Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio kalbos

Labukas,

prisijungiu ir as prie jusu drinks_cheers.gif ,nes noriu galutinai ismokti italu kalba, prisiminti anglu ir pagaliau ismokti rasyti rusiskai ax.gif
taciau turiu problema,nes esu ziauriai didele tingine.mane reikia,kad kas priverstu,nes kitaip vacation1.gif vacation4.gif ir atsimenu, kad zadejau daug ismokti tik,kai knygos uzkliuna tvarkant kambarius verysad.gif
bet dabar sau pazadejau,kad mokysiuos 4u.gif
Atsakyti
dar noreciau suzinoti ax.gif girdejau,kad kaune vyksta italu susiejimai arba susiburimai blush2.gif na, kur susirenka zmones kalbantys sia kalba,nes taip butu zymiai lengviau mokytis bigsmile.gif gal kas ka nors paie juos zino? blush2.gif
Atsakyti
Na vat, aš jau buvau porą kartų prie ispanų prisėdus.. thumbup.gif ir vadovėlį pradedantiesiems įsigijau.. tik tiek, kad jis pritaikytas suomiams, t.y. suomių-ispanų.. tai žiūrėsim kaip man čia seksis.. bet mano suomių jau gan aukšto lygio, tai gal ir nieko bus.. g.gif
dar liko automobilinį mokymosi variantą įsigyt.. gal kas žinot, ar yra tokių lietuvių-ispanų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2006 11 04, 22:56)
Na vat, aš jau buvau porą kartų prie ispanų prisėdus.. thumbup.gif  ir vadovėlį pradedantiesiems įsigijau.. tik tiek, kad jis pritaikytas suomiams, t.y. suomių-ispanų.. tai žiūrėsim kaip man čia seksis.. bet mano suomių jau gan aukšto lygio, tai gal ir nieko bus.. g.gif
dar liko automobilinį mokymosi variantą įsigyt.. gal kas žinot, ar yra tokių lietuvių-ispanų? unsure.gif

ehiii.... na ir kaip tau sove mintis ispanu mokintis??smile.gif Maniau, jog graiku kalba prioritetas tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš dabar kasdien kiekvieną laisvą minutę skiriu anglų kalbos laužimui, reik kažkaip pralaušt gi pagaliau, nesėdėsiu gi visą gyvenimą su vidutini lygiu schmoll.gif , bandau pasikartoti savo turimus pradmenis vokiečių ir (kadangi mokausi iš rusu - vokiečių), kartojuosi rusų kalbą. Bet kaip rasti laiko nepamiršti dar tos kurią gerai mokėjau - kroatų? Laiko tai jau ir nebėr. O kaip dar mano svajonė ispanų pramokt... Kaip jūs viską spėjat? Man motyvacijos tikrai netrūksta, labai noriu mokytis, ir kartais jaučiu, kaip smegenyse jau nebetelpa informacija, tai turiu pertraukėles daryti. Bet tai juk tik kelios kalbos.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2006 11 07, 12:41)
Aš dabar kasdien kiekvieną laisvą minutę skiriu anglų kalbos laužimui, reik kažkaip pralaušt gi pagaliau, nesėdėsiu gi visą gyvenimą su vidutini lygiu schmoll.gif , bandau pasikartoti savo turimus pradmenis vokiečių ir (kadangi mokausi iš rusu - vokiečių), kartojuosi rusų kalbą. Bet kaip rasti laiko nepamiršti dar tos kurią gerai mokėjau - kroatų? Laiko tai jau ir nebėr.  O kaip dar mano svajonė ispanų pramokt... Kaip jūs viską spėjat? Man motyvacijos tikrai netrūksta, labai noriu mokytis, ir kartais jaučiu, kaip smegenyse jau nebetelpa informacija, tai turiu pertraukėles daryti. Bet tai juk tik kelios kalbos.. verysad.gif

