Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio kalbos

QUOTE(kismet @ 2007 08 22, 19:27)

uosiux, babouziuke, gal jus domintu? As ne tiek apie pratimu daryma kartu, bet butent apie "gyvus" susitikimus ir mokymasi kalbeti prancuziskai smile.gif

Sveiki,

Man tai labai butu idomu, bet turiu tik siokius tokius pagrindus ir tai labai apleistus. Tad is manes pasnekovui butu labai mazai naudos, nes vargiai surezgu sakini, o apie tarima ir kito zmogaus pasakojimo suvokima is vis nesneku blush2.gif Jei atsirastu bent kiek geriau mokanciu prancuzu kalba, kurie susirinktu i meet'uka mielai prisijungciau, pradziai bent paklausyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uosiux @ 2007 08 22, 21:05)
Sveiki,

Man tai labai butu idomu, bet turiu tik siokius tokius pagrindus ir tai labai apleistus. Tad is manes pasnekovui butu labai mazai naudos, nes vargiai surezgu sakini, o apie tarima ir kito zmogaus pasakojimo suvokima is vis nesneku  blush2.gif Jei atsirastu bent kiek geriau mokanciu prancuzu kalba, kurie susirinktu i meet'uka mielai prisijungciau, pradziai bent paklausyti  mirksiukas.gif

Ir as tikiuosi, kad nors viena padoriau mokanti atsirastu, kuri mus kartais ant teisingo kelio uzvestu smile.gif Is kitos puses, galvoju, ar jai butu idomu, jei kitu lygis butu daug zemesnis... Uzburtas ratas smile.gif Bet kad labai norisi prancuzu geriau ismokti. Parasysiu, jei dar kas nors atsilieps.

Beje, prancuzu kalbos tobulinimui labai tiktu ziureti filmus smile.gif
Skalvija nuo rugsejo rodys senus prancuzu filmus originalo kalba su liet. subtitrais.
http://www.lrytas.lt...87128075&view=4
Rasykit AZ, jei kada noretumet kooperuotis nueiti i koki filma smile.gif
Skalvijoj bilietai nebrangus, nezinau, kiek iprasta kaina, bet su Laisvalaikio kortele 5 Lt, su studento pazymejimu 6 Lt.
Atsakyti
Gal Lofnė gerai moka, pamenu minėjo per anglų meetą, kad dar vis mokos - Uosiux tu ją prisimeni ania? pakalbinkit ax.gif sufleruoju biggrin.gif

kada nors ir aš prie jūsų prisijungsiu lotuliukas.gif tik nežinau po 2, 5 ar n metų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2007 08 22, 19:27)
Sveikos, noriu nusimegdzioti Fainulka@ ideja daryti kalbos "myletoju" smile.gif meetukus smile.gif
Gal atsirastu vilnieciu merginu, norinciu geriau ismokti kalbeti prancuziskai.
Tema cia:
http://www.supermama...?...=219477&hl=

uosiux, babouziuke, gal jus domintu? As ne tiek apie pratimu daryma kartu, bet butent apie "gyvus" susitikimus ir mokymasi kalbeti prancuziskai smile.gif

Tiesa, mano lygis - apie metai mokymosi su mokytoja 1 k. per savaite, truputi pritingint... Jei netingeciau, galeciau moketi daug geriau, nei dabar smile.gif

Sveikutė Kismet 4u.gif .
Davei labai puikią idėją bigsmile.gif . Aš su mielu noriu prisijungsiu į grupę mirksiukas.gif . Tik, kad mano žinios visai pradedančios. Pradėjau daug lėčiau mokytis. Pasiimu vieną pamoką ir mokausi ją po truputį apie savaitę laiko. Taip geriau atsimenu, negu kai stengiausi kiekvieną pamoką per 2 dienas išmokti.
Kismet, iš kokių vadovėlių mokaisi?
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2007 09 07, 14:40)
Sveikutė Kismet  4u.gif .
Davei labai puikią idėją  bigsmile.gif . Aš su mielu noriu prisijungsiu į grupę  mirksiukas.gif . Tik, kad mano žinios visai pradedančios. Pradėjau daug lėčiau mokytis. Pasiimu vieną pamoką ir mokausi ją po truputį apie savaitę laiko. Taip geriau atsimenu, negu kai stengiausi kiekvieną pamoką per 2 dienas išmokti.
Kismet, iš kokių vadovėlių mokaisi?

Su mokytoja as mokausi is LE NOUVEAU SANS FRONTIERES, jei nieko nemaisau (neturiu atsisvietusi virselio). Ipusejome 2 lygi. Bet man sis vadovelis nuobodokas... Pamokos pradzioje yra pateikta kazkokios istorijos dalis su dialogais ir paveiksleliais, po to dviejuose puslapiuose surasyta tos temos gramatika ir zodziai, po to pratimai.
As labai nemegstu "kalti", todel nemegstu zodziu sarasu, pvz., 30 budvardziu, kuriais apibudinamos charakterio savybes. Vis tiek po savaites didziosios dalies neatsiminsiu smile.gif Todel prie mokytojos juos perskaitau, bet galvoje lieka tik tie keli, kuriuos naturaliai isimenu, kurie buvo pavartoti tam tikrame kontekste...
Kaip suprantu, tu gan sistemingai mokaisi, as taip niekada nesugebejau smile.gif Nors moku daug kalbu.
O darbe ( blush2.gif ) siuo metu sisteminu gramatikos pradmenis is vadovelio "Beginning French for the Utterly Confused", kuri cia kazkur buvo imetusi Fainulka. I diena perskaitau apie 3 pamokas, nes visa ta gramatika jau esu mokiusis, reikia tik pasikartoti.
Man asmeniskai pranc. k. kol kas sunkiausia prielinksniai (jie vartojami kazkaip netvarkingai, be aiskiu taisykliu, pvz., a, dans, en ir t.t.), en/de vartojimas, tiesioginiai/netiesioginiai papildiniai. Su veiksmazodziais kazkaip didesniu problemu nekyla.
Atsakyti
Laba, kur aistruolės bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes, as studijuoju anglu kalba, mokykloje mokiausi vokieciu kalba o dabar dar noreciau ismokti ispanu ir italu kalbas 4u.gif
tad noreciau islieti i jusu gretas 4u.gif
Atsakyti
Labas, kiba dingo aistruolės g.gif g.gif g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
net buvau pamirsus kad cia parasiau bet ziuriu tik viena zinute po manes parasyta doh.gif blush2.gif
Atsakyti
ku ku g.gif
Atsakyti
Labukas,

na tai kaip sekasi kalbas mokintis?

Manau daug kas dabar kitais darbais uzsieme, kam mokslai, kam darbas, juk metai i pabaiga eina, tai darbu daug prisikaupe blush2.gif

siaip taip randu laiko ir kalboms vis dar. Daugiausiai tai kinu kalba zubrinu dabar ir i paskaiteles vaikstau, labai smagu ir kalba pasirode is tiesu grazi thumbup.gif gal kas is cia uzeinanciu irgi kinu mokosi? Dar italu kartais prisedu ir anglu stengiuosi tobulinti, bent jau specialybes straipsnius anglu kalba skaitau lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi prisidedu drinks_cheers.gif

Norėčiau išmokt ispanų kalbą. Nežinau kuo, bet ji mane jau seniai žavi. Tik niekaip neprisiverčiu mokytis. Norėčiau kalbos kursus lankyt, bet deja, mieste, kuriame gyvenu aš, jų nieks neorganizuoja. O iš vadovėlių mokytis pritrūksta ryžto. Pereinu kelis skyrius ir padedu į lentyną doh.gif
Atsakyti