Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja žmona

QUOTE(MamaDiana @ 2006 09 13, 07:12)

MamaDiana, 13 Rgs 2006 - 07:12, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

MamaDiana, 13 Rgs 2006 - 07:12, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

tikrai nera sunku isplauti grindis ar indus, bet kai plauni indus po 5 kartus per diena, 7 katus per savaite, 30 kartu per menesi....
o dar vyras grizta burbuliuojantis,kuris aiskina, kad tu sedi visa diena namie ir nako nedarai, vel palieka pilna kriaukle indu, pakampemis primeto kojiniu...
patikek manim... tikrai nesinori sypsotis...
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
NU PAVARIAU...

tikrai nera sunku isplauti grindis ar indus, bet kai plauni indus po 5 kartus per diena, 7 katus per savaite, 30 kartu per menesi....
o dar vyras grizta burbuliuojantis,kuris aiskina, kad tu sedi visa diena namie ir nako nedarai, vel palieka pilna kriaukle indu, pakampemis primeto kojiniu...
patikek manim... tikrai nesinori sypsotis...
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
NU PAVARIAU...

Va, matyt čia ir problema, kad grįžtu namo po darbo ir indus išplaunu pats :/ pakloju lovą, nes nuo ryto liko kaip iš krokodilo nasrų, grindis norisi išplauti, nes visą dieną niekas kitas tam nerado laiko, bet tada piktumas apima, kad -blyn- negi neįmanoma suplanuoti laiko taip, kad kai aš išvedu vieną vaiką į m-klą, žmona skiria laiko ne forumams (pvz. supermamos) skaityti, o išsimaudyti, susitvarkyti ir paskui veiktų ką nori. Sakau, gal čia vyriška logika kalta, bet kai užsimenu, kad gal planuok laiką ar sudaryk grafiką, kurią dieną ką veiksi (iš rutininių privalomų darbų), tai ji laiko kišimusi į jos reikalus ir komandavimu... doh.gif Man juk nesvarbu, kokia tvarka kas bus daroma ir kaip, bet rezultatas - taip. Aš juk pinigus atnešu ir ji neklausia, iš kur (aišku, žino ir pati biggrin.gif ) ir ar man buvo sunki diena ar ne. Mato rezultatą, kad kortelėje pinigų yra. O aš ateinu ir rezultato nematau.

Aš jai siūliau, kad gal tada eik dirbti ir samdyk auklę, valytoją, skalbimo kokia nors įmonė atvažiuotų ir skalbinius pasiimtų ir išlygintus beigi sulankstytus grąžintų ir t.t., bet tai yra blogai, nes vaikų ji niekam nepaliksianti (turim 1 metinuką). O mano argumentai, kad jai pačiai skalbti ir indų plauti net nereikia, jeigu jau tingi, nes yra ir skalbimo mašina, ir indaplovė, ir siurblys. Tokiais momentais pagalvoju, o kuriems galams visa tai? Juk galiu namais pasirūpinti pats. Tik tada truputėlį apmaudu, kad namuose yra tik vaikų mama ir meilužė, o ne žmona ir namų dvasia... Tada ir pradedi skaičiuoti, kiek kas realiai kainuoja...
Atsakyti
Aš jeigu būčiau Turtingasis kurmis, pasamdyčiau žmonai tarnaitę ir būtų abi patenkintos: žmona ir tarnaitėsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Turtingasis kurmis @ 2006 09 13, 10:27)

Turtingasis kurmis, 13 Rgs 2006 - 10:27, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Va, matyt čia ir problema, kad grįžtu namo po darbo ir indus išplaunu pats :/ pakloju lovą, nes nuo ryto liko kaip iš krokodilo nasrų, grindis norisi išplauti, nes visą dieną niekas kitas tam nerado laiko, bet tada piktumas apima, kad -blyn- negi neįmanoma suplanuoti laiko taip, kad kai aš išvedu vieną vaiką į m-klą, žmona skiria laiko ne forumams (pvz. supermamos) skaityti, o išsimaudyti, susitvarkyti ir paskui veiktų ką nori. Sakau, gal čia vyriška logika kalta, bet kai užsimenu, kad gal planuok laiką ar sudaryk grafiką, kurią dieną ką veiksi (iš rutininių privalomų darbų), tai ji laiko kišimusi į jos reikalus ir komandavimu...  doh.gif  Man juk nesvarbu, kokia tvarka kas bus daroma ir kaip, bet rezultatas - taip. Aš juk pinigus atnešu ir ji neklausia, iš kur (aišku, žino ir pati  biggrin.gif ) ir ar man buvo sunki diena ar ne. Mato rezultatą, kad kortelėje pinigų yra. O aš ateinu ir rezultato nematau.

