Įkraunama...
Įkraunama...

Tattoo priežiūra

noriu tatoo bet niekaip neisširenku paveiksliuko ax.gif o kokias jūs turit? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos..na as irgi dariausi Kaune TABU...tai likau labai patenkinta thumbup.gif ...nedaug ismanau apie tas tatoo bet manau tikrai graziai padare...ir jokios ten ypatingos prieziuros nereikia...nors as laikiausi visu nurodymu kokius pasake 4u.gif
turiu feniksa ant mentes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migliuse: 06 sausio 2009 - 11:43
QUOTE(migliuse @ 2009 01 06, 12:42)
Sveikos..na as irgi dariausi Kaune TABU...tai likau labai patenkinta thumbup.gif ...nedaug ismanau apie tas tatoo bet manau tikrai graziai padare...ir jokios ten ypatingos prieziuros nereikia...nors as laikiausi visu nurodymu kokius pasake  4u.gif
turiu feniksa ant mentes  smile.gif

as va TABU daryta jau einu atsinaujinti...
praejo 9m. ir isbluko ~70%, aisku praejo nemazai laiko, bet tas kas panasiu laiku daresi kitoje studijoje, graziausiai dziaugiasi toliau sad.gif

tikiuosi tau viskas ok. bus,
Atsakyti
QUOTE(piamia @ 2009 02 25, 11:52)
as va TABU daryta jau einu atsinaujinti...
praejo 9m. ir isbluko ~70%, aisku praejo nemazai laiko, bet tas kas panasiu laiku daresi kitoje studijoje, graziausiai dziaugiasi toliau sad.gif

tikiuosi tau viskas ok. bus,

na tikrai nemazai laiko praėjo..ir anksciau ar veliau ja ryškinti reikia kiek žinau...gal priklauso nuo kuno vietos kur tatuiruote yra (ta prasme ar trinasi drabužiai ir pan)...
g.gif keista is tikrųjų...na tikiuosi isliks ji man kuo ilgiau...
Atsakyti
Nezinau kodel, bet mano tatuiruote bijo saules spinduliu - ilgiau pabuvus sauleje, ji pabrinksta ir israusta sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo littlehellcat: 07 balandžio 2009 - 13:35
QUOTE(littlehellcat @ 2009 04 07, 14:34)
Nezinau kodel, bet mano tatuiruote bijo saules spinduliu - ilgiau pabuvus sauleje, ji pabrinksta ir israusta sad.gif

ohmy.gif nu cia tai jau visai nekas...nežinau kaip man bus nes maniske dar saules spinduliu nemaciusi...bet tikiuosi viskas bus gerai....
Atsakyti
QUOTE(littlehellcat @ 2009 04 07, 12:34)

O prieš kiek laiko daryta tattoo? g.gif

Ir kodėl SM yra dvi tattoo temos? Neužtenka vienos huh.gif
Atsakyti
Na o as turiu skorpiona,ant peties.Dariausi namie pas viena tatoo meistra,tikrai gerai padare,nelupa salono kainomis,tikriausiai kas gyvena Kaune tikrai apie ji zino vardo nepamenu jis is eiguliu raj. smile.gif
Atsakyti
Tatoo turiu jau beveik 5 metai, nei man ji saules bijo, nei blunka smile.gif Mano tatoo ant kojos
Atsakyti
Turiu tatoo 6 metai, sakyciau visai nepasikeitusi schmoll.gif , zinoma, vieta, kurioje yra tatoo, saules labai daug negauna - nugaroje, apatineje stuburo dalyje. Bet geriau butu isblukusi, nes noriu arba perdaryti arba visiskai pasalinti. g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2008 12 30, 00:32)
noriu tatoo bet niekaip neisširenku paveiksliuko  ax.gif o kokias jūs turit?  4u.gif

As turiu feja 4u.gif galetumem imesti foto kas kokias turim, manau butu smagu paziurineti biggrin.gif
p.s. noriu dar vienos tattoo smile.gif
Atsakyti