Manau jei esi turtingas kurmis galėtum ir nepagailėti pinigėlių samdaomai darbininkei juk musulmonės net ir sėdėdamos namuose turi namuose pagalbininkę
Kitas patarimas dabar per LRT rodo laidą kaip tėveliai keletą dienų ar tai valandų pakeičia mamytes pabandyk sudalyvauti ir tada matysi ar tai sunku dieną naktį būti budinčiu.Sėkmės
O aš manau, Kurmi, kad tavo žmona apsileidus, nevalyva tinginė. Nepasisekė tau su žmona. Siūlau ieškoti kitos. Juk kiek nuostabių moterų aplink, kurios ir pinigus uždirba, ir vaikais pasirūpina, ir namus patvarko ir dar gražiai atrodo. Vat su vyrais Lietuvoje kur kas sunkiau. Ir kaip čia žmogus rasi normalų vyrą, jei bent kiek normalesnis (susidariau nuomonę tik iš Kurmio žinučių) tokias nevalas susiranda ir dar įsikibę laikosi. Nu nebent labai baisiai atrodai, ar šiaip kokių trūkumų turi, apie kuriuos nepapasakojai, tada džiaukis, kad bent tokia su tavim gyvena.

QUOTE(Blobse @ 2006 09 15, 11:29)
O aš manau, Kurmi, kad tavo žmona apsileidus, nevalyva tinginė. Nepasisekė tau su žmona. Siūlau ieškoti kitos. Juk kiek nuostabių moterų aplink, kurios ir pinigus uždirba, ir vaikais pasirūpina, ir namus patvarko ir dar gražiai atrodo. Vat su vyrais Lietuvoje kur kas sunkiau. Ir kaip čia žmogus rasi normalų vyrą, jei bent kiek normalesnis (susidariau nuomonę tik iš Kurmio žinučių) tokias nevalas susiranda ir dar įsikibę laikosi. Nu nebent labai baisiai atrodai, ar šiaip kokių trūkumų turi, apie kuriuos nepapasakojai, tada džiaukis, kad bent tokia su tavim gyvena. 

Na jau kvailesnes zinutes seniai neskaiciau. Jau kategoriskumas tai nesvietiskas. Visiskai nepazistama moteri apdergti daug proto tikrai nereikia

QUOTE(+333+ @ 2006 09 15, 09:09)
planavimas su mažu lialium nieko vertas dalykas.. ir aš planuoju, kaip padarysiu tą ir aną.. tik netėkėtai ir labai dažnai mano planai būna stipriai pakoreguoti mažo žmogučio
pasiūlysiu tau variantą.. kurį pati norėčiau išbandyti.. tu: užsimerki ir nematai betvarkės, keletą kartų per savaitę susirenki vaikus ir iškulniuoji laukan.. duodi jai laiko sau.. miegui, grožiui ar bet kam
žmonai pasiūlai miegoti su vaiku pietų miego.. nesinervinti dėl neplautų grindų (nes tu neburbėsi) ir pasistengti būti geros nuotaikos (jei bus išsimiegojus ir nepervargus tokia ir bus).. vakare sumigus vaikam dviese labai greitai galit sumest indus į indaplovę, skalbinius į skalbyklę ir išsivirti maximinių koldūnų
vualia.. visi laimingi.. po metų kitų vaikas paaugs ir vėl namuose bus švara ir tvarka...
pasiūlymas jei nori išsaugoti šeimą.. barniai dėl neplautų indų mane žudo.. nepatinka susiplauk, aš rūpinuosi vaikais, vedžioju juos į mokyklėles.. mažą irgi.. ir po 3-4 valandas praleidžiu lauke, nes vaikam taip reikia... o kadangi tavo žmona kaip supratau panašio mąstymo į mane.. tai va tau ir tiesus atsakymas.. ne ant neplautų lėkščių gyvenimas lipdosi, o ant apsikabinusių žmonių, nors ir didžiausiam bardake

pasiūlymas jei nori išsaugoti šeimą.. barniai dėl neplautų indų mane žudo.. nepatinka susiplauk, aš rūpinuosi vaikais, vedžioju juos į mokyklėles.. mažą irgi.. ir po 3-4 valandas praleidžiu lauke, nes vaikam taip reikia... o kadangi tavo žmona kaip supratau panašio mąstymo į mane.. tai va tau ir tiesus atsakymas.. ne ant neplautų lėkščių gyvenimas lipdosi, o ant apsikabinusių žmonių, nors ir didžiausiam bardake

