Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja žmona

QUOTE(VytautasSt @ 2010 08 19, 22:49)
tiesiog pagal posta supratau, kad si moteris savo depiliacijom, soliariumams ir t,t, ima pinigus is vyro ir 1500 jai menesiui negana, ar kazkas netaip? Kur tada tas savarankiskumas, emancipacija ir t.t.?

O kodel gi ne...jei moteris sutinka buti nuo vyro priklausoma ir vyrui tai tinka ax.gif Man asmeniskai ,tai netinka,bet jei nebutu islaikomu moteru,tai ka vyrai darytu.Manau tokie vyrai ,prarastu savo AS,nes jie jaucia ,kad yra valdovai.Nors ,abejoju,ar moteris taip galvoja... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 19 rugpjūčio 2010 - 23:37
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 20, 00:36)

Manau tokie vyrai ,prarastu savo AS,nes  jie  jaucia ,kad yra valdovai.Nors ,abejoju,ar moteris taip galvoja... mirksiukas.gif

tu, durne, kimskis ***..su savo durnais as.
nes cia visas forumas jau nuo taves vemia toliau nei mato.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 08 21, 13:17)
tu, durne, kimskis ***..su savo durnais as.
nes cia visas forumas jau nuo taves vemia toliau nei mato.

O kokios emocijos,protinguoli... clap_1.gif Uzgavau vyriska ego,nors abejoju,nes mastai tai... wacko.gif Sakai vemia,o tu ka prilaikai,kad lengviau butu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 19, 23:36)
jei nebutu islaikomu moteru,tai ka vyrai darytu.Manau tokie vyrai ,prarastu savo AS,nes  jie  jaucia ,kad yra valdovai.Nors ,abejoju,ar moteris taip galvoja... mirksiukas.gif

vat čia kažkas ant tavęs labai supyko už tokius postus lotuliukas.gif O aš iš dalies labai pritariu tam, ką sakai... Be to, juk yra begalė vyrų, kurie jaučiasi laimingi kažką globodami, aprūpindami. Jiems tai nėra kančia , nesijaučia išnaudojami. Tai keletas vyrų pasisakymų šitoj temoj už viso pasaulio vyrus yra klaidingi biggrin.gif Kaip sako... yra paklausa, atsiranda pasiūla ir atvirkščiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dan00 @ 2010 08 19, 14:17)
cia tai bent tema, juokiausi nuo pradziu iki galo skaitydama. Amzina lyciu kova  biggrin.gif

Aš irgi lotuliukas.gif gera tema su superiniais postais, kelia nuotaiką thumbup.gif
Atsakyti
Kažkaip kiek skaitau, tai pritariu daugiausia vyrų pasisakymams. Tirkai nesuprantų tų moterų, kurios nerealiai "pavargsta" namus tvarkydamos ir net neturi laiko susitvarkyt, plaukų išsiplaut ir nusišypsot. Plius dar vyras turim joms pinigus duot. Kažkaip yra daugybė moterų, kurios ir prisižiūri, ir namus sutvarko, ir darbą turi.

Na vyras mano uždirba šiek tiek daugiau, tai man nesunku namie šiek tiek daugiau dirbti. Bet tokiu atveju susilygina mūsų indėlis į šeimą. Ir tikrai nemanau, kad tuos namų ruošos darbus reikia taip baisiai perkainoti. Aišku, kai ateina namų tvarkytoja ar nešat ką į skalbyklą, tai kainuoja daugiau: juk reikia mokėt PVM, pelno mokesčius, soc. draudimą darbuotojams ir dar balažin kiek tų mokesčių. Namie viskas "tax free", tai atitinkamai ir kainos nereikia taip užsikelti. Ir dar, jei visą dieną užtrunka vien tik grindų plovimas ir dulkių šluostymas, tai arba per gerai gyvenat (namai per dideli) arba per lėtai dirbat.

Turtingam kurmiui galiu pasakyti tik, kad reikėjo ambicingesnę žmoną susirast...
Atsakyti
[quote=Balta balta,2010 11 08, 18:48]
Kažkaip kiek skaitau, tai pritariu daugiausia vyrų pasisakymams. Tirkai nesuprantų tų moterų, kurios nerealiai "pavargsta" namus tvarkydamos ir net neturi laiko susitvarkyt, plaukų išsiplaut ir nusišypsot. Plius dar vyras turim joms pinigus duot. Kažkaip yra daugybė moterų, kurios ir prisižiūri, ir namus sutvarko, ir darbą turi.

Na vyras mano uždirba šiek tiek daugiau, tai man nesunku namie šiek tiek daugiau dirbti. Bet tokiu atveju susilygina mūsų indėlis į šeimą. Ir tikrai nemanau, kad tuos namų ruošos darbus reikia taip baisiai perkainoti. Aišku, kai ateina namų tvarkytoja ar nešat ką į skalbyklą, tai kainuoja daugiau: juk reikia mokėt PVM, pelno mokesčius, soc. draudimą darbuotojams ir dar balažin kiek tų mokesčių. Namie viskas "tax free", tai atitinkamai ir kainos nereikia taip užsikelti. Ir dar, jei visą dieną užtrunka vien tik grindų plovimas ir dulkių šluostymas, tai arba per gerai gyvenat (namai per dideli) arba per lėtai dirbat.

Turtingam kurmiui galiu pasakyti tik, kad reikėjo ambicingesnę žmoną susirast...
[/quote]

aš irgi sutinku su daugeliu vyrų pasisakymais, bet daugelis atvejų vyrams yra priimtina tai, kad namų ruoša yra tik moters pareiga. Man asmeniškai dirbti, vaikus prižiūrėti, gaminti valgyt, namus tvarkyti, skalbti yra per sunku, o dar ir gražiai atrodyti, nepavargti iki vakaro, nes yra ir kita moters pareiga ir t.t. Man per sunku, todėl tenka kartais pababambėti ir pusę darbų permesti vyrui. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EwaKaralewa: 19 lapkričio 2010 - 17:52
QUOTE(EwaKaralewa @ 2010 11 19, 17:51)

Man asmeniškai dirbti, vaikus prižiūrėti, gaminti valgyt, namus tvarkyti, skalbti yra per sunku, o dar ir gražiai atrodyti, nepavargti iki vakaro, nes yra ir kita moters pareiga ir t.t. Man per sunku, todėl tenka kartais pababambėti ir pusę darbų permesti vyrui. tongue.gif

dazniausiai bobos vyram permeta tuos darbus, kuriu nesugeba .
Kalbu apie seksa.
Atsakyti
QUOTE(Noire @ 2006 09 12, 14:27)
Labas, Turtingasis kurmi,

1-2 punktai -  nunešate savo skalbinius į skalbyklą ir sužinote kiek Jums kainuoja vienas kartas skalbiniu išskalbimo ir išlyginimo, tą sumą dauginate iš tiek kartų kiek naudojatės šia paslauga per mėnėsį.

3-4 punktai -  samdotės namų tvarkytoją, vieno karto sumą dauginate iš numatytų tvarkymosi kartų per mėnesį.

5  punktas - samdotės auklę

6 paskaičiuojate kiek kainuos nusipirkti moterį (labai atsiprašau mamų, tai tik dalykinis paskaičiavimas) ir dauginate iš numatomų kartų per mėnesį

7-8 punktai - Jūsų investicija į Jūsų paties gerą nuotaiką (suma tiesiogiai proporcinga Jūsų norui matyti rezultato kokybę)
Taigi sudėjęs visas minėtas sumas Jūs paskaičiavote savo žmonos "priskaičiuotą atlyginimą"  (PS Jūs neįvertinote maisto gaminimo, tai irgi galite paskaičiuoti kiek suvalgote per dieną ir atitinkamai dauginate iš dienų skaičiaus). na va dabar viskas.

Dėl vaikų, jiems skirtas išlaidas dalinate per pusę.

Iš žmonai priskaičiuotos sumos atimate pusę vaikų išlaikymo išlaidų ir pusę bendrų namų išlaidų (pvz. komunalinės paslaugos, nuoma ir pan.).

skaičiavimas galioja, jei namuose nieko pats nedarote smile.gif 

PS tai yra mano moteriška logika pagrįstas  ir į visišką tiesą nepretenduojantis atsakymas smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gera žmona kainuoja tiek pat, kiek geras vyras. Nauda - abipusė.
Atsakyti
Moterytėms legviausia prisiimti tarnaitės vaidmenį, nes dauguma nepatraukia rimtesnių darbų. Kai vyrams tokia erudicija atsibosta ir atsiranda atitinkanti jų akiratį moteris, tai žmonos pradeda aiškinti apie paaukotą jaunystę. (Lyg vyrai neaukojo). Čia kalbu apie vyrus, kurie gyvenime siekia ir pasiekia. Apie liurbius gulinčius ant sofkos prie televizoriaus nekalbu.
Atsakyti
QUOTE(Al Capone @ 2010 12 09, 00:15)
Moterytėms legviausia prisiimti tarnaitės vaidmenį, nes dauguma nepatraukia rimtesnių darbų. Kai vyrams tokia erudicija atsibosta ir atsiranda atitinkanti jų akiratį moteris, tai žmonos pradeda aiškinti apie paaukotą jaunystę. (Lyg vyrai neaukojo). Čia kalbu apie vyrus, kurie gyvenime siekia ir pasiekia. Apie liurbius gulinčius ant sofkos prie televizoriaus nekalbu.

Tokių vyrų žmonos ir vien tarnaitėmis nebūna,o pakankamai protingos ir veiklios moterys.
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 08 04, 10:14)
Na jei tik tiek kainuočiau vyrui per mėnesį, tai turbūt atrodyčiau kaip "brominė"  lotuliukas.gif Pamiršt masažus, gražius rūbus, veido procedūras, saikingą pasideginimą soliariume, depiliacijas ir pan.  biggrin.gif Jaučiu, kad jis sutiktų damest dar tiek pat, kad grįžčiau į savo buvusias vėžes  biggrin.gif
Beje už tai jis turi puikią kulinarę, pedantiškai tvarkingą ir darbščią žmonikę  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fashion: 20 balandžio 2011 - 21:06