Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio kalbos

Hej, vad kul att det finns manga som pratar svenska smile.gif Ska vi kanske ha vart eget tema i "Bendraminciai"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2008 07 10, 06:28)
Hej, vad kul att det finns manga som pratar svenska smile.gif Ska vi kanske ha vart eget tema i "Bendraminciai"? smile.gif

oh,va bra bigsmile.gif

Visst,vi kan öppna ny tema i Bendraminciai bigsmile.gif

Jag kan göra det nu,på en gång,sen ska skriva länken,vad vi kan träffas smile.gif
Det blir himla kul att vi kan har ett egen tema och prata svenska! rolleyes.gif
Atsakyti
Tai va,sukuriau temele,laukiu sveciu biggrin.gif

http://www.supermama...howtopic=331504

Uzsukite su svedu kalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 09 14, 00:50)
Kas mokosi prancūzų kalbą, tai galiu nudžiuginti ir pasakyti, kad ką tik gavau "Frankoną" - prancūzų - lietuvių klabų žodyną  bigsmile.gif . Visa išvaizda ir t.t. lygiai tokia pati kaip Alkono. Labai daug išsireiškimų ir beje - visur parašytas tarimas  bigsmile.gif .
Jeigu reikės - sakykit  rolleyes.gif .

sveikute, norėčiau šio stebuklo blush2.gif mačiau žemiau nuorodą, be tman neatidaro blush2.gif gal galėtum pakartoti frankono nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, ziuriu temele jau seniai kas ir belanke... merginos junigiames ir mokomes kartu... gal kokiai paskitrai temai, zodynu.. siulykit savo variantus
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Verseckiukai @ 2009 02 04, 13:48)
Sveikutes, ziuriu temele jau seniai kas ir belanke... merginos  junigiames ir mokomes kartu... gal kokiai paskitrai temai, zodynu.. siulykit savo variantus
ax.gif

o tai kokia kalba mokaisi??
Atsakyti
Mokausi prancuzu kalba - nuo balandzio lankysiu kursus Prancuzu kulturos centre... man ten labai patink.
Tiek kalba, tiek kultura sios salies esu suzaveta.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Verseckiukai @ 2009 02 10, 08:47)
Mokausi prancuzu kalba - nuo balandzio lankysiu kursus Prancuzu kulturos centre... man ten labai patink.
Tiek kalba, tiek kultura sios salies esu suzaveta..  wub.gif

O taip kursai ten super thumbup.gif . Lankau dabar kursus ir esu labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(TheBest @ 2009 02 11, 12:51)
O taip kursai ten super  thumbup.gif . Lankau dabar kursus ir esu labai patenkinta.

o kokia kaina kursų? ir kiek dažnai/
vakarais galima? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Nudžiugau radus šią temą ir perskaičius ją - nuliūdau sad.gif gaila, kad retas kas beužeina čia - skaityt buvo naudinga ir smagu smile.gif
jau trečia diena mokaus prancūzų kalbą, mokiausi jos nuo 11 klasės ir turėjau neblogus pagrindus, dabar tenka viską gaivinti ir judint iš mirties taško blush2.gif esu skeptikė tokių kursų kaip vedamų Michel Thomas, bet nutariau pabandyt ir esu maloniai stebinama rolleyes.gif nors audiokursai liepia nieko nesimokyt mintinai ir pan., bet karts nuo karto spaudžiu PAUZĘ ir pasitikrinu, ar gerai supratau naujo žodžio rašybą blush2.gif esu pasiruošus aktyviai išklausyt visus kursus Foundation, Builder ir Advanced ax.gif o tada čiupt gramatikos vadovėlius ir skaityt knygas, bandyt žiūrėt filmus originalo kalba and so on laugh.gif
Atsakyti
Gal žinote,kur galima parsisiųsti Frankoną? smile.gif išbandžiau anksčiau nurodytus puslapius,tačiau jie jau nebeveikia. verysad.gif
Atsakyti
Michel Thomas - kas cia per kursai audio, kur galima juos isigyt... ar cia internetu?
Atsakyti