Aš niekada nepulčiau mokytis kelių kalbų iš karto, nes tada marazmas galvoje gautųsi. Geriau išmokti vieną kalbą iki vidutinio lygio ir tada prdėti kita klabą. O dar geresnis variantas: išmokti vieną kalbą, o tada imti mokytis kitą kalbą, bet ne lietuviškai, o ta kalba, kurią mokeisi pirmiausiai.
aš taip ir darau: mokausi prancūzų iš rusų ir naglų kalbų, nes kaip žinai, su prancūziškais vadovėliais Lietuvoje sunkoka.
Atsakyti
Tai aš ir užmečiau tą savo ispanų, nors ji vienintelė mano nauja. Visų kitų pagrinfus tikrai neblogus turiu. tiesiog ir nesuprantu kaip sugebėti neužleisti to ką moku g.gif Viskas labai greitai pasimiršta. Ir iš tikrųjų reikia kasdien kažką paskaityti. O dar mokytis.... Na, aš iš tų žmonių, kuriem labai greitai viskas gavon įlenda, bet lygiai taip pat ir pabėga iš tos galvos blush2.gif , taigi dabar bent stengiuosi įprasti kasdien pakartoti....
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2006 11 08, 10:40)
Tai aš ir užmečiau tą savo ispanų, nors ji vienintelė mano nauja. Visų kitų pagrinfus tikrai neblogus turiu. tiesiog ir nesuprantu kaip sugebėti neužleisti to ką moku g.gif Viskas labai greitai pasimiršta. Ir iš tikrųjų reikia kasdien kažką paskaityti. O dar mokytis.... Na, aš iš tų žmonių, kuriem labai greitai viskas gavon įlenda, bet lygiai taip pat ir pabėga iš tos galvos blush2.gif , taigi dabar bent stengiuosi įprasti kasdien pakartoti....

man itvirtinti pagrindus padeda chatinimas... kai mokiausi italu, chatinau su italais, ispanu - su lotynais ir pan., padeda...
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 11 07, 19:25)
O dar geresnis variantas: išmokti vieną kalbą, o tada imti mokytis kitą kalbą, bet ne lietuviškai, o ta kalba, kurią mokeisi pirmiausiai.
aš taip ir darau: mokausi prancūzų iš rusų ir naglų kalbų, nes kaip žinai, su prancūziškais vadovėliais Lietuvoje sunkoka.

Man irgi gaunasi taip pat: suomių išmokau per anglų, o dabar ispanų mokinuos per suomių ir anglų. Graikų irgi taip pat mokinsiuos, per anglų, jau dairausi medžiagos.. bet žiauriai brangu viskas.... g.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės, ar priimsit į savo būrį ax.gif blush2.gif ???

Aš palyginti su Jumis, kalbų moku labai mažai doh.gif : lietuvių, rusų ir vokiečių (šią kalbą mokėjau anksčiau idealiai, o dabar pradedu pamiršti unsure.gif ). Šiaip norėčiau dar ir anglų išmokti, bet kažkaip per tą gyvenimo tempą sunku visur suspėti blush2.gif ... bet kartais kalbos mokinimosi man kaip ir trūksta (anksčiau jutau aistrą mokintis kalbą) g.gif . Bandysiu pasitaisyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NAFANIA @ 2006 11 09, 15:30)
Sveikutės, ar priimsit į savo būrį  ax.gif  blush2.gif ???

Aš palyginti su Jumis, kalbų moku labai mažai  doh.gif : lietuvių, rusų ir vokiečių (šią kalbą mokėjau anksčiau idealiai, o dabar pradedu pamiršti  unsure.gif ). Šiaip norėčiau dar ir anglų išmokti, bet kažkaip per tą gyvenimo tempą sunku visur suspėti  blush2.gif ... bet kartais kalbos mokinimosi man kaip ir trūksta (anksčiau jutau aistrą mokintis kalbą)  g.gif . Bandysiu pasitaisyti  blush2.gif

Sveikutė, tai aišku, kad priimsim į mūsų būrį 4u.gif . Sveika prisijungusi 4u.gif .
Atsakyti
Malonu drinks_cheers.gif
Atsakyti