Gal vertas demesio ir ka nors sudomins
French-English/ English-French dictionary for Windows
siust cia
Negaliu patiket, kai ieskodavau medziagos anglu kalbai, tiek daug rasdavau prancuzu kalbos knygu, programu.. o dabar blyn visokiausiu egzotisku randu, o ko nors padoraus prancuzu kalbai mokytis - sss.
jei kam bus idomu - maciau kinieciu, japonu, arabu, vengru, galu, flamanu... na ir tokiu kaip italu, ispanu, vokieciu kalbomis.. zinoma vadoveliai
jei kam bus idomu - maciau kinieciu, japonu, arabu, vengru, galu, flamanu... na ir tokiu kaip italu, ispanu, vokieciu kalbomis.. zinoma vadoveliai
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 09 17, 23:59)
Negaliu patiket, kai ieskodavau medziagos anglu kalbai, tiek daug rasdavau prancuzu kalbos knygu, programu.. o dabar blyn visokiausiu egzotisku randu, o ko nors padoraus prancuzu kalbai mokytis - sss.
O turkų? Gal ką naujo radai
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 09 17, 16:22)
jei kalbesim apie prancuziska medziaga is to psl kur tau persiunciau babouziuke, tai manyciau verta su norinciom besimokyti prancuzu, kas dar neturi, pasidalinti linku i:
Pimsleur.French.III
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Papildyta:
Грамматика французского языка в таблицах и схемах
gan aiskiai per lenteles ir schemas pavaizduoda rusiskai prancuzu gramatika cia
Pimsleur.French.III
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Papildyta:
Грамматика французского языка в таблицах и схемах
gan aiskiai per lenteles ir schemas pavaizduoda rusiskai prancuzu gramatika cia
Fainulka, aš kiek paieškojau apie tą Pmsleur III, tai žinok čia Advanced lygis. Per eMule galima atsisiųsti Visus lygius. Aš jau atsisiunčiau.
QUOTE(babouziuke @ 2006 09 18, 10:52)
Fainulka, aš kiek paieškojau apie tą Pmsleur III, tai žinok čia Advanced lygis. Per eMule galima atsisiųsti Visus lygius. Aš jau atsisiunčiau.
maciau ir pirmas bei antras yra tik senai ideti kazin ar nuorodos veiks - sito tai veikiancios..
zvilgtersiu alia blyn kaip maza 24 valandu per para
vakar radau programele labai ciotka alia "zodynas" alia tarimui lavint... tos beginneriams skaiciuot moko savaikinimusis viosokius.. o kitko neperziurejau.. vakare gal.. pasidalinsiu sakau gal nes velai begrisiu is golfo lauko, bet pasistengsiu.. man patiko..
Sveikutes apie ta programele pasiskaitysit cia
Ir is sio psl galesite parsisiusti papildomus mokymuisi zodynus - o pati programele Declans_French_FlashCardsuzima nedaug 1,9MB cia
Papildyta:
Dar si ta radau, kas jums turetu patikti
Beginning_French_for_the_Utterly_Confused
Providing an ideal, easily accessible, instructional guide to one of the two most popular foreign languages taught in the United States, this new Utterly Confused self-study handbook is ideal for both students and adults looking for a user-friendly introduction to their language studies. Based on the highly successful Utterly Confused format, this guide introduces beginners, in a unique conversational style and format, to the basic pronunciation, grammar, and vocabulary needed for effective communication.
is cia arba is cia
pasakykit savo nuomone apie sia medziaga..
