Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio kalbos

QUOTE(mereveja @ 2007 01 05, 10:08)
Tikrai prancūzų, italų, ispanų kalbos turi žavesio:) O aš mokausi japonų kalbos, labai graži ir įdomi kalba, nors rašyba siaubelis... bigsmile.gif Bet pati gramatika už visas anglų, lietuvių žymiai lengvesnė. Mokytis kitas kalbas, tai ir pažitni kitas šalis, kultūras...dėl to man labai įdomu:)

Būtent dėl to man ir patinka mokytis kalbas 4u.gif .

Aš sau simuliavimo pasiteisinimą randu, nes man sesija blush2.gif . Nors ištikrųjų gi turiu per dieną kad ir porą laisvų valandų pasėdėti prie prancūzų, bet po ruošimosi visą dieną sesijai, norisi tik nueiti pamiegoti, o ne dar kokią nors knygą atsiversti.
Ir dabar va sėdžiu ir baisiai reikia pabaigti knygą perskaityti, bet mano mintys jau seniai lovoj 9 sapną sapnuoja biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2007 01 05, 15:37)
Būtent dėl to man ir patinka mokytis kalbas  4u.gif .

Aš sau simuliavimo pasiteisinimą randu, nes man sesija  blush2.gif . Nors ištikrųjų gi turiu per dieną kad ir porą laisvų valandų pasėdėti prie prancūzų, bet po ruošimosi visą dieną sesijai, norisi tik nueiti pamiegoti, o ne dar kokią nors knygą atsiversti.
Ir dabar va sėdžiu ir baisiai reikia pabaigti knygą perskaityti, bet mano mintys jau seniai lovoj 9 sapną sapnuoja  biggrin.gif .

Va va aš tai pat tuom teisinu simuliavimą...darbas, sesija suryja visa laiką, o likusi laiką norisi tik ilsėtis:) Nieko, vasarą tai jau kibsim į kalbas:) TIESA? thumbup.gif
Atsakyti
Labutis, aistruolės visos dingo unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

manau, kad aistuoles dabar uzsivertusios kitais darbais, sesijomis ir pan...sunkus metas... biggrin.gif Aš tai planuoju vasara atnaujinti kalbu mokymasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2007 01 05, 15:50)
Va va aš tai pat tuom teisinu simuliavimą...darbas, sesija suryja visa laiką, o likusi laiką norisi tik ilsėtis:) Nieko, vasarą tai jau kibsim į kalbas:) TIESA? thumbup.gif

o as studiju metais visas kalbas ir mokiausi, o va dabar, kada tik dirbu, tai laiko beveik ir nelieka... aciu dievui, kad draugu uzsienyje turiu, tai nors neleidziu retesniu kalbu zinioms visai "numirti" blink.gif
Atsakyti
o aš tai mokausi, mokausi.. ax.gif tik per Kalėdas buvau apsileidus, dabar po naujų kai susigriebiau, tai praktiškai kiekvieną dieną darbe, kai turiu laiko nuo darbo, mokausi: o taip būna nuo pusvalandžio iki kokių dviejų valandų per dieną.. taigi jau kažkokių žinių apie graikų gramatiką turiu, ir žodžių jau nemažai... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 01 18, 19:23)
o aš tai mokausi, mokausi..  ax.gif  tik per Kalėdas buvau apsileidus, dabar po naujų kai susigriebiau, tai praktiškai kiekvieną dieną darbe, kai turiu laiko nuo darbo, mokausi: o taip būna nuo pusvalandžio iki kokių dviejų valandų per dieną.. taigi jau kažkokių žinių apie graikų gramatiką turiu, ir žodžių jau nemažai... thumbup.gif

vis tik gavai CD? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 01 18, 23:09)
vis tik gavai CD? tongue.gif

ir knygą, ir 2 cd, ir dar visą krūvą visokių iš neto prisitraukiau... tik mokytis, ir mokytis... doh.gif
Atsakyti
Laba diena, kaip sekasi aistruolėms blush2.gif g.gif , aš vėl sugrįžau į mokslo šalį thumbup.gif
Atsakyti
Aš jau kuris laikas viską užmečiau - tik anglų tobulinu.... Bet dar pradėsiu. Būtinai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos!

Noriu prisijungti 4u.gif prie daugiakalbių. Kol kas kalbu populiariosiomis: rusų, anglų, vokiečių, prancūzų (ši vėliausiai išmoktoji). Norėjau šiemet pradėti mokytis lenkų kalbą, bet pavėlavau užsirašyti į kursus...

Beje, frankofonės ax.gif , ar mėgstate Amelie Nothomb kūrybą? Turiu dvi jos knygas e-formate (Stupeur et tremblement ir Robert de noms propres). Galiu imest, jei kam bus įdomu.
Atsakyti
Oi, merginos, kokios jūs šaunuolės, kad mokotės 4u.gif . Man sesija jau baigėsi, bet skolą vieną turiu verysad.gif , o jau taip baisiai noriu atsiversti prancūzų vadovėlį wub.gif .
Nežianu, kažką reikia sugalvoti, kad nei kokia sesija nei niekas kitas nepriverstų nutraukti kalbos mokymosi g.gif , nes kitaip bus beprasmiška, todėl, kad kiekvieną kartą vis reikės mokytis nuo pradžių doh.gif .
Atsakyti