Nu va, sielų bendrystė

Truputį pakomentuosiu:
1. Pamiegoti ir paplanuoti laiką siūlau, bet iš to maža naudos, ir ne tik dėl kūdikio.
2. Dėl grindų ne(be)burbu, juk kas savaitę išplaunamos.
3. Indus periodiškai išplaunu pats (kiek kartų per dieną plaunama, nežinau, bet man grįžus, jų vis dar būna, ir kartais nuo ryto, IMHO).
4. Kol vaikai paaugs, būtų gerai išvengti profesionalios medicininės-psichiatrinės pagalbos

5. ...
QUOTE(bugen @ 2006 09 15, 09:27)
O as cia primeciau, man kokiu 6 tukstanciu uztektu. O jei dar pamyletu bent du kartus per savaite dar ir nuolaida padaryciau 

1. 6000 yra keli kartai daugiau, negu dabar gauna maistui etc., nors.. ko tik dėl mylimos žmonos nepadarytum...
2. O dėl

QUOTE(GAGA @ 2006 09 15, 10:34)
Manau jei esi turtingas kurmis galėtum ir nepagailėti pinigėlių samdaomai darbininkei juk musulmonės net ir sėdėdamos namuose turi namuose pagalbininkę
Kitas patarimas dabar per LRT rodo laidą kaip tėveliai keletą dienų ar tai valandų pakeičia mamytes pabandyk sudalyvauti ir tada matysi ar tai sunku dieną naktį būti budinčiu.Sėkmės
1. Samdoma darbininkė gal ir neblogai, bet gal būtų neblogai ir 2, 3 ar 4 žmonos? Įtariu, kad mano pajėgumų visomis prasmėmis užtektų visoms...

2. Sudalyvauti negaliu, nors gal ir būtų galima iš principo. Darbas toks, kad nesirodau per visokias TV (net ir LTV).
QUOTE(Blobse @ 2006 09 15, 11:29)

Na, aš irgi nebūčiau visai toks kategoriškas. Nesu ir aš šventuolis, ta prasme, ir aš nusirengiu kambaryje ir visus drabužius palieku ant kėdės ar pakabos, o nemetu tiesiai į skalbimo mašiną... Ir nesu baisuoklis, jeigu ką (bent jau pasižiūrėjus į tėčių nuotraukas foto konkursuose taip neatrodo).
Pagaliau, kiekvienas tikriausiai santuokoje eina į kompromisą, apriboja ar persvarsto savo poreikius ir pan. Nesu ir mazochistas, todėl apie Tavo minimą išeitį nuolat pagalvoju, ypač kai viskas užknisa, bet kaip ir su ligoniais, vėžininkais - būna remisijos, tik niekaip nesuprantu, kokia tos ligos priežastis ir kaip ta liga baigsis.
Nesu ir mazochistas, todėl apie Tavo minimą išeitį nuolat pagalvoju, ypač kai viskas užknisa, bet kaip ir su ligoniais, vėžininkais - būna remisijos, tik niekaip nesuprantu, kokia tos ligos priežastis ir kaip ta liga baigsis.
Baigsis ilgu (chronišku) bendru gyvenimu, bet visą gyvenimą laiks nuo laiko bus "atkryčiai-paūmėjimai"

Man atrodo, kad turtingasis kurmis turi "eilinę statistinę žmoną"

O man atrodo, kad p. Turtingasis kurmis ir pats yra "eilinis statistinis vyras". Du statistiniai, tai ir santykiai statistiniai. Bet statistikos reputacija ne itin gera...
O problema čia menka. Na, susibiesino moteris dėl nuolatinio burbėjimo "ką veiki ištisas dienas", tai ir pasakė, ką pasakė. Tau nepatinka jos darbo rezultatai? O jai gal nepatinka Tavo. Lygybė, ar ne? "Kiek kainuoja žmona?" Nieko nekainuoja! Žmona yra šeimos dalis, kaip ir Tu ir jūsų vaikai. Kainuoja jos darbas. Kaip ir Tavo.
O problema čia menka. Na, susibiesino moteris dėl nuolatinio burbėjimo "ką veiki ištisas dienas", tai ir pasakė, ką pasakė. Tau nepatinka jos darbo rezultatai? O jai gal nepatinka Tavo. Lygybė, ar ne? "Kiek kainuoja žmona?" Nieko nekainuoja! Žmona yra šeimos dalis, kaip ir Tu ir jūsų vaikai. Kainuoja jos darbas. Kaip ir Tavo.
QUOTE(Saulės pūga @ 2006 09 15, 15:57)
O man atrodo, kad p. Turtingasis kurmis ir pats yra "eilinis statistinis vyras". Du statistiniai, tai ir santykiai statistiniai. Bet statistikos reputacija ne itin gera...