Va, matyt čia ir problema, kad grįžtu namo po darbo ir indus išplaunu pats :/ pakloju lovą, nes nuo ryto liko kaip iš krokodilo nasrų, grindis norisi išplauti, nes visą dieną niekas kitas tam nerado laiko, bet tada piktumas apima, kad -blyn- negi neįmanoma suplanuoti laiko taip, kad kai aš išvedu vieną vaiką į m-klą, žmona skiria laiko ne forumams (pvz. supermamos) skaityti, o išsimaudyti, susitvarkyti ir paskui veiktų ką nori. Sakau, gal čia vyriška logika kalta, bet kai užsimenu, kad gal planuok laiką ar sudaryk grafiką, kurią dieną ką veiksi (iš rutininių privalomų darbų), tai ji laiko kišimusi į jos reikalus ir komandavimu...  doh.gif  Man juk nesvarbu, kokia tvarka kas bus daroma ir kaip, bet rezultatas - taip. Aš juk pinigus atnešu ir ji neklausia, iš kur (aišku, žino ir pati  biggrin.gif ) ir ar man buvo sunki diena ar ne. Mato rezultatą, kad kortelėje pinigų yra. O aš ateinu ir rezultato nematau.

Na nežinau g.gif auksinis vyras būtų man jei išplautų indus ar lovą paklotų lotuliukas.gif maniškis to nėra daręs nuo tada kai aš išėjau į dekretą g.gif Gal čia aš kalta, kad stengiuos viską pati viena daryti - juk dar namie sėdžiu g.gif
Nors jau tuoj iškeliausiu į darbuką, o sūnutis į darželį ax.gif
Dėl tavo žmonos aš galvoju taip - arba ji namie užsisėdėjo, arba vaikas labai neramus, arba ji tiesiog nejaučia stimulo "kam tai daryti" g.gif
Aš pvz. irgi labai pavargstu per dieną, ir būna labai liūdna kai viso 24/7 darbo niekas neįvertina sad.gif Ne visi rutininiai darbai yra malonūs ir t.t. Bet kažkam tai reikia daryti - ir liūdniausia, kad dažniausiai tai daro tik moterys ax.gif Reikia ieškot kompromiso, o ypač tada kai abu dirba ax.gif
Ir dar kiekvienas papriekaištavimas, kad kažkas nepadaryta, ne taip padaryta arba kam iš viso daryta - užmuša norą ka nors daryti apskritai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Turtingasis kurmis @ 2006 09 12, 10:48)

Turtingasis kurmis, 12 Rgs 2006 - 10:48, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Turtingasis kurmis, 12 Rgs 2006 - 10:48, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Sveikos, mamos!

T.y. kiek turėtų atnešti (ar atneša  blink.gif ) jūsų vyriškis, kad:
- jūs sumestumėte drabužius į skalbyklę,
- išplautus skalbinius išlygintumėte,
- kartą per porą dienų išplautumėte grindis,
- kartą per dieną - indus,
- prižiurėtumėte ir lakstytumėte paskui vieną vaiką, kol antrasis - mokykloje ir paskui su abiem,
- kartą per savaitę ar rečiau leistumėtės pamylima,
- tvarkingai ir gražiai atrodytumėte,
- butumėte giedros nuotaikos.

Kadangi tai - grynai dalykiniai santykiai, pabandykite įvertinti savo paslaugas. Manau, tikriausiai reiktų paklausti ir ar sutiktumėte moketi už jūsu išlaikymą, jeigu suprantama, gyvenate kartu, o nesate "ateinanti žmona".

Sveikos, mamos!

