Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio kalbos

QUOTE(shwiesulka @ 2007 04 28, 16:06)
Ooo, o cia zinok, beveik drisciau papriestaraut  biggrin.gif Pati moku ispaniskai, italu kalba irgi plius minus pazistu, bet va - turiu drauge portugale, tai zinok, kai jinai sneka, tai ojojooooj, suprantu gal tik kas 20 zodi  doh.gif

Na zinok gali buti g.gif As karta pabandziau issprest uzduotis portugalu kalba, ten klausymo buvo, tai visas 10 pamoku pervariau, na aisku kelis kartus suklydau, bet praktiskai viska atlikau remiantis siom dviem kalbom biggrin.gif
Atsakyti
Gali but, gramatika vis tiek daznai skiriasi nuo snekamosios kalbos...
O tu siaip ispanu kalba moki?
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 04 30, 16:07)
Gali but, gramatika vis tiek daznai skiriasi nuo snekamosios kalbos...
O tu siaip ispanu kalba moki?

Na as tai isvis nieko nedristu teigti biggrin.gif tiesiog man taip pasirode, bet vistiek panasios kalbos juk giminingos smile.gif

As ispanu kalba mokiausi pries du metus,ir tiek pat laiko as jos jau praktiskai nevartoju unsure.gif na tai taip ir moku ax.gif o siaip kai bandau ka ispaniskai pasakyt tai puse ispaniskai puse italiskai gaunasi nu ir sakes buna doh.gif bet kadangi nuo rugsejo eisiu mokintis tai prisiminsiu ka moku ir dar patobulinsiu zinias thumbup.gif
Atsakyti
Ja ja, man ispanu destytoja irgi sake - kol neismoksi normaliai ispaniskai sneket, rekomenduoju su italu neprasidet, nes tada viskas susimaisys ir prireiks daug daugiau laiko, kol isitvirtinsi abi kalbas doh.gif
As tai matai, ko norejau paklaust - pries pora paskaitu pradejom Subjuntivo, tai dauguma is musu sunkiai suvokia jo vartojima. Kadangi mokausi Austrijoj, tai destytoja viska aiskina, pritaikydama vokieciu kalbai. Idomu, kaip lietuviskai aiskinamas Subjuntivo ir jo vartojimas? g.gif
Atsakyti
Labas, kažin ar beliko aistruolių bigsmile.gif , kažkur visos dingo g.gif
Atsakyti
Atostogu isvazinejo hihihi.gif
Atsakyti
seikutes ziuriu ir pas jus vasara "isgulde" besimokancias kalbu biggrin.gif
atsiprasau, kad lendu pas jumi i eteri - bet prisiminiau kad ir cia buvo besidominciu besimokanciu anglu kalbos - tad kvieciu pachatinti realybej prisijunkit kas noretu gyvai angliskai paplepeti (vilniuje) i mano parase minima temele - lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos poliglotės 4u.gif .
Pagaliau aš baigiau savo universitetą ir grįžau pas jumis ir jau ilgam.
Dabar stipriai kibau į prancūzų kalbą. Vasaros pabaigoj reikės stipriai anglų pasikartoti, nes važiuosiu į Angliją pas draugę pasisvečiuoti.

Norėjau paklausti, gal yra norinčių mokytis prancūzų kalbos kartu? Ta prasme, kad mokytis galima iš tokių pačių vadovėlių, susitikrinti pratybų atsakymus ir t.t. ax.gif

Fainulk@, esu radusi nemažai programų mokytis anglų kalbai, tik ten biški problematiška jas pasiimti ir aš pati jų dar nepasiėmiau. Kai kurios programos padarytos rusiškai. Aš pasiėmiau dar tiktai 1 programą vaikams Tel me more Kids vadinasi. Bevei visos programos užima apie 5 GB. Jeigu bus norinčių, galėsiu pasidalinti mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveiki biggrin.gif
As matyt busiu is tu poliglotu kur nori moket visas kalbas bet mokytis pritingi (tipo vis nerandu laiko) blush2.gif
Prancuzu kalbos zinias labai noreciau atgaivinti 4u.gif tik matyt, kad tu busi labiau pazengusi sioje srityje ir man teks daug dirbti kad pasivyciau doh.gif
Nes prancuzu mokiausi metus universitete, o nuo tu mokslu prabego visi meteliai, tai daug jau ir pamirsusi esu blush2.gif
Bet tavo ideja labai sauni, drauge mokytis linksmiau thumbup.gif bus kam sugedinti jei apsileisciau blush2.gif Dabar savaitgalis, tai reiks is spintos issitraukti prancuzu k. vadoveli ir dulkes nupusti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos kalbininkes:)

Gal kas nori Kaune mokintis siuolaikines graiku kalbos? biggrin.gif man paciai norisi pramokti, kad galeciau bent susisneketi grubiai be zodyno, yra labai faina profesionali destytoja, berods vienintele Kaune destanti klasikine bei moderniaja graiku kalbas, yra isleidusi ir knygu ir siaip labai fainas zmogus... Pradzia butu kazkur rugsejo menesi.. Kadangi bus destoma universitete galima bandyti prisijungti prie studentu... nors neaisku, kaip ten su laiku... kitu atveju, galima privaciai, bet kol kas as esu viena entuziaste.. taigi ieskau kompanijos tongue.gif
Jei ka domina, parasykite man i a/z 4u.gif
Atsakyti
o dieve,visą gyvenimą troškau išmokti prancūzų kalbą,bet kai pažiūrėjau Jūsų nurodytą medžiagą kur reikia mokytis tarimo,tai pakraupau.veliasi man liežuvis ir niekaip niekaip neišeina ištarti žodžių!!! verysad.gif verysad.gif verysad.gif kritau į depresiją,kad niekad neišmoksiu prancūziškai.. blink.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu nusimegdzioti Fainulka@ ideja daryti kalbos "myletoju" smile.gif meetukus smile.gif
Gal atsirastu vilnieciu merginu, norinciu geriau ismokti kalbeti prancuziskai.
Tema cia:
http://www.supermama...?...=219477&hl=

uosiux, babouziuke, gal jus domintu? As ne tiek apie pratimu daryma kartu, bet butent apie "gyvus" susitikimus ir mokymasi kalbeti prancuziskai smile.gif

Tiesa, mano lygis - apie metai mokymosi su mokytoja 1 k. per savaite, truputi pritingint... Jei netingeciau, galeciau moketi daug geriau, nei dabar smile.gif
Atsakyti