Ir is sio psl galesite parsisiusti papildomus mokymuisi zodynus - o pati programele Declans_French_FlashCardsuzima nedaug 1,9MB cia
Papildyta:
Dar si ta radau, kas jums turetu patikti
Beginning_French_for_the_Utterly_Confused
Providing an ideal, easily accessible, instructional guide to one of the two most popular foreign languages taught in the United States, this new Utterly Confused self-study handbook is ideal for both students and adults looking for a user-friendly introduction to their language studies. Based on the highly successful Utterly Confused format, this guide introduces beginners, in a unique conversational style and format, to the basic pronunciation, grammar, and vocabulary needed for effective communication.
is cia arba is cia
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 09 20, 23:21)
Hm, gal ir visai nieko, bet man tokios knygos atrodo nelabai tinkamos pradeti mokytis. Man jos geriau "einasi", kai jau turiu kazkokias pradines zinias ir galiu jas susisteminti/papildyti.
Bet ir as kazka panasaus tuoj ikelsiu
Nemaza knyga is serijos "žaliems" - The Complete Idiots Guide to Learn French on Your Own.pdf
http://rapidshare.de...ur_Own.pdf.html
---
Beje, dėl ESPERANTO:
"Maloniai kvieciame mokytis esperanto kalbos.
Kursu pradzia s. m. spalio men. 03 diena 19:30 val.
Susitikimu vieta: Vilniaus mokytoju namai (Vilniaus g.
39).
Kursus organizuoja ir veda Gediminas Degesys.
(Jeigu susidarytu pazengusiuju grupe, bus
organizuojami tobulinimosi kursai).
Issamesne informacija
tel.: 8 615 72 817
el. pastas: gedisd@yahoo.com
Esu lankiusi situos kursus, galvoju gal vel nueiti, jei turesiu laiko. Susirenka labai ivairi publika - nuo moksleivisko amziaus iki pensininku
QUOTE(kismet @ 2006 09 21, 07:21)
Hm, gal ir visai nieko, bet man tokios knygos atrodo nelabai tinkamos pradeti mokytis. Man jos geriau "einasi", kai jau turiu kazkokias pradines zinias ir galiu jas susisteminti/papildyti.
Nemaza knyga is serijos "žaliems" - The Complete Idiots Guide to Learn French on Your Own.pdf
o man tai visada noris rasti apibendrintos medziagos, pasistudijuoti teoriskai: taisykles, tarima, siek tiek gramatikos, o tada pereinu prie praktikos
QUOTE(kismet @ 2006 09 21, 07:21)
---
Beje, dėl ESPERANTO:
39).
Issamesne informacija
Esu lankiusi situos kursus, galvoju gal vel nueiti, jei turesiu laiko. Susirenka labai ivairi publika - nuo moksleivisko amziaus iki pensininku
---
Beje, dėl ESPERANTO:
39).
Issamesne informacija
Ačiū Kismet, knygytę būtinai parsisųsiu. O dėl esperanto, tai visai laiko neturiu , nes aš mokausi vakarais.
O aš tai kažkaip mėtausi su ta prancūzų kalba. Nu nebežinau nuo ko pradėti. Ir čia puolu ir čia. Tai gramatiką skaitau, tai programą žiūriu, tai iš knygos. Bet blogiausia, kad visos tos temos nesusijusios . Niekaip nesusikuriu normalaus mokymosi grafiko...
Na moksliukes, kur visos dingote?
Greitai pasakokite savo pasiekimus .
Fainulka, o kaip tavo vyrui sekasi lankyti prancūzų kalbos pamokėles? Iš kokių vadovėlių jis mokosi?
Tau tikriausiai bus daug lengviau mokytis , kai yra šone kažkas kas gali paaiškinti .
Ir kas mokotė prancūzų kalbą: nuo ko pradėjote: ar nuo kokio nors vadovėlio ar nuo kompiuterinės programos ar nuo klausymo?
Greitai pasakokite savo pasiekimus .
Fainulka, o kaip tavo vyrui sekasi lankyti prancūzų kalbos pamokėles? Iš kokių vadovėlių jis mokosi?
Tau tikriausiai bus daug lengviau mokytis , kai yra šone kažkas kas gali paaiškinti .
Ir kas mokotė prancūzų kalbą: nuo ko pradėjote: ar nuo kokio nors vadovėlio ar nuo kompiuterinės programos ar nuo klausymo?