Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio kalbos

Sveikutės 4u.gif
Tai kaip aistruolės gyvena g.gif , gal stipriai mokinatės g.gif
Atsakyti
Labutės..

na, aš tai ką.. mokinuos... ispanų 2 savaites pasimokinau, ir teks kol kas apleist.. nors ėjosi tikrai lengvai ir labai patiko... thumbup.gif bet dvi naujos kalbos iš karto per sunku... vakar prisipirkau medžiagos graikų kalbai mokintis (žodyną suomių-graikų-suomių, ir komplektą iš knygos ir 2 cd anglų kalbos pagrindu)ir griebsiu šią sunkenybę už ragų ax.gif . Šiuo metu man ši kalba aktualesnė. Šiandien jau alfabetą mokinaus... ir net savo kompo klaviatūron pasidariau graikų kalbą, kad galėčiau persijungt ir praktikuotis kartais rašybą rolleyes.gif bigsmile.gif dievulėliau, tarimas tikrai išmokstamas, nėra labai sunku.... nu bet rašyba... su savo 5 i, dviem e, dviem o... nu bet esu ryžtingai nusiteikus cool.gif ir pagalbos gausiu kai reiks... rolleyes.gif

kaip kitoms sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2006 11 17, 22:58)
Labutės..

na, aš tai ką.. mokinuos... ispanų 2 savaites pasimokinau, ir teks kol kas apleist.. nors ėjosi tikrai lengvai ir labai patiko... thumbup.gif  bet dvi naujos kalbos iš karto per sunku...  vakar prisipirkau medžiagos graikų kalbai mokintis (žodyną suomių-graikų-suomių, ir komplektą iš knygos ir 2 cd anglų kalbos pagrindu)ir griebsiu šią sunkenybę už ragų ax.gif . Šiuo metu man ši kalba aktualesnė. Šiandien jau alfabetą mokinaus... ir net savo kompo klaviatūron pasidariau graikų kalbą, kad galėčiau persijungt ir praktikuotis kartais rašybą rolleyes.gif  bigsmile.gif  dievulėliau, tarimas tikrai išmokstamas, nėra labai sunku.... nu bet rašyba... su savo 5 i, dviem e, dviem o...  nu bet esu ryžtingai nusiteikus cool.gif  ir pagalbos gausiu kai reiks...  rolleyes.gif

kaip kitoms sekasi?

Aš vokiečių kalbą kartoju blush2.gif , kažkaip man dar iki graikų toli ax.gif , o tu esi šaunuolė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gal kuri kur užmatėt rusų kalbos vadovėlį? Tik be klausymo, tiesiog su gramatika ir pratimukais... Geriau būtų anglų kalba. Labai norėčiau pasimokyti. Suprantu viską, maždaug susišneku, bet...... Tik nežinau iš ko mokytis frusty.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Labai ramu kažkaip pas jus g.gif , pasidalinkit įspūdžiais, kaip sekasi mokintis bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,
padariau nusikaltimą aišku blush2.gif ir neturėjau kantrybės perskaityt visus puslapius, bet gal nieks nenudės už klausimą biggrin.gif. gal yra kaune kokie ispanų kalbos kursai,bet kad nebūtų taip jau kosmiškai brangūs?kiek ieškojau,neradau,arba svetainės nerašo kainų. šiaip pati mokausi savarankiškai,bet to neužtenka. tai va, būčiau dėkinga už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prabanga: 02 gruodžio 2006 - 00:15
Sveikos merginos 4u.gif .
Aš jau kokias 3 savaittes nebuvau prisėdus prie prancūzų kalbos 4u.gif. Jaučiuosi labai kalta. verysad.gif . Bet tai, kad mokslai stipriai prispaudė, tai ir ne prancūzų kalba galvoj.
Artimiausiu metu ir vėl susiimsiu.
Labai blogai, kad tokį didelį nesimokymo tarpą padariau, nes dabar nieko neatsimenu ir kelias dienas reikės skirti vien prisiminimui verysad.gif . Ny bet kaip nors.

O kaip jums sekasi, kaip pasiekimai, o gal irgi simuliuojat kaip ir aš? rolleyes.gif
Atsakyti
LINKSMŲ KALĖDŲ
Joyeux Noël
Merry Christmas
Froehliche Weihnachten
Priecigus Ziemassvetkus
Buone Feste Natalizie
Feliz Navidad
Glaedelig Jul
Iloista Joulua
Roomsaid Joulu Puhi
Kala Christouyenna
Vrolijk Kerstfeest ou Zalige Kerst
Nodlaig mhaith chugnat
Wesolych Swiat
Boas Festas
God Jul
Gledelig Jul
Gajan Kristnaskon
Shinnen omedeto. Kurisumasu Omedeto
Gun Tso Sun Tan'Gung Haw Sun
Idah Saidan Wa Sanah Jadidah
newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(rys @ 2006 12 24, 13:30)
LINKSMŲ KALĖDŲ
Joyeux Noël
Merry Christmas
Froehliche Weihnachten
Priecigus Ziemassvetkus
Buone Feste Natalizie
Feliz Navidad
Glaedelig Jul
Iloista Joulua
Roomsaid Joulu Puhi
Kala Christouyenna
Vrolijk Kerstfeest ou Zalige Kerst
Nodlaig mhaith chugnat
Wesolych Swiat
Boas Festas
God Jul
Gledelig Jul
Gajan Kristnaskon
Shinnen omedeto. Kurisumasu Omedeto
Gun Tso Sun Tan'Gung Haw Sun
Idah Saidan Wa Sanah Jadidah
newyear.gif

Rys, kaip fainiai čia parašei visomis kalbomis thumbup.gif 4u.gif .
Merginos, tai ar galit kas nors pasigirti kokiais nors pasiekimais moksluose? ax.gif
Aš stoviu vietoj, nes sesija prasidėjo doh.gif . Ir taip užknisa, kai negaliu skirto laiko tam, kas man patinka verysad.gif ...
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 12 21, 10:31)
Sveikos merginos  4u.gif .
Aš jau kokias 3 savaittes nebuvau prisėdus prie prancūzų kalbos  4u.gif. Jaučiuosi labai kalta.  verysad.gif . Bet tai, kad mokslai stipriai prispaudė, tai ir ne prancūzų kalba galvoj.
Artimiausiu metu ir vėl susiimsiu.
Labai blogai, kad tokį didelį nesimokymo tarpą padariau, nes dabar nieko neatsimenu ir kelias dienas reikės skirti vien prisiminimui  verysad.gif . Ny bet kaip nors.

O kaip jums sekasi, kaip pasiekimai, o gal irgi simuliuojat kaip ir aš? rolleyes.gif

Labukas 4u.gif

na, aš irgi simuliavau blush2.gif , bent jau graikų kalbos knygų jau geras 3 savaites nebuvu atsivertus, kas yra blogai, labai blogai... bet pasiteisinimą prieš save turiu, kad dvi savaites gavau gyvas šios kalbos pamokas iš MB.. rolleyes.gif ir kiekvieną dieną girdžiu ja kalbant ... tai ausis pratinas šiek tiek...
bet va ryt turiu laisvą dieną, tai pasižadėjau sau būtinai prisėst ir bent jau pasikartot ką buvau išmokus.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , su Naujaisais Metais drinks_cheers.gif

Aš irgi simuliantė blush2.gif , per šventes aptingau topsecret.gif
Atsakyti
Tikrai prancūzų, italų, ispanų kalbos turi žavesio:) O aš mokausi japonų kalbos, labai graži ir įdomi kalba, nors rašyba siaubelis... bigsmile.gif Bet pati gramatika už visas anglų, lietuvių žymiai lengvesnė. Mokytis kitas kalbas, tai ir pažitni kitas šalis, kultūras...dėl to man labai įdomu:)
Atsakyti