Hej, vad kul att det finns manga som pratar svenska Ska vi kanske ha vart eget tema i "Bendraminciai"?
QUOTE(kismet @ 2008 07 10, 06:28)
Hej, vad kul att det finns manga som pratar svenska Ska vi kanske ha vart eget tema i "Bendraminciai"?
oh,va bra
Visst,vi kan öppna ny tema i Bendraminciai
Jag kan göra det nu,på en gång,sen ska skriva länken,vad vi kan träffas
Det blir himla kul att vi kan har ett egen tema och prata svenska!
QUOTE(babouziuke @ 2006 09 14, 00:50)
Kas mokosi prancūzų kalbą, tai galiu nudžiuginti ir pasakyti, kad ką tik gavau "Frankoną" - prancūzų - lietuvių klabų žodyną . Visa išvaizda ir t.t. lygiai tokia pati kaip Alkono. Labai daug išsireiškimų ir beje - visur parašytas tarimas .
Jeigu reikės - sakykit .
Jeigu reikės - sakykit .
sveikute, norėčiau šio stebuklo mačiau žemiau nuorodą, be tman neatidaro gal galėtum pakartoti frankono nuorodą
Sveikutes, ziuriu temele jau seniai kas ir belanke... merginos junigiames ir mokomes kartu... gal kokiai paskitrai temai, zodynu.. siulykit savo variantus
QUOTE(Verseckiukai @ 2009 02 04, 13:48)
Sveikutes, ziuriu temele jau seniai kas ir belanke... merginos junigiames ir mokomes kartu... gal kokiai paskitrai temai, zodynu.. siulykit savo variantus
o tai kokia kalba mokaisi??
Mokausi prancuzu kalba - nuo balandzio lankysiu kursus Prancuzu kulturos centre... man ten labai patink.
Tiek kalba, tiek kultura sios salies esu suzaveta..
QUOTE(Verseckiukai @ 2009 02 10, 08:47)
Mokausi prancuzu kalba - nuo balandzio lankysiu kursus Prancuzu kulturos centre... man ten labai patink.
O taip kursai ten super . Lankau dabar kursus ir esu labai patenkinta.
QUOTE(TheBest @ 2009 02 11, 12:51)
O taip kursai ten super . Lankau dabar kursus ir esu labai patenkinta.
o kokia kaina kursų? ir kiek dažnai/
vakarais galima?
Nudžiugau radus šią temą ir perskaičius ją - nuliūdau gaila, kad retas kas beužeina čia - skaityt buvo naudinga ir smagu
jau trečia diena mokaus prancūzų kalbą, mokiausi jos nuo 11 klasės ir turėjau neblogus pagrindus, dabar tenka viską gaivinti ir judint iš mirties taško esu skeptikė tokių kursų kaip vedamų Michel Thomas, bet nutariau pabandyt ir esu maloniai stebinama nors audiokursai liepia nieko nesimokyt mintinai ir pan., bet karts nuo karto spaudžiu PAUZĘ ir pasitikrinu, ar gerai supratau naujo žodžio rašybą esu pasiruošus aktyviai išklausyt visus kursus Foundation, Builder ir Advanced o tada čiupt gramatikos vadovėlius ir skaityt knygas, bandyt žiūrėt filmus originalo kalba and so on
jau trečia diena mokaus prancūzų kalbą, mokiausi jos nuo 11 klasės ir turėjau neblogus pagrindus, dabar tenka viską gaivinti ir judint iš mirties taško esu skeptikė tokių kursų kaip vedamų Michel Thomas, bet nutariau pabandyt ir esu maloniai stebinama nors audiokursai liepia nieko nesimokyt mintinai ir pan., bet karts nuo karto spaudžiu PAUZĘ ir pasitikrinu, ar gerai supratau naujo žodžio rašybą esu pasiruošus aktyviai išklausyt visus kursus Foundation, Builder ir Advanced o tada čiupt gramatikos vadovėlius ir skaityt knygas, bandyt žiūrėt filmus originalo kalba and so on
Gal žinote,kur galima parsisiųsti Frankoną? išbandžiau anksčiau nurodytus puslapius,tačiau jie jau nebeveikia.
Michel Thomas - kas cia per kursai audio, kur galima juos isigyt... ar cia internetu?