T.y. kiek turėtų atnešti (ar atneša  blink.gif ) jūsų vyriškis, kad:
- jūs sumestumėte drabužius į skalbyklę,
- išplautus skalbinius išlygintumėte,
- kartą per porą dienų išplautumėte grindis,
- kartą per dieną - indus,
- prižiurėtumėte ir lakstytumėte paskui vieną vaiką, kol antrasis - mokykloje ir paskui su abiem,
- kartą per savaitę ar rečiau leistumėtės pamylima,
- tvarkingai ir gražiai atrodytumėte,
- butumėte giedros nuotaikos.

Kadangi tai - grynai dalykiniai santykiai, pabandykite įvertinti savo paslaugas. Manau, tikriausiai reiktų paklausti ir ar sutiktumėte moketi už jūsu išlaikymą, jeigu suprantama, gyvenate kartu, o nesate "ateinanti žmona".

Man reiktų vieno - vyro dėmesio ir paprasčiausio supratimo, kad dirbant "rutininius buities darbus" kartais pats paskutinis įvardintas punktas būna sunkiai įgyvendinamas. Tačiau įmanoma super gera nuotaika, jei vyras grįžęs namo nepuola tikritn kas padaryta/kas ne, o apkabina ir skaniai pabučiuoja.
Žiūrim į šeštą punktą..o tragedija...dar rečiau??????? O siaube... doh.gif biggrin.gif Visi nurodyti rūpesčiai yra vienas niekis, kai "širdis dainuoja" meile. O atrodymas gražiai ir tvarkingai išvis nesvarstytinas blink.gif Man tai - privalu. Nekišu aš tūkstančių, pirmiausia galima pradėti nuo seno treningo/chalato išmetimo lotuliukas.gif O po to kiti elementarūs dalykai: mankšta (o kas sakė, kad blogai pajudėti su siurbliu ar valant langus?), galvos išsiplovimo (laikas praleistas vonioje nuima visos dienos nuovargį), saikingo makiažo ir šypsenos.
Man užtenka vyro pinigų tiek, kiek jis man duoda ir turtingesne aš būti nenoriu. Jei norėčiau, kad man mokėtų už mūsų bendrų namų jaukumą ir židinio kurstymą, tai eičiau darbintis namų šeimininke smile.gif Bet kažin ar pavyktų, jei savuos namuose nesugebėčiau kuistis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 09 13, 10:53)

Rasma, 13 Rgs 2006 - 10:53, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Rasma, 13 Rgs 2006 - 10:53, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Man reiktų vieno - vyro dėmesio ir paprasčiausio supratimo, kad dirbant "rutininius buities darbus" kartais pats paskutinis įvardintas punktas būna sunkiai įgyvendinamas. Tačiau įmanoma super gera nuotaika, jei vyras grįžęs namo nepuola tikritn kas padaryta/kas ne, o apkabina ir skaniai pabučiuoja.
Žiūrim į šeštą punktą..o tragedija...dar rečiau??????? O siaube...  doh.gif biggrin.gif Visi nurodyti rūpesčiai yra vienas niekis, kai "širdis dainuoja" meile. O atrodymas gražiai ir tvarkingai išvis nesvarstytinas blink.gif Man tai - privalu. Nekišu aš tūkstančių, pirmiausia galima pradėti nuo seno treningo/chalato išmetimo lotuliukas.gif O po to kiti elementarūs dalykai: mankšta (o kas sakė, kad blogai pajudėti su siurbliu ar valant langus?), galvos išsiplovimo (laikas praleistas vonioje nuima visos dienos nuovargį), saikingo makiažo ir šypsenos.
Man užtenka vyro pinigų tiek, kiek jis man duoda ir turtingesne aš būti nenoriu. Jei norėčiau, kad man mokėtų už mūsų bendrų namų jaukumą ir židinio kurstymą, tai eičiau darbintis namų šeimininke smile.gif Bet kažin ar pavyktų, jei savuos namuose nesugebėčiau kuistis biggrin.gif

