Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio kalbos

QUOTE(babouziuke @ 2006 09 23, 12:29)
Na moksliukes, kur visos dingote?  4u.gif
Greitai pasakokite savo pasiekimus  4u.gif .
Fainulka, o kaip tavo vyrui sekasi lankyti prancūzų kalbos pamokėles? Iš kokių vadovėlių jis mokosi?
Tau tikriausiai bus daug lengviau mokytis , kai yra šone kažkas kas gali paaiškinti  blush2.gif .

Ir kas mokotė prancūzų kalbą: nuo ko pradėjote: ar nuo kokio nors vadovėlio ar nuo kompiuterinės programos ar nuo klausymo?

sveika sveika smile.gif geras oras ir nieks prie kompu nebesedi ir nieko nesimokina ax.gif o del maniskio pamoku dar neisiaiskinau smile.gif reiks paprasyt kad atsiustu pavadinima, kolkas tik bandomosiose pamokelese kaip supratau tebuvo rolleyes.gif
Atsakyti
Aš vis dar po truputį renkuosi literatūrą ir ieškau gramatikos prancūzų kalbos. Radau vieną visai nebloga gramatikos knygelę. Ji labai panašį į anglų "Grammar in use". Daug žodžių duota ir paskui reikia pratimus atlikti. Tik tiek, kad ji yra iš anglų kalbos. Bet man tai visai nieko.

O Fainulka, tu nepamiršai, kad aš tavęs kažkada prašiau pažiūrėti Vokiečių kalbos vadovėlių tokių kaip "Das Deutschmobil"? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 09 23, 21:11)
Aš vis dar po truputį renkuosi literatūrą ir ieškau gramatikos prancūzų kalbos. Radau vieną visai nebloga gramatikos knygelę. Ji labai panašį į anglų "Grammar in use". Daug žodžių duota ir paskui reikia pratimus atlikti. Tik tiek, kad ji yra iš anglų kalbos. Bet man tai visai nieko.

labas, gal pasidalintum? smile.gif jei gali kazkur ideti.
Atsakyti
Sveikutes,
priimkit i buri viena kiek pritingincia moksliuke blush2.gif Pradejau mokytis italu, bet tempai vis leteja, bijau, kad visai sustos.... Kai mokaisi viena, nieks uz nugaros nestovi ir pirsteliu negrumoja, kazkaip tingisi blush2.gif tuo labiau, kad mokausi sau, del malonumo.... O cia atejus bus sansas pasitemti - kaipgi atsiliksi...
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2006 09 23, 23:08)
labas, gal pasidalintum? smile.gif jei gali kazkur ideti.

Tai aišku, kad pasidalinsiu, ti noriu viską susirinkti ir tada dėsiu čia 4u.gif .

QUOTE(Ajuni @ 2006 09 23, 23:19)
Sveikutes,
priimkit i buri viena kiek pritingincia moksliuke blush2.gif Pradejau mokytis italu, bet tempai vis leteja, bijau, kad visai sustos.... Kai mokaisi viena, nieks uz nugaros nestovi ir pirsteliu negrumoja, kazkaip tingisi blush2.gif tuo labiau, kad mokausi sau, del malonumo.... O cia atejus bus sansas pasitemti - kaipgi atsiliksi...

Sveikutė, aišku, kad priimam į būrį 4u.gif
Ir man italų labai graži kalba. O tu mokinkis ir čia gali ateiti papasakoti kaip tau sekasi ar aip nesiseka. Gal ieškosi kokios nors literatūros - padėsim surasti bendrom jėgom 4u.gif .
Beje, papasakok kokias kalbas moki ir kaip sugalvojai savarankiškai pradėti studijuoti italų. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, as noreciau ismokti graiku kalba mastau.gif tik kazin ar rasiu kokiu vadoveliu... mastau.gif bandysiu pirkti zodyna su gramatika , paziuresim kas cia man iseis...

priimkit i buri viena kiek pritingincia moksliuke  Pradejau mokytis italu, bet tempai vis leteja, bijau, kad visai sustos.... Kai mokaisi viena, nieks uz nugaros nestovi ir pirsteliu negrumoja, kazkaip tingisi  tuo labiau, kad mokausi sau, del malonumo.... O cia atejus bus sansas pasitemti - kaipgi atsiliksi...

