Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio kalbos

QUOTE(babouziuke @ 2006 09 09, 19:45)
Įdomu sužinoti ar jūsų tarpe irgi yra tokių pat norninčių mokytis užsienio kalbas kaip ir aš? Jeigu taip, tai būtų įdomu sužinoti ir kokios kalbos labiausiai domina  ax.gif .

Labas, yra yra mirksiukas.gif
Mano svajone tai ismokti italu ir ispanu arba bent viena siu kalbu ax.gif
Praeita savaite vos nenusipirkau knygutes "Italu klaba per 30 dienu", bet palikau ja knygyne, nes nusprendziau, kad kol neismoksiu anglu, kitos kalbos palauks blush2.gif O vat su anglu sunkiai einasi prisiverst, sunki man ta gramatika, laiko ner, o vakarais be galo sunku prisiverst prisest ilgesniam laikui prie anglu mokymosi, reik zodzius kalt, zodynas skurdus blush2.gif
Vokieciu man kazkaip lengvai ejosi, o vat anglu sunkiai schmoll.gif
Atsakyti
kaip smagu kad musu cia gauseja, man tik labai blush2.gif kad vis ner laiko paieskot medziagos ir rast laiko kibt i studijas smile.gif bet as pasitaisysiu, juk negaliu nusileist vyrui, jis sian gyres kad pradejo vaiksciot i prancuzu kalbos pamokeles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eni @ 2006 09 13, 19:23)
Labas, yra yra  mirksiukas.gif
Mano svajone tai ismokti italu ir ispanu arba bent viena siu kalbu  ax.gif
Praeita savaite vos nenusipirkau knygutes "Italu klaba per 30 dienu", bet palikau ja knygyne, nes nusprendziau, kad kol neismoksiu anglu, kitos kalbos palauks  blush2.gif  O vat su anglu sunkiai einasi prisiverst, sunki man ta gramatika, laiko ner, o vakarais be galo sunku prisiverst prisest ilgesniam laikui prie anglu mokymosi, reik zodzius kalt, zodynas skurdus  blush2.gif
Vokieciu man kazkaip lengvai ejosi, o vat anglu sunkiai  schmoll.gif

Sveikutė, malonu, kad prisjungei 4u.gif .

"Italų kalba per 30 dienų" šitą knygelę aš jau turiu seniai ir galiu paskyti, kad ji man patiko. Nėra sunku iš jos mokytis, nes italų kalboj visi žodžiai kaip skaitosi taip ir tariasi.
Grynai mokymuisi yra išleistas Italų kalbos vadovėlis, manau mokantis irgi praverstų.
Mokytis italų ir ispanų kalboms turiu kelias kompiuterines programas, jeigu reiės sakys, bandysiu kap nors perduoti. 4u.gif

Kas mokosi prancūzų kalbą, tai galiu nudžiuginti ir pasakyti, kad ką tik gavau "Frankoną" - prancūzų - lietuvių klabų žodyną bigsmile.gif . Visa išvaizda ir t.t. lygiai tokia pati kaip Alkono. Labai daug išsireiškimų ir beje - visur parašytas tarimas bigsmile.gif .
Jeigu reikės - sakykit rolleyes.gif .

Prancūzų kalbai mokytis man labai patiko programa "Tell me more" ir "Langiage french now". Esmė tame, kad garsiai tariami žodžiai ir paskui tu juos turi pakartoti į mikrofoną. Programa rodo kaip teisingai tu ištari žodžius thumbup.gif .
Dar mano draugė žadėjo suveikti lietuviškų vadovėlių mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikos, priimkit ir mane į kalbų maniakių tarpą. Moku anglų, italų, lenkų ir rusų kalbas, mokiausi sustiprintai lotynų, tai patarles dar suprantu visas, o kalbą reiktų pasikartot, universitete tipo mokėmės latvių, ale liko tik šioks toks teksto supratimas, pati kalbėt negaliu, kadaise mokiausi esperanto ir buvau visai prakutus, bet dabar reiktų vėl pasikartot, mokykloj dar mokėmės vokiečių du metus, tai kiek žiūriu, su žodyno pagalba susišneku kur nors internete su vokietukais (ką sako, suprantu, o pati, kad pasakyčiau, turiu pasitikslint žodyne, bet gramatiką dar prisimenu), per serialus šiek tiek pramokau ispanų, tai suprantu, kas ką sako, o pasakyt pati galiu bendras frazes...
Dabar galvoju, kad norėčiau prancūzų išmokt, nes jau buvau kartą Paryžiuj ir kitose Prancūzijos vietovėse ir siutau, kad negaliu susikalbėt, aš prie tokių dalykų nepratus:) Galėjau tik labas, ačiū, viso gero suskelt. Ir norim dar kart organizuotis važiuot į Puatjė esantį Futuroskopą, šįsyk norėčiau susikalbėt. Laiko išmokt turiu iki pavasario:)
O šiaip kalbų mokausi pagrindiniu principu: pasiimu kokią knygą ir verčiu ją iš sau nežinomos kalbos. Ir kai jau žmogus išmoksti žodyną, tada galima ir tarimą išmokt. Bandysiu ir prancūzų taip pat daryt. Žiūrėsim, kaip ten kas.
Sėkmės jumi mokantis!
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 09 13, 23:50)
Sveikutė, malonu, kad prisjungei  4u.gif .

