Keista kad sitoj temoj nieks nepasisako Per laida "Supermamos" maciau musu forume keleta dalyviu toje mokykleleje Na siaip idomu butu kur randasi? Ka veikia? Koks menesinis ir stojamasis mokesciai?
Mes buvom tik viena karta seniai, beveik pries metus. Tai muzika man patiko, daug dainuoja, zaidzia ir groti duoda kanklem, varpeliais, svilpynem, turejo ir spec. muzikos instrumentu leliukams su teisingais garsais. Bet daile tai man pasirode siaip sau - su piestukais ar akvarele mes ir namuose galim piesti. Kadangi galim lyginti su "Diemedziu", tai "Diemedyje" daile gerokai stipresne. Bet gal ten mums ta viena karta taip pasitaike...
O del vilnos velimo, tai praejusi penktadieni isbandziau (kitur). Mano busimas penkiametis su malonumu ta dare, o va busima dvimete ne is tolo i rankas neeme nei vilnos, nei muilo, nei vandens, nors paprastai vanduo buna viskas... Nezinau kokio amziaus vaikuciams jie siulo vilnos velima
O del vilnos velimo, tai praejusi penktadieni isbandziau (kitur). Mano busimas penkiametis su malonumu ta dare, o va busima dvimete ne is tolo i rankas neeme nei vilnos, nei muilo, nei vandens, nors paprastai vanduo buna viskas... Nezinau kokio amziaus vaikuciams jie siulo vilnos velima
Na va ir mes pabuvojom šioje mokyklėlėj Vyresnėliui labai patiko,ir šoko ir grojo ir dainavo,o mažylis kuriam tik mėnuo įdėmiai klausėsi
Sorry, kad apleidau temą atidarius. Lankomės antrus metus. Man labai priimtina tai, kad nereikia pasižadėt, prisirišt ir pan. - Kai turiu galimybę - nueinam.
O turinys ten toks: ateini , nusirengi,eini į tokį didelį kambarį,ir dalyvauji su savo vaiku,kartu dainuoji,šoki,pagroji kanklėm ar dar kuom
Pamokėlė vyksta 45 min. Ketvirtadieniais vyksta muzika su daile, tai pusė pamokos muzika ir pusė pamokos dailės
Pamokėlė vyksta 45 min. Ketvirtadieniais vyksta muzika su daile, tai pusė pamokos muzika ir pusė pamokos dailės
vilniuje, ne per toliausiai nuo Petro ir Povilo baznycios
QUOTE(leuleu @ 2006 12 03, 15:17)
O kur vyxta sie uzsiemimai
Stalių 4 ,prie Filaretų gatvės
Gal kuri žino telefoną?