MamaDiana, 13 Rgs 2006 - 07:12, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
MamaDiana, 13 Rgs 2006 - 07:12, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
tikrai nera sunku isplauti grindis ar indus, bet kai plauni indus po 5 kartus per diena, 7 katus per savaite, 30 kartu per menesi....
o dar vyras grizta burbuliuojantis,kuris aiskina, kad tu sedi visa diena namie ir nako nedarai, vel palieka pilna kriaukle indu, pakampemis primeto kojiniu...
patikek manim... tikrai nesinori sypsotis...
![]()
![]()
![]()
NU PAVARIAU...
o dar vyras grizta burbuliuojantis,kuris aiskina, kad tu sedi visa diena namie ir nako nedarai, vel palieka pilna kriaukle indu, pakampemis primeto kojiniu...
patikek manim... tikrai nesinori sypsotis...

NU PAVARIAU...
Va, matyt čia ir problema, kad grįžtu namo po darbo ir indus išplaunu pats :/ pakloju lovą, nes nuo ryto liko kaip iš krokodilo nasrų, grindis norisi išplauti, nes visą dieną niekas kitas tam nerado laiko, bet tada piktumas apima, kad -blyn- negi neįmanoma suplanuoti laiko taip, kad kai aš išvedu vieną vaiką į m-klą, žmona skiria laiko ne forumams (pvz. supermamos) skaityti, o išsimaudyti, susitvarkyti ir paskui veiktų ką nori. Sakau, gal čia vyriška logika kalta, bet kai užsimenu, kad gal planuok laiką ar sudaryk grafiką, kurią dieną ką veiksi (iš rutininių privalomų darbų), tai ji laiko kišimusi į jos reikalus ir komandavimu...

Aš jai siūliau, kad gal tada eik dirbti ir samdyk auklę, valytoją, skalbimo kokia nors įmonė atvažiuotų ir skalbinius pasiimtų ir išlygintus beigi sulankstytus grąžintų ir t.t., bet tai yra blogai, nes vaikų ji niekam nepaliksianti (turim 1 metinuką). O mano argumentai, kad jai pačiai skalbti ir indų plauti net nereikia, jeigu jau tingi, nes yra ir skalbimo mašina, ir indaplovė, ir siurblys. Tokiais momentais pagalvoju, o kuriems galams visa tai? Juk galiu namais pasirūpinti pats. Tik tada truputėlį apmaudu, kad namuose yra tik vaikų mama ir meilužė, o ne žmona ir namų dvasia... Tada ir pradedi skaičiuoti, kiek kas realiai kainuoja...