Sveikute, aciu uz silta priemima friends.gif

"Italų kalba per 30 dienų" šitą knygelę aš jau turiu seniai ir galiu paskyti, kad ji man patiko. Nėra sunku iš jos mokytis, nes italų kalboj visi žodžiai kaip skaitosi taip ir tariasi.

Tai jauciu kita karta, kai busiu netoliese to knygyno kur maciau imsiu ir nusipirksiu doh.gif O tada ziuresiu kaip seksis mokytis ax.gif

Mokytis italų ir ispanų kalboms turiu kelias kompiuterines programas, jeigu reiės sakys, bandysiu kap nors perduoti.  4u.gif

Labai jau gundantis pasiulymas ax.gif
O kokio jos dydzio, kiek vietos uzima?
Kazin ar meilu eitu siusti?

Papildyta:
QUOTE(stripulis @ 2006 09 14, 00:17)
Sveikos, priimkit ir mane į kalbų maniakių tarpą. Moku anglų, italų, lenkų ir rusų kalbas, mokiausi sustiprintai lotynų<...>

Sveikute mirksiukas.gif

Va, o as tai atrodo ir uzmirsau prisistatyt, kokias kalbas moku blush2.gif
Taigi lietuviu (gimtoji), lenku (gimtoji), rusu (savamoksle), vokieciu (mokykloj pagrindine buvo ir labai gerai sekesi), anglu (mokykloj antra kalba buvo ir iki siol negaliu ismokt, bet dabar jau susigriebiau ir ruosiuos mokytis). O svajone kaip rasiau italu, ispanu, o jei dar smegeninen tilps tai gal ir prancuzu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eni: 13 rugsėjo 2006 - 23:35
QUOTE(babouziuke @ 2006 09 13, 22:50)

Kas mokosi prancūzų kalbą, tai galiu nudžiuginti ir pasakyti, kad ką tik gavau "Frankoną" - prancūzų - lietuvių klabų žodyną  bigsmile.gif . Visa išvaizda ir t.t. lygiai tokia pati kaip Alkono. Labai daug išsireiškimų ir beje - visur parašytas tarimas  bigsmile.gif .
Jeigu reikės - sakykit  rolleyes.gif .

ojojoj, kaip labai reikia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ar gali kur nors imesti parsisiuntimui ar kaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2006 09 14, 00:17)
Sveikos, priimkit ir mane į kalbų maniakių tarpą. Moku anglų, italų, lenkų ir rusų kalbas, mokiausi sustiprintai lotynų, tai patarles dar suprantu visas, o kalbą reiktų pasikartot, universitete tipo mokėmės latvių, ale liko tik šioks toks teksto supratimas, pati kalbėt negaliu, kadaise mokiausi esperanto ir buvau visai prakutus, bet dabar reiktų vėl pasikartot, mokykloj dar mokėmės vokiečių du metus, tai kiek žiūriu, su žodyno pagalba susišneku kur nors internete su vokietukais (ką sako, suprantu, o pati, kad pasakyčiau, turiu pasitikslint žodyne, bet gramatiką dar prisimenu), per serialus šiek tiek pramokau ispanų, tai suprantu, kas ką sako, o pasakyt pati galiu bendras frazes...
Dabar galvoju, kad norėčiau prancūzų išmokt, nes jau buvau kartą Paryžiuj ir kitose Prancūzijos vietovėse ir siutau, kad negaliu susikalbėt, aš prie tokių dalykų nepratus:) Galėjau tik labas, ačiū, viso gero suskelt.  Ir norim dar kart organizuotis važiuot į Puatjė esantį Futuroskopą, šįsyk norėčiau susikalbėt. Laiko išmokt turiu iki pavasario:)
O šiaip kalbų mokausi pagrindiniu principu: pasiimu kokią knygą ir verčiu ją iš sau nežinomos kalbos. Ir kai jau žmogus išmoksti žodyną, tada galima ir tarimą išmokt. Bandysiu ir prancūzų taip pat daryt. Žiūrėsim, kaip ten kas.
Sėkmės jumi mokantis!