nezinau ar lt dar yra knygele ' italu kalba per 30 dienu'...daug kas sake, kad visai nbloga knygele, ir pagrindus duoda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micietta: 24 rugsėjo 2006 - 00:19
QUOTE(micietta @ 2006 09 24, 00:19)
nezinau ar lt dar yra  knygele ' italu kalba per 30 dienu'...daug kas sake, kad visai nbloga knygele, ir pagrindus duoda biggrin.gif

yra yra tokia knygelė, tik gaila, kad prie jos nėra garso įrašų, todie bijau iš jos mokytis, nes galiu įsikalti į galvą neteisingą tarimą, o paskui bus sunku išmokt iš naujo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2006 09 24, 01:19)
sveikutes, as noreciau ismokti graiku kalba mastau.gif tik kazin ar rasiu kokiu vadoveliu... mastau.gif bandysiu pirkti zodyna su gramatika , paziuresim kas cia man iseis...
nezinau ar lt dar yra  knygele ' italu kalba per 30 dienu'...daug kas sake, kad visai nbloga knygele, ir pagrindus duoda biggrin.gif

Jeigu ką nors rasiu griakų kalbai mokytis, butinai ptanešiu, nes man rodos, kad kažkur kažką esu mačiusi. O kokias tu dar kalbas moki, nes nežinau kokia kalba literatūros ieškoti?
QUOTE(rys @ 2006 09 24, 11:40)
yra yra tokia knygelė, tik gaila, kad prie jos nėra garso įrašų, todie bijau iš jos mokytis, nes galiu įsikalti į galvą neteisingą tarimą, o paskui bus sunku išmokt iš naujo  ax.gif

Man ta knygelė buvo gera ir tikrai nevargau dėl tarimo schmoll.gif . Ten gi tariasi beveik viskas kaip lietuvių kalboj. Toj knygelėj "Italų kalba per 30 dienų" pačioje pradžioje viskas paaiškinta kaip ten tariasi.
Man kažkaip iš visų kalbų bene lengviausia ir yra italų kalba. Tarimas labai lengvas, nu o apie gramatiką net nekalbu blush2.gif . Visų kalbų gramatikos yra sunkios ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 09 24, 12:58)
Jeigu ką nors rasiu griakų kalbai mokytis, butinai ptanešiu, nes man rodos, kad kažkur kažką esu mačiusi. O kokias tu dar kalbas moki, nes nežinau kokia kalba literatūros ieškoti?

bigsmile.gif man tiktu italu-graiku, anglu -graiku , na ir zinoma lietuviu -graiku... jeigu ka suzinosi, pranesk ax.gif
rolleyes.gif man italu gramatika neatrodo labai sudetinga, ypac del to fakto, kas sakinyje nera grieztos zodziu tvarkos, kaip anglu ar vokieciu kalbose... man sunkiausia buvo ismokti prielinskius ( a,del,da, sul, nel) doh.gif maisydavausi su artikeliais... bet kai esi priverstas visas dienas kalbeti butent ta kalba, nes gyveni toje salyje, tai kazkaip naturaliai ismoksti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micietta: 24 rugsėjo 2006 - 12:07
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 09 17, 15:22)
Грамматика французского языка в таблицах и схемах

gan aiskiai per lenteles ir schemas pavaizduoda rusiskai prancuzu gramatika cia

gal kas bandėt šitą gramatiką parsisiųst ax.gif man siučiant ryšys labai sulėtėja o paskui išvis sustoja ir atsijungia blink.gif blink.gif matyt, vėl kažko nemoku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2006 09 24, 01:19)

Rosetta Stone programoje rasi graiku pamokas tarpe kitu 30 kalbu... turiu nuorodas tik kazin ar dar veiks ~1,7gigai... - Arabic, Chinese (Mandarin), Danish, Dutch, English (UK), English (US), Farsi (Persian), French, German, Greek, Hebrew, Hindi, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Latin, Pashto, Polish, Portuguese (BR), Russian, Spanish (Latin America), Spanish (Spain), Swahili, Swedish, Tagalog, Thai, Turkish, Vietnamese, Welsh
Papildyta:
QUOTE(rys @ 2006 09 24, 15:42)
gal kas bandėt šitą gramatiką parsisiųst  ax.gif man siučiant ryšys labai sulėtėja o paskui išvis sustoja ir atsijungia  blink.gif  blink.gif matyt, vėl kažko nemoku  unsure.gif

tada bandyk is cia kita..
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 09 24, 19:04)
tada bandyk is cia kita..

oi kaip ačiū notworthy.gif
Atsakyti