Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio kalbos

Sveikos poliglotės 4u.gif .
Seniai čia buvau užsukusi, o ir jūs žiūriu nelabai aktyvios esate.
Aš su kalbom buvau padarius pertrauką, bet nuo vakar vėl kibau į darbą. Nuo vakar pradėjau lankyti prancūzų kalbos kursus Prancūzų kultūros centre. Pirmas kartas visai patiko, žiūrėsim kaip bus toliau.

Siūlau jungtis ir kibti į mokslus mirksiukas.gif .
Atsakyti
sveikos
perskaičiau temą, peržiūrėjau įdėtus linkus, tai vat ieškau kur galėčiau įrašyti prancūzų žodį ir išgirsti jo taisyklingą tarimą
čia buvo vienas linkas (namuose jį turiu išsaugojus), bandžiau įrašyti žodį, bet tarimo negirdėjau, kompas berods nesenas g.gif
Atsakyti
Sveikos moksliukės 4u.gif . Keliu temelę į viršų.

QUOTE(Žizel @ 2008 02 20, 16:11)
sveikos
perskaičiau temą, peržiūrėjau įdėtus linkus, tai vat ieškau kur galėčiau įrašyti prancūzų žodį ir išgirsti jo taisyklingą tarimą
čia buvo vienas linkas (namuose jį turiu išsaugojus), bandžiau įrašyti žodį, bet tarimo negirdėjau, kompas berods nesenas g.gif

Nesupratau ko tu ieškai. Ar programos, ar žodyno kokio ar internetinio puslapio?
Atsakyti
Idomi tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sypsenele :): 03 rugpjūčio 2008 - 14:53
Laba diena,
Aš mokausi ispanų kalbos ir mūsų grupė padėdama dėstytojo leidžia žurnalą Faro.Ele ispanų kalba smile.gif Norėtume ir Jus pakviesti irgi prisijungti prie šio žurnalo kūrimo. Laukiame Jūsų ispūdžių iš kelionių po Ispaniją, literatūros apžvalgų, recenzijų, Jūsų pačių kūrybos eilėraščių, kūrinių, įdomių straipsnų, nuomonių... Nebūtina tobulai mokėti ispanų kalbą, mes padėsime, ištaisysime klaidas. Galėtumėte netgi rašyti lietuviškai, o mes išverstume ax.gif
Mūsų pagrindinė užduotis yra puoselėti ispanų kalbą, literatūrą ir kultūrą, todėl labai tikimės rasti žmonių, kuriems būtų įdomu apie tai ne tik skaityti, bet ir paties rašyti ax.gif
Galėčiau atsiųsti pirmąjį žurnalo numerį (pdf formate) ax.gif
Jeigu norėtumėte gauti daugiau informacijos ar turėtumėte kokių klausimų, prašau rašyti AZ smile.gif
Atsakyti
LABA...

AR DAR YRA besimokančių lens.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos ;]

visai nesenai atradau sia tema tai skaitau dabar biggrin.gif

As pati mokykloje nuo 4 kl iki dbr (9 kl) mokausi anglu kalba ;D manau, moku tikrai neblogai, olimpiadose teko sudalyvauti ;D taip pat rusu kalba nuo 6 kl... bet kad ji nelabai man patinka... negrazi ;\\ aisku, visos kalbos gerai, bet kai jos nesinori mokytis ... ir dar nesenai pradejau mokytis ispanu kalba per ICC wink.gif tikekimes tinginys neiveiks manes ir ismoksiu sia kalba ;D o ji tikrai nesunki wink.gif mano planuose yra dar ismokti vokieciu, prancuzu ir dar kokia kalba.

Atsakyti
Aš vis tęsiu italų kalbos studijas savarankiškai, vasarą lekiu į Italiją, kad dar patobulinti. ax.gif Šiaip labai ispanų kalbą dar norėčiau gerai pramokti, nors šiokius tokius pagrindus turiu ir net pati nežinau iš kur. biggrin.gif Tik va labai šios kalbos man painiojasi, juk panašios...beto nesinori iki galo, jei tai įmanoma, neišmokus pradėti kitą kalbą mokintis toks kaip ir mėtymasis gautūsi, o po to ir nieko gero nei ta nei ta kalba... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliana @ 2008 05 15, 15:07)
Aš vis tęsiu italų kalbos studijas savarankiškai, vasarą lekiu į Italiją, kad dar patobulinti. ax.gif Šiaip labai ispanų kalbą dar norėčiau gerai pramokti, nors šiokius tokius pagrindus turiu ir net pati nežinau iš kur. biggrin.gif Tik va labai šios kalbos man painiojasi, juk panašios...beto nesinori iki galo, jei tai įmanoma, neišmokus pradėti kitą kalbą mokintis toks kaip ir mėtymasis gautūsi, o po to ir nieko gero nei ta nei ta kalba... rolleyes.gif

o as va pasigirsiu... italu moku labai gerai ir pazistami sako, kad pamirsta, kad as ne itale ir dar kas juokinga, jiems primenu neapoliete is kalbos manieros smile.gif)

dabar mokausi siek tiek graiku, noriu susisneketi, nes labai idomi kalba.. jau kazkiek sekasi... o ispanu tai jo... mokant italu daug ka supranti ir gali pasakyti, bet sunku net ismokti, nes man asmeniskai maisosi.. kaip ir italu su prancuzu maisesi (gramatika)...
Atsakyti
O portugalu niekas nesimokote? Jei bus tokiu - parasykit i AZ, nes bijau, kad cia greit negrisiu, o jei butu bendraminciu, tai butu smagu.
Atsakyti
QUOTE(Pelikanė @ 2008 05 26, 15:41)
O portugalu niekas nesimokote? Jei bus tokiu - parasykit i AZ, nes bijau, kad cia greit negrisiu, o jei butu bendraminciu, tai butu smagu.

sveika, as laaabai noriu portugalu mokytis wub.gif

uzsienio kalbu mokytis man lb patinka, aisku moku anglu, rusu, pati ismokau ispanu, o nuo rudens pradedu mokytis prancuzu thumbup.gif
Atsakyti
labas 4u.gif visosm daugiakalbems biggrin.gif

Nu ka,moku savo gimtaja kalba tongue.gif ,tada rusu laisvai,nes mokiausi nuo pirmos klases iki 12,na aisku gyvenom juk tarybiniais laikais.Tada moku anglu(vartoju kasdien),kalbu laisvai svediskai(vartoju kasdien)suprantu lengvai norvegu ir gerai isiklausius danu biggrin.gif ,far truputi moku urdu kalba.. ax.gif
Noreciau ismokti ispanu arba italu,man tokios egzotiskos kalbos,graziai skamba..tik neturiu laiko,nors labai norinty butu galima ir surasti blush2.gif
Atsakyti