Ypatingai taikli pirma pastraipa...
Nors iš kitos pusės pagalvoji, juk yra Lietuvėlėje tokių vyrų, kurie už moteris mažiau uždirba ir šokdina, kad namie tvarka būtų

Todėl turtingasis kurmis, bent jau gali kažko reikalauti, jeigu pilnai aprūpina šeimą ir žmonai į parduotuvę nuėjus nereikia galvoti: ką čia pigesnio nusipirkus

Vargse Kurmio zmonele, itariu kad jai pogimdymine depresija, o vyras ne tik kad nepadeda bet dar ir priekaistus reiskia
nes jei moteris nesirupina namais tai gal ji ir tingi , bet jei nesirupina savo isvaizda - reik ieskot ligos, nes kiekvienai moteriai didelis malonumas rupintis savo groziu...ir nematau jokios globalines problemos, kai vyras indus siusiplauna ar rubelius i skalbiamke sumeta, rankos abieju tokios pacios...
As greit gimdysiu ir mano vyras zada pasiimt tas apmokamas tevystes atostogas menesi laiko ir pailset nuo darbu (nes juk nebus ka veikt su vaiku kuris tik miega ir valgo mamos piena) ir noriu kad jis pamatytu kaip lengva sedet namie...

As greit gimdysiu ir mano vyras zada pasiimt tas apmokamas tevystes atostogas menesi laiko ir pailset nuo darbu (nes juk nebus ka veikt su vaiku kuris tik miega ir valgo mamos piena) ir noriu kad jis pamatytu kaip lengva sedet namie...

Turtingas kurmi, jei nebijai nuo žmonos gauti antausį, gali bandyti jai pasakyti, kad ją nusipirkai už 80 litukų
( čia tiek kainuoja pareiškimai tuoktis Kaune, tad suma gali kisti), tad tegul pateisina tavo lūkesčius.

QUOTE(Rasma @ 2006 09 15, 14:33)
Baigsis ilgu (chronišku) bendru gyvenimu, bet visą gyvenimą laiks nuo laiko bus "atkryčiai-paūmėjimai"
Tik skirtumas bus tas, kad iki šiol dar norisi kažko pasiekti ar ką pakeisti, o vėliau viskas pasidarys nebesvarbu. Tingėsis išsakyti savo nepasitenkinimą, tačiau tas nepasitenkinimas vis vien tūnos viduje ir retsykiais grauš.
Pvz. man tokia niekada nesinorėjo būti, bet yra moterų, kurios nemėgsta išsiskirti iš minios 

Liūdna perspektyva.

Nežinau, ar mano žmona - "statistinė", tik vieną turiu. Bet esu matęs moterų, kurios sugeba laiką organizuoti ir namai švyti, aišku, gal jos samdo nykštukus, bet ir spintos tvarkoje, o ir jų neturint, pvz. bendrabučiuose, vienur viskas būdavo sugrūsta, kaip papuolė, o kitur gražiai išlyginta, sulankstyta ir sudėta kad ir ant kartono dėžės, bet tvarkingai...
Čia gal vyro-kiaulės-šovinisto pastebėjimas, bet dažniausiai mergaites jau mamos išmoko, kad lėlytės sukneles reikia sulankstyti ir t.t. kai berniukai tuo tarpu kitokiais žaislais žaidžia, galbūt dėl to paskui juos dažniau reikia vaikščioti ir tvarkyti. Ir vėliau dėl to būtent žmonos tampa namų tvarkytojomis, o vyrai - pinigų pelnytojai. Juk jeigu vienas ir tas pats turės mamutą ir pagauti, ir paruošti, tai nebus laiko kitą mamutą gaudyti...
QUOTE(Saulės pūga @ 2006 09 15, 14:57)
Labai gali būti, kad esu statistinis. Nerūkau, negeriu, pas kitas nevaikštau, dirbu nuo ryto iki vakaro, žmonos nemušu, pinigų kol kas netrūksta, sveikata kaip arklio, manau, kad viskas kaip ir pas visus... Kaip jau sakiau, net kojines numetu ten, kur nusirengiu - kaip ir 90 proc. kitų vyriškių...
Iš tikrųjų, reikia pripažinti, kad netiksliai užrašiau temoje. Pataisymas: "Kiek kainuoja žmonos paslaugos?" - "Kas pigiau atsieina - žmonos išlaikymas ar tarnaitės samdymas?". Kiek žmona kainuoja aš žinau: filipinietes mergaites, kurias gali išsidresiruoti pagal savo skonį, kainuoja apie 800 USD plius PVM ir pervežimas