Žiūrim į šeštą punktą..o tragedija...dar rečiau??????? O siaube...  doh.gif biggrin.gif Visi nurodyti rūpesčiai yra vienas niekis, kai "širdis dainuoja" meile. O atrodymas gražiai ir tvarkingai išvis nesvarstytinas blink.gif Man tai - privalu. Nekišu aš tūkstančių, pirmiausia galima pradėti nuo seno treningo/chalato išmetimo lotuliukas.gif O po to kiti elementarūs dalykai: mankšta (o kas sakė, kad blogai pajudėti su siurbliu ar valant langus?), galvos išsiplovimo (laikas praleistas vonioje nuima visos dienos nuovargį), saikingo makiažo ir šypsenos.

thumbup.gif pasakyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mucka @ 2006 09 13, 10:58)

mucka, 13 Rgs 2006 - 10:58, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

mucka, 13 Rgs 2006 - 10:58, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

thumbup.gif  pasakyta  thumbup.gif

thumbup.gif  pasakyta  thumbup.gif

Antrinu thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Nepamirškit, kad užsakant nuolatines (ilgai trunkančias) paslaugas paprastai taikomos nuolaidos lotuliukas.gif

QUOTE(Turtingasis kurmis @ 2006 09 13, 10:27)

piktumas apima, kad -blyn- negi neįmanoma suplanuoti laiko taip, kad kai aš išvedu vieną vaiką į m-klą, žmona skiria laiko ne forumams (pvz. supermamos) skaityti, o išsimaudyti, susitvarkyti ir paskui veiktų ką nori.

piktumas apima, kad -blyn- negi neįmanoma suplanuoti laiko taip, kad kai aš išvedu vieną vaiką į m-klą, žmona skiria laiko ne forumams (pvz. supermamos) skaityti, o išsimaudyti, susitvarkyti ir paskui veiktų ką nori.

Aha. Kažkaip ne visi suvokia, kad forumas - ne šventa karvė! mirksiukas.gif Juk jį paskaityti galima ir vėliau blush2.gif jau išsimaudžius, susišukavus... tongue.gif

Rasmos išsakytom mintims pritariu thumbup.gif Žmona turi atrodyti žmoniškai: ta prasme, neslampinėti pusdienį po namus su naktiniais, o susišukuoti ir tvarkingai apsirengti. Ji juk ne manekenė, blink.gif tad nebūtina jai nei "šokoladinė" oda, nei kelis kart per mėnesį dantų balinimas, nei kiti panašūs dalykai.

-j.e. Julijonas- smartass.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.E. Aistė&Julijonas: 13 rugsėjo 2006 - 14:22
va čia tai ryškiai prasilenkimas su sveiku protu.
Kurmi Protingasai, nė velnio neapsimoka šiuolaikiniam vyrui protaujant neaptemusiu protu imti žmoną. Nu niekaip, kad ji ir suvalgytų 1/4 grūdelio per dieną, bet yra kur kas blogesnių dalykų, kaip:
- ji nenorės, kad į jūsų namus ateitų kitos moterys;
- ji nenorės, kad jūs kambaryje rūkytumėte ir mėtytumėte po lova činarikus;
- ji bambės, kai išmėtysite po kambarį kur papuola savo rūbus;
- ji bandys įtakoti, kaip leisti jūsų laisvalaikį;
- ji norės sexo tada kaip jums visai nesinori ir neduos, tada kai jums norisi;
- ji leis visokioms moteriškoms nesąmonėms jūsų pinigus;
- pagaliau ji kaišios nosį visur, kur nedera kaišioti.
Taigi bet kuriuo atveju žmonos išlaikymas - navaras menkas. Kaip, būkim atviri, ir moterims ne pyragai yra turėti paranojiką vyrą, kuris ją persekioja ir t.t.t.t.
HUmoras, kai sureikšminama visi tie skalbimai, valgio gaminimai ir t.t.t.t. Sumest į skalbimo mašiną, ar daug proto reikia? Ar vyrui parduotuvėj nusipirkus pusfabrikatį pasišildyt? o mergų norinčių ir duodančių - daugiau nei reikia (na žiūrint dar ko iš jų norėsi, kai kokių reikia paieškot, ir gan ilgai). Taip kad viską galima gaut papigiaja, ir tai kainuoja žymiai mažiau nei išlaikyt žmoną.
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 09 13, 15:03)

voveriukas36, 13 Rgs 2006 - 15:03, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

voveriukas36, 13 Rgs 2006 - 15:03, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Kurmi Protingasai, nė velnio neapsimoka šiuolaikiniam vyrui protaujant neaptemusiu protu imti žmoną. Nu niekaip, kad ji ir suvalgytų 1/4 grūdelio per dieną, bet yra kur kas blogesnių dalykų

Taip kad viską galima gaut papigiaja, ir tai kainuoja žymiai mažiau nei išlaikyt žmoną.

