejai savo zhmonai i akis? Ilgai, atidzhiai, ramiu tonu kalbantis, klausiant vienas kito apie dienos ivykius, apie kitos dienos planus...mmm?
Kada paskutini karta klausei kaip ji gyvena?
Taip, ji gyvena su Tavim... ir Tau atrodo, kad ji laiminga (graziai aprengta, skaniai pamaitinta (ta prasme - Tavo saskaita), turi vaiku, grazhu stoga virsh galvos...).. Bet kaip ji gyvena, mm? Kaip ji jauchiasi? Apie ka svajoja?

Nori, anekdota ish mano pachios gyvenimo (ish to laikotarpio, kuomet tik pradejom eiti i sheimynine laime)...
Perskaiciau straipsni - kaip vyrai nesivargina gilintis i zhmonos jausmus: "pavalgiusi, aprengta, ash su ja gyvenu - ko jai daugiau truksta?!"
Ten, beje, buvo pamineta, kaip pavyzdys...jog ishkilus problemai...pvz. sugedus automobiliui, vyras pirmiausia ishsikeikia, apsardo automobilio ratus, o po to eina zhiuret kas nutiko su varikliu...smile.gif

Taigi. Perpasakojau ta straipsni savo diedui (cia ta butybe visos vadina MB...cia Mykolas Brazauskas ar Mylimas Berniukas? Lyg shiol nesupratau...ok...)...
Perpasakoju ash jam ir reziumuoju..."Tu niekada nepaklausi ko man truksta...Tu toks praktishkas..."...
Pasizhiurejo jis i mane ir...paklause:
- O ko Tau truksta? Naujos skalbimo mashinos?
doh.gif

Mums prireike ne vieneriu metu kol ishmokome myleti vienas kita.

Ir del "davimo" tas pats...
Nera shaltu moteru. Jas tokiomis padaro vyrai...
Taip, taip...
Jei Tu jai kali i galva, kad tai - jos pareiga TAU... jei Tu isitikines, kad seksas prasideda tik miegamajam ir tik nakti...
Beda, Kurmi... didele didele beda.

Klausi kiek kainuoja zhmona.
O kiek kainuoja laiminga/isimylejusi moteris, mm?
Ji irgi gali buti zhmona. Ir Tu taip pat gali ja tureti. Laiminga/isimylejusia Tave moteri, kuri virpes nuo kiekvieno Tavo zvilgsnio...prisilietimo... kuria jaudins vien mintys apie Tave...kuri kasdien lauks Taves sugrizhtant i namus ir pati spres/darys, kad Tau izhengus i namus, Tave nustebinti, pamaloninti...
...nesvarbu kiek metu Jus JAU pragyvenote kartu. Kiekviena diena/naktis su Tavimi, jai bus lyg grazhiausia gyvenimo dovana... Ir kiekviena diena ji nores/stengsis ishgerti "iki dugno".
Nes ji jausis MOTERIMI - mylima, zhavinga, seksualia... Tavo MOTERIMI, Kurmi.

Tai nera tik grazhus zhodziai.
Kalbu ish savo patirties.

Perskaityk Gary Chapman knyga "Penkios meiles kalbos". Tai - puikiausias vadovelis, kad sugrazhinti Meile i sheima ir ishmokti ja puoseleti. Rimtai...smile.gif

Mano vyras irgi pedantas. Ash - ne...
Bet...smile.gif)).. man tikrai malonu shveisti, blizginti namus (pritrukstu tam laiko, bet stengiuosi). Ir zhinai kodel ash tai darau? Nes tai - patinka jam... Nes tai - man svarbu... Nes jis mane myli, as ji myliu... ir seksas su juo toks nepakartojamas, idomus, kad....mmmmmmmmm........ash net neatsimenu kada esu pasakiusi "gal geriau kita karta?"....ash noriu su juo ishbandyti viska... Nes jis - mano VYRAS, as - jo MOTERIS.
Kiekvienas pokalbis telefonu, kiekvienas zvilgsnis... viskas dvelkia izhanga i seksa...musu dvieju Nirvana smile.gif

Sekmes Tau!
Perskaityk ta knyga.
Mano vyras perskaite...ir ne nepastebejau kaip "iki ausu" isimylejau savo vyra...(ant kurio priesh tai taip pykau, kad ojoj...)
(aciu Dievui ir tos knygos autoriui).

Nebek nuo problemos.
Kilus gaisrui zverys puola begti ish mishko. O zhmogus grizhta ir bando gesinti.
Taip ir tarpusavio santykiuose.
Jei esi turtingas, turi proto. Pasistenk del savo sheimos. Tai ka, susikursi, priklausys Tau.
Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Angelas7 @ 2006 09 20, 06:44)
Tai vis dar kankinat shia tema? smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif va cia tai pasakymas
Atsakyti
retas vyras kuris pasikeistu, ypac zmonos labui, tau Angelas7 pasiseke. matau tai visur, kad zmonos namie, nesvarbu ar dirba ar ne, plusa bene vieninteles
Atsakyti
QUOTE(agniux911 @ 2006 09 20, 07:54)
retas vyras kuris pasikeistu, ypac zmonos labui, tau Angelas7 pasiseke. matau tai visur, kad zmonos namie, nesvarbu ar dirba ar ne, plusa bene vieninteles

o paskui dar paklausia: "ar tu ką nors veikei? kad pavargai?" doh.gif blink.gif doh.gif šešeris metus bandau išiaškint, ką veikiu-nesupranta schmoll.gif kad aš per savaitgalį nė 15 minučių sau neleidžiu atsisėst-nepastebi doh.gif esu praradusi viltį, kad pastebės. tik man pasisekė, kad maniškis valgyt gamina pakankamai dažnai thumbup.gif . bet šitą tai jis labai pastebi ir visad akcentuoja-tipo žiūrėk koks aš geras doh.gif
Atsakyti
O ar ne pačios pripratiname tuos vyrus? g.gif Vos pradėjus kartu gyventi: skalbiame, verdame, tvarkomės, gražinamės...sukamės kaip voverės. Kai po dviejų metų nuo to sukimosi "galva apsisuka", vyrai jau būna spėję suaugti su televizorium ir sofa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2006 09 20, 10:51)
O ar ne pačios pripratiname tuos vyrus? g.gif Vos pradėjus kartu gyventi: skalbiame, verdame, tvarkomės, gražinamės...sukamės kaip voverės. Kai po dviejų metų nuo to sukimosi "galva apsisuka", vyrai jau būna spėję suaugti su televizorium ir sofa g.gif

ne, nemanau, bent jau aš taip nedariau mirksiukas.gif schmoll.gif bet gi nepamirškim mamų-jos tai jau tikrai visus keturis namų kampus laikė tarybiniais laikais ax.gif ir normalu, kad dabar vyriškiui keista kaip čia žmona -ir negamina valgyti.......sąrašas tęstinas doh.gif
Atsakyti