QUOTE(katuksss @ 2006 09 15, 15:32)
Vargse Kurmio zmonele, itariu kad jai pogimdymine depresija, o vyras ne tik kad nepadeda bet dar ir priekaistus reiskia
nes jei moteris nesirupina namais tai gal ji ir tingi , bet jei nesirupina savo isvaizda - reik ieskot ligos, nes kiekvienai moteriai didelis malonumas rupintis savo groziu...ir nematau jokios globalines problemos, kai vyras indus siusiplauna ar rubelius i skalbiamke sumeta, rankos abieju tokios pacios...

Kur jau kur jau - kiek metų trunka pogimdyminė depresija?! Metus ar dvejus?! Ir vyras padeda, kai pats neapsikenčia ar jo paprašo. Kalbėti reikia!
Aš ir pats buvau pasiėmęs atostogas, kai gimė jaunėlis, bet kitą dieną grįžau į darbą. Vienas vaikas darželyje, o kitas tik miega ir valgo (kaip ir aš kūdikystėje), tai žmona pati išvarė - sako, pasiimsi su visom atostogom kartu...
Jaučiu, bus kaip toj dainoj:
Patsai virsiu, patsai kepsiu, kiaules melšiu, karves šersiu, pats vaikus gimdysiu...
Na, iš viso Tavo pasakojimo iš tiesų matosi, kad moteriškė tiesiog tinginukė ir netvarkinga. Galbūt depresija, bet čia kiek supratau moteris jau seniai tokia yra, tiesiog toks būdas. Jai tiesiog gerai apsikuitusiai sėdėti. Tokia jau Ji yra ir labai labai abejoju, kad pasikeis.
Aš esu iš tų, kurios mėgsta per galvą verstis. Kartais net naktį tvarkydavausi, nes AŠ noriu, kad mūsų namai būtų švarūs ir tvarkingi bei jaukūs. MAN to reikia. Vyras mano toli gražu iki tvarkingo. Nesitvarko jis, negamina valgyti, tiksliau niekada nėra gaminęs, niekada neskalbė ar nelygino. Tačiau kai tuokėmės aš žinojau, kad jis toks, koks yra. (Nejaugi Tu to nematei?). Tačiau aš jį myliu, jis mane myli ir dėl to pasakiau "taip". Be abejo būna, kad ir aš patingiu arba tvarkausi, tvarkausi ir viskas užknisa, tada paburbu, Jis truputėli pasistengia, bet po dienos ir vėl tas pats
Aš esu iš tų, kurios mėgsta per galvą verstis. Kartais net naktį tvarkydavausi, nes AŠ noriu, kad mūsų namai būtų švarūs ir tvarkingi bei jaukūs. MAN to reikia. Vyras mano toli gražu iki tvarkingo. Nesitvarko jis, negamina valgyti, tiksliau niekada nėra gaminęs, niekada neskalbė ar nelygino. Tačiau kai tuokėmės aš žinojau, kad jis toks, koks yra. (Nejaugi Tu to nematei?). Tačiau aš jį myliu, jis mane myli ir dėl to pasakiau "taip". Be abejo būna, kad ir aš patingiu arba tvarkausi, tvarkausi ir viskas užknisa, tada paburbu, Jis truputėli pasistengia, bet po dienos ir vėl tas pats

Lyg ir mačiau, bet kaip sakoma, meilė - akla... Pats kaltas. Reikia klausyti giminių...
Kita vertus, nesame gyvenę visai atskirai ir dar savo namuose - vis pusiau studentišku stiliumi, kai viskas atrodo lyg ir laikina. As ir pats mielai pameistrauciau, bet kai butas ne tavo ir negali grežioti skylių sienoje, tai viskas kitaip...
Ir tikriausiai, kad vaikai daug ką keičia. Tikėjausi, kad pasikeitimai bus mažesni... taigi..
Kita vertus, nesame gyvenę visai atskirai ir dar savo namuose - vis pusiau studentišku stiliumi, kai viskas atrodo lyg ir laikina. As ir pats mielai pameistrauciau, bet kai butas ne tavo ir negali grežioti skylių sienoje, tai viskas kitaip...
Ir tikriausiai, kad vaikai daug ką keičia. Tikėjausi, kad pasikeitimai bus mažesni... taigi..