Sveika prisijungus 4u.gif .
Oho, o tu žiūriu daug kalbū apturėjusi esi bigsmile.gif. Tai labai faina, nes gali atsirinkti kas tau tinka ir patinka.
O klausyk, tu gali plačiau papasakoti apie Esperanto kalbą? Kiek žinau ji mirusi ir nebelabai kur nors ją panaudosi g.gif:.

QUOTE(Eni @ 2006 09 14, 00:35)
Sveikute, aciu uz silta priemima friends.gif
Tai jauciu kita karta, kai busiu netoliese tojavascript:emoticon(':4u:') knygyno kur maciau imsiu ir nusipirksiu  doh.gif   O tada ziuresiu kaip seksis mokytis  ax.gif 
Labai jau gundantis pasiulymas  ax.gif
O kokio jos dydzio, kiek vietos uzima?
Kazin ar meilu eitu siusti?

Tu iš karto negriebk pirkti biggrin.gif:, o pirmiausiai pasivartyk ir pažiūrėk ar patiks. Nes man tai patiko, o tau gal nepatiks, paskui bus išmesti pinigai į balą.
Dabar apie programas: problemėlė ten tame, kad jos yra mokytis užsienio kalbos iš anglų kalbos, nu tipo skirtos anglakalbiams žmonėms. Tai nežinau ar tinka tau, nes tik paskui paskaičiau, kad tu su anglų kalba dar nelabai draugauki doh.gif:. Ir jos vietos užima tikrai daug ir meilu nepersiųsčiau. verysad.gif

QUOTE(kismet @ 2006 09 14, 06:14)
ojojoj, kaip labai reikia  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
ar gali kur nors imesti parsisiuntimui ar kaip? smile.gif

Prašau bigsmile.gif :
http://up-file.com/d....0.128.rar.html

P.S. Kas mokosi anglų kalbos nuo visiško nulio: aš vyrui prieš kelias dienas nupirkau tokią nedidelę, bet labai gražią knygelę "Anglų kalba 15 minučių per dieną" (atrodo, kad taip vadinasi). Knygelė labai faina, daug paveiksliukų, temos sudarytos iš pačių svarbiausių gyvenimiškų situacijų ir kas svarbiausia ir kas labiausiai man joje patiko yra tai, kad visur tarimas parašytas lietuviškomis raidėmis ir gali knygą skaityti lietuviškai. Ir mano vyrui ji dėl to labai patiko thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babouziuke: 14 rugsėjo 2006 - 07:39
Super, aciu uz Frankona smile.gif Prancuzu namu darbu darymas gerokai palengves...

Mane esperanto nelabai suzavejo, nes man negrazus jos skambesys. Dauguma zodziu kazkaip juokingai tariasi. O siaip tai lengva ja mokytis, jei jau keleta kalbu moki, nes labai daug zodziu yra is prancuzu, vokieciu ir kt. kalbu.
Atsakyti
Jungiuosi ir aš į diskusijas 4u.gif Man labai patinka perprasti kalbas, tik niekaip aš jų iki galo ir neišmokstu ax.gif

Tikrai moku tik anglų kalbą. Suprantu ispanų ir italų, gaudausi rusų ir turkų kalbose, bet pati nieko nepasakyčiau unsure.gif

Kažkada buvau užsidegusi mokytis portugalų ir prancūzų, bet tik pradėjau ir neįsibėgėjau biggrin.gif Dar mokiausi mokykloje vokiečių kalbą nuo penktos iki 10 klasės, bet taip nieko galvoje ir neliko blink.gif

Namai pas mane pilni įvairiausių žodynų ir knygučių mokytis įvairiausioms kalboms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 09 14, 08:34)
Tu iš karto negriebk pirkti biggrin.gif:, o pirmiausiai pasivartyk ir pažiūrėk ar patiks. Nes man tai patiko, o tau gal nepatiks, paskui bus išmesti pinigai į balą.
Dabar apie programas: problemėlė ten tame, kad jos yