QUOTE(+333+ @ 2006 09 13, 22:10)
Namų tvarkytoja 1 kartas (išvalo viską nuo iki) - 120Lt (jei nedidelis namas.. jei butas mažiau).
Skalbimas ir lyginimas valyklos kainomis (nežinau kiek kainuoja, nes ten skalbinius veža vyras

)
Maisto gaminimą šeimai įvertinčiau kaip pusė etato fizinio mažai apmokamo darbo.. tai kokie 400Lt
Auklė vienam vaikui apie 900Lt mėnesiui (nors už tiek jau sunku surasti).. tai 2 be 1500Lt niekas neprižiūrės.. + naktinis tarifas.
Dėl geros išvaizdos ir šypsenos veide... jei turėčiau auklę, namų tvarkytoją ir virėją.. visada atrodyčiau nepriekaištingai

nes tam turėčiau marias laiko...
o dabar sėdžiu su 2 vaikais, miegu retai... namai suversti, valgyt būna retkarčiais.. savo išvaizda dažniausiai pasirūpinu, jei mažas nusprendžia pamiegot

Vyras dažnai nepatenkintas, bet aš nesiruošiu plauti grindis ir klausytis kaip vaikas verkia

jis reikalauja viso mano dėmesio ir man yra svarbesnis nei indai ir grindys.. puikiai ir pats gali susidėti indus į indaplovę ir prasinešti su šluota. Vaikų auginimas irgi yra DARBAS ir jis nesibaigia 17val... aš ir taip nakimis keliuosi viena.. nes jis negali nemiegojęs eiti į darbą... o aš galiu.. jam būna išeiginės, o man ne.. jis gali neatsiklausęs ir nesuderinęs dėl vaikų priežiūros vėluoti namo, o aš ne... taip kad persiplėšti visai nenoriu.
apskritai.. jei tau tokie klausimai atsiranda, tai ne žmonos supermenės tau reikia, o valymo ir maisto ruošimo įmonių paslaugų

Žmonos fukcija šeimoje šiek tiek kitokia turėtų būt...
Kokia zmonos funkcija seimoje, be visu namo kampu laikymo? Be vaiku auginimo, maisto gaminimo, namu tvarkymo, ejimo i darba, darzu ir gelynu ravejimu? Dauguma tik tai ir atlieka, jei finansai neleidzia namu tvarkytoju samdytis. Ko pasekoje, vyras susiranda meiluze, visada svytincia ir grazia

O zmona tegul sau aria 24val per para, juk jai uz ta darba moketi nereikia - cia atseit jos pareiga, tuo labiau dar pati eina i darba, ir savo ir vaiku poreikiams uzsidirba. Palepini zodeliu "Myliu" ir tiek ziniu