Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio kalbos

Sveikos kalbų žinovės 4u.gif
Buvau pradėjusi mokytis ispanų, bet dabar labai užmečiau į šalį viską. Gal kas žino efektyvų ir greitą būdą kaip išmokti. Gal kaip čia kas sakė, padėtų tekstų vertimai į lietuvių kalbą?
Atsakyti
Na, man asmeniskai tai visada padeda filmu ziurejimas arba knygu skaitymas. Snekejimo tas kazkaip nelabai itakoja, bet bent jau supratimas smarkiai patobuleja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 04 19, 17:05)
Na, man asmeniskai tai visada padeda filmu ziurejimas arba knygu skaitymas. Snekejimo tas kazkaip nelabai itakoja, bet bent jau supratimas smarkiai patobuleja  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif knygų skaitymas labai žodyną praplečia, beto gali ramiai sau po truputį su žodynu.. Arba jei ne knygos, tai internete kokią vikipediją skaityt galima. Pvz apie ką nors ką gerai išmanai. ax.gif
Atsakyti
As tai kai maza buvau, pastoviai prasydavau, kad man is Vokietijos parveztu vokisku zurnalu - a-la-musisku "Paneliu". Tai nors ten visokiu pliurpalu prirasyta, bet kalba tikrai pasitreniruodavau, ypac ta "siuolaikiska" mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš irgi kalbų maniakė smile.gif

QUOTE(Eliana @ 2007 04 12, 12:43)
thumbup.gif Geras puslapis norimcioms mokintis prancuzu,ispanu, vokieciu, italu, kinu, portugalu, graiku kalbas  4u.gif
Stai cia (BBC languages)
(desineje puseje yra surasyta kalbos, tereikia issirinkti)
yra vadinamieji laipteliai su video ir audio medziagom, gramatika ir zodynas ir t.t.. (tik italu esu mokiusis is sio puslapio tai net nzn kaip kitose kalbose, bet tiesiog reik pasedet ir issisaikint ir ten visko imanoma rasti  ax.gif  ) thumbup.gif

Aš irgi norėjau šią svetainę rekomenduoti, nes joje mokiausi savarankiškai prancūzų kalbos. Tai išties geras puslapis.
Atsakyti
Mokeisi nuo nulio ar jau turejai kazkokius pagrindus?
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 04 20, 17:31)
As tai kai maza buvau, pastoviai prasydavau, kad man is Vokietijos parveztu vokisku zurnalu - a-la-musisku "Paneliu". Tai nors ten visokiu pliurpalu prirasyta, bet kalba tikrai pasitreniruodavau, ypac ta "siuolaikiska"  mirksiukas.gif

As tai kai pradejau italu mokintis tai namie radau kelis italiskus zurnalus thumbup.gif tai dabar po truputi verciuosi isties labai geras dalykas,dar zadu knyga nusipirkti italiskai jei rasiu g.gif o jei ne tai Italijoj nusipirksiu rolleyes.gif
Dar kartais internete kokia pasaka vaikams issiverciu, pasakas labai lengva skaityt ir nesudetingai parasyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 04 21, 20:12)
Mokeisi nuo nulio ar jau turejai kazkokius pagrindus?

Prieš tai lankiau 3 mėn. pradedančiųjų kursus, tai šiokius tokius pagrindus turėjau.
Atsakyti
QUOTE(Eliana @ 2007 04 16, 12:55)
drinks_cheers.gif  Sveika!

Kaip faina,kad zadi ten gyventi  cool.gif  thumbup.gif

ar moki nors kiek jau kalbos? g.gif
jei taip, tai gali prisijungti i musu italiskus pokalbius  g.gif  smile.gif