Kurmi Protingasai, nė velnio neapsimoka šiuolaikiniam vyrui protaujant neaptemusiu protu imti žmoną. Nu niekaip, kad ji ir suvalgytų 1/4 grūdelio per dieną, bet yra kur kas blogesnių dalykų

Taip kad viską galima gaut papigiaja, ir tai kainuoja žymiai mažiau nei išlaikyt žmoną.

g.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif Liuksusinės mintys. Viską paskaičiavus, tikrai alus geriau wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš vis paskaitinėju temose ir kartais nesuprantu..na, kaip moterims pačioms nesinori kad aplink jas būtų gražu ir pačios būtų gražios (visomis prasmėmis) g.gif

Kai auginau vaiką namie, man išvis nebuvo jokio sunkumo buityje, net ir dabar būdama 2 sav. "ant biuletenio" su sergančiu vaiku sugebėjau ir gerai jaustis, ir puikiai tvarkytis, ir džiaugtis tuo poilsiu namuose, ir vaiką slaugyti. Kai pradėjau dirbti, tai tapo kiek sunkiau, bet ir tai..kai nori - netrunki. Vakar man išoperavo kiek žandikaulį, tai nelabai galėjau užmigt, skaudėjo, plius dar po kelionės iš miesto į miestą nuvargino..paskaitinėjau knygą, naktį atsikėliau, vaikštinėju po butą..šeimyna parpia skaniai sau..pastebėjau, kad "o betvarkė betvarkė.." doh.gif Nebuvau visą dieną namuose, tai šeimyna ir pasistengė biggrin.gif Ypač vaiko kambaryje, virtuvėje..sutvarkiau viską..lentynas, spintas..siurbti negalėjau (triukšmas), tai rankomis kilimą išrankiojau biggrin.gif Per virtuvę praūžiau muzikikės klausydama smile.gif Užmigau paryčiais, nusnaudžiau, atsikėliau ruoštis į darbą, vyras eina pro vaiko kambarį ir sako "o čia dabar..ne, tu išprotėjai", nusijuokė, pabučiavo..o aš neišsimiegojus, bet iškart ir pati pradėjau juoktis. Dienos metu vyras skambina į darbą ir sako "tai kaip suprantu, šiandien Tau tvarkytis nereikės, tai gal (nesakysiu ką pasiūlė, bet malonumas nesvietiškas smile.gif )?". Dar geresnė nuotaika..geometrine progresija jau auga.
Būna, kad pavargstu ir tada tai pasakau, pabūnu dieną-dvi nieko nedarydama ir pati neiškenčiu, vėl su entuziazmu į buitį kimbu. O vyras aišku irgi kartais palepina, ima tvarkytis..gražu ir malonu, kai vyras atidus, bet man smagiau pačiai namuose jaukumą kurti..iškomandiruoju su vaiku kur, o pati viens du ir išblizginu namučius.
Papildyta:
Aš irgi nesuprantu vyrų, kur jie žiūri, kai veda thumbup.gif lotuliukas.gif Kažkaip, kai kurie ypatingai nuskriausti... gaila net.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Turtingasis kurmis @ 2006 09 13, 15:12)

Turtingasis kurmis, 13 Rgs 2006 - 15:12, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Turtingasis kurmis, 13 Rgs 2006 - 15:12, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

alus geriau

alus geriau

alus + dročinimas = kaifas smile.gif
Atsakyti
Neperdozuokit alaus..o tai vietoj dročinimo gausis tik apsiseilėjusio diedo nevykę bandymai biggrin.gif
Atsakyti