Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio kalbos

QUOTE(kismet @ 2006 09 13, 12:35)
Campus 1, méthode de français
livre de l'élève
http://www.bief.org/...m...ue_id=9&E=0

Jei surastum sita ar aukstesnio lygio kur nors internete arba parsisiusti, duok zinoti smile.gif Nes as nerandu.

Tokios knygos aš irgi niekur nemačiau. Pati turiu Reflets 1 kompiuterinį variantą.
O kodėl tau būten Campus reikia? Aš knygyne vis ją pavartau ir galvoju nusipirkti kada nors. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
na as nesu labai kalbu manijake blush2.gif bet reikalas spaudzia.
moku rusu, anglu, vokieciu pagrindai, lenku filmus suprantu hihihi.gif vat noresiu po dekretiniu darba keisti tai manau butina tobulinti anglu k. zinias, nes pas mane jokios praktikos tik mokyklines, veliau kolegijos zinios.
cia ziuriu mamkos protingos lankosi tai gal mestelsit man kokia nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas visoms! 4u.gif

ir as bandysiu i jusu buri isipaisyti smile.gif . Kol kas kalbu lietuviskai, rusiskai (reiktu dazniau kalbeti, kad nepasimirstu), angliskai (galima butu gramatikos plonybes paslifuot), svediskai (noreciau ismokt daugiau teisiniu-medicininiu terminu), vokieciu dar kazkad mokykloj ir univere mokiausi, bet jau pamirsau. O dabar bandau mokytis ispanu tongue.gif Jau parsisiunciau keleta programeliu, taip, kad kimbam i darba!! 4u.gif

Sekmes visoms!
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2007 02 02, 14:17)
Tokios knygos aš irgi niekur nemačiau. Pati turiu Reflets 1 kompiuterinį variantą.
O kodėl tau būten Campus reikia? Aš knygyne vis ją pavartau ir galvoju nusipirkti kada nors. ax.gif

Jau gavau atsisviesti smile.gif Tiesiog drauge parode, kad is ju mokomasi Prancuzu kulturos centre. Bet nepasakyciau, kad pirmosios pamokos mane suzavejo smile.gif Apskritai, as dar nemaciau gero prancuzu k. vadovelio, is kurio butu faina mokytis. Visuose mano bandytuose siokia tokia betvarke, ner sistemos... O gal cia tiesiog kalba tokia smile.gif

Babouziuke, gal ta Reflets faila galetum kur nors ideti?

BEJE, gal kam reikia - turiu nereikalinga vadovelio LE NOUVEAU SANS FRONTIERES 2 popierine kopija (per daug pasidariau). Gal kas ketina is jo mokytis.
Atsakyti
sveikutes kalbu maniakes 4u.gif
noriu ir as i jusu draugiska bureli... blush2.gif
Mano situacija tokia: mokykloje pagrinde mokiausi vokieciu kalba (kazkada tikrai galeja neblogai diskutuot rimtesnem temom nei "kaip tau sekasi", bet nenaudojau paskutiniu metu tai jau grizau i pradini lygi blush2.gif blush2.gif blush2.gif , kazkiek rusu (taip ir praslydau neismokus bigsmile.gif blush2.gif ) siek tiek suprantu..kalbet nedristu, anglu mokiausi nuo vyresniu klasiu kaip papildoma kalba, paskui univiere rolleyes.gif ir kasdien ja lavinu,(testais ivertinta kaip pazenges lygis) ir svedu kalbos pradmenis turejau, bet greit vel primirsau blush2.gif blush2.gif blush2.gif tai vat labai noreciau tikrai gerai ismokt ANGLU ir SVEDU kalbas, poto ir visokiu kitokiu, kaip arabu, ispanu, portugalu ir pan doh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif smagu zinot kad kazkas palaiko thumbup.gif drinks_cheers.gif , ale vis tinginiukas griebia blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif ziuriu daug kas labai noriai mokosi prancuzu kalba, o vat mano si uzsienio kalba yra pagrindine unsure.gif siaip dziaugiuosi, kad moku sia kalba, ji grazi, bet vat jau 1.5 metu kaip nesimokinu, tai prisimirsta biskiuka, aisku pagrindiniai dalykai lieka, bet tikrai jau nebekalbu kaip m-kloj, ar univere kai dar mokiaus 4u.gif tai vat labai noreciau anglu ismokti, nes visur jos reikia, ir manau, taip neuzsimirstu kaip prancuzu, nes visi filmai, dainos anglu kalba smile.gif nera taip kad ne bum bum nemoku, bet noreciau normaliai pramokt kalbet smile.gif o del prancuzu, tai galeciau pagelbeti kurios nori frankonu smile.gif cia tas pats kaip alkonas, nes pvz m-kloj ir univere visus tekstus verciausi su zodynu (knyga), ir pries kokius metus ar daugiau va toks dalykas atsirado, tai labai pagelbsti besimokinant, ar besiverciant smile.gif beje, yra ir tarimas wink.gif tai jei kuriai reikia, tai galiu atsiusti, gal palengvinsiu mokinimasi ax.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif As taip pat noriu i jusu bureli bigsmile.gif As siaip esu pakvaisus del uzsienio kalbu tongue.gif kazkada svajojau studijuoti jas, bet kitaip pasisuko mano gyvenimas, gailiuos dabar schmoll.gif O is kalbu moku geriausiai italu, nes 10 metu gyvenu Italijoj, rusu, anglu, ispanu, vokieciu bigsmile.gif bet visu reik gerint zinias ax.gif dabar galvoju pradet portugalu kalba mokintis laisvalaikiu ax.gif o prancuzu ir lotynu mokykloj mokinausi, bet man asmeniskai prancuzu kalba nera priimtina na tiesiog man ji ne taip labai patinka doh.gif o ir liezuvis nesivercia su ja, o jau suprast ja man isvis neimanoma lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanota @ 2007 02 23, 12:02)
Labukas  4u.gif  As taip pat noriu i jusu bureli  bigsmile.gif  As siaip esu pakvaisus del uzsienio kalbu  tongue.gif  kazkada svajojau studijuoti jas, bet kitaip pasisuko mano gyvenimas, gailiuos dabar  schmoll.gif O is kalbu moku geriausiai italu, nes 10 metu gyvenu Italijoj, rusu, anglu, ispanu, vokieciu  bigsmile.gif  bet visu reik gerint zinias  ax.gif  dabar galvoju pradet portugalu kalba mokintis laisvalaikiu  ax.gif  o prancuzu ir lotynu mokykloj mokinausi, bet man asmeniskai prancuzu kalba nera priimtina na tiesiog man ji ne taip labai patinka  doh.gif  o ir liezuvis nesivercia su ja, o jau suprast ja man isvis neimanoma  lotuliukas.gif  doh.gif

Imanoma imanoma lotuliukas.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Labutis, o aš vėl aptingau blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NAFANIA @ 2007 02 24, 14:02)
Labutis, o aš vėl aptingau  blink.gif  verysad.gif

Ir aš į kompaniją 4u.gif Knygos, popieriai padėti matomai, kad akis badytų, bet neprisiverčiu nors atsiverst unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Buvau čia kažkada užsukusi ax.gif Dabar vėl grįžau į forumą. Tikiuosi jau ilgam. biggrin.gif

Tai kaip sekasi kalbų mokymaisi?
Aš tai šiuo metu tik prancūzų ir ispanų mokausi. Daugiau nebesiimu, nes laiko reikia... blush2.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas nors zino kokiu nors geru nuorodu latviu kalbai mokytis?? kazkaip labai susidomejau - cis gi mes kaimynai.....
Atsakyti