blush2.gif Visai nemoku kalbėti itališkai, bet tai mano svajonė, galbūt kai vasarą turėsiu daugiau laiko tai pasimokysiu italų labiau drinks_cheers.gif
Aš tai humanoj mačiau itališkų knygučių ir šeip ten visko tai galbūt ir tai padėtu? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iievukas: 27 balandžio 2007 - 20:44
QUOTE(Eliana @ 2007 04 12, 12:43)
thumbup.gif Geras puslapis norimcioms mokintis prancuzu,ispanu, vokieciu, italu, kinu, portugalu, graiku kalbas  4u.gif
Stai cia (BBC languages)
(desineje puseje yra surasyta kalbos, tereikia issirinkti)
yra vadinamieji laipteliai su video ir audio medziagom, gramatika ir zodynas ir t.t.. (tik italu esu mokiusis is sio puslapio tai net nzn kaip kitose kalbose, bet tiesiog reik pasedet ir issisaikint ir ten visko imanoma rasti  ax.gif  ) thumbup.gif

labutis, ir aš dėl kalbų pamišus... žvilgtelėjau į tą bbc puslapiuką, tai graikų kalbos pamokėlės ten nevykusios schmoll.gif . Jei ką domina, galiu puslapiukų geresnių atsiųst
Atsakyti
QUOTE(iievukas @ 2007 04 27, 20:43)
blush2.gif  Visai nemoku kalbėti itališkai, bet tai mano svajonė, galbūt kai vasarą turėsiu daugiau laiko tai pasimokysiu italų labiau  drinks_cheers.gif
Aš tai humanoj mačiau itališkų knygučių ir šeip ten visko tai galbūt ir tai padėtu?  mirksiukas.gif

Na,tikiuosi,kad pavyks vasara prisiruost mokintis biggrin.gif
as jau 2 metai kaip mokausi, bet isties jei saziningai mokyciausi jau thumbup.gif mokeciau, bet va pvz siandiena paskyriau pasimokyti truputi, beje as ir vasara tikiuosi daugiau pasimokyti, nes nuo rudenio pradedu ispanu, prancuzu,lotynu mokintis, tai,kad tiesiog nesimaisytu ir siaip ax.gif 4u.gif

As asmeniskai turiu dvi knygutes: "italu kalba per 30 dienu" - nebloga, nors zodynas ten nedidelis, bet privalumas tas,kad yra uzduotys ir atsakymai thumbup.gif bet dar veinas dalykas blogas,kad gramatikos nedaug rolleyes.gif as lyginu su kita knygute "parlo italiano" is kurios dabar kaip tik ir mokinuosi na si velgi turi ir trukumu ir privalumu. Privalumai tai butu platus zodynas, man patinka isties daug zodziu thumbup.gif na dar tekstu yra nemazai ir gramatika daug platesne nei pirma minetoj knygoj smile.gif tik va su uzduotelem cia pravalas, ju yra, bet labai mazai ir dar blogai, jog nera atsakymu. Na tai vat smile.gif vel gi dabar mastau pirkt kokia kita knygute, bet paziuriu, kad viskas kartojasi, tai neapsimoka g.gif dar manau ta tokia stora italu knyga(nepamenu kaip vadinasi) ,kuri kainuoja apie 90 lt, esu ja varcius pasirode isties gera, manau geriausia tokia nusipirkti ir jos vienos pakaks ir nereiks vis kitu pirkti g.gif nes ten viskas i ja sukelta daug info, daug tekstu, platus zodynas, na zodziu noriu jos tongue.gif

QUOTE(koritsaki @ 2007 04 27, 21:34)
labutis, ir aš dėl kalbų pamišus... žvilgtelėjau į tą bbc puslapiuką, tai graikų kalbos pamokėlės ten nevykusios  schmoll.gif . Jei ką domina, galiu puslapiukų geresnių atsiųst

drinks_cheers.gif

As asmeniskai dar prie graiku kalbos neperejau, bet kada nors ateityje butai pasimokinsiu rolleyes.gif
dabar mastau, kad reiks man portugalu mokintis, bet cia ateityje smile.gif italu ir ispanu kalbas mokant ta portugalu labai lengvute bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliana @ 2007 04 28, 14:57)
italu ir ispanu kalbas mokant ta portugalu labai lengvute  bigsmile.gif

Ooo, o cia zinok, beveik drisciau papriestaraut biggrin.gif Pati moku ispaniskai, italu kalba irgi plius minus pazistu, bet va - turiu drauge portugale, tai zinok, kai jinai sneka, tai ojojooooj, suprantu gal tik kas 20 zodi doh.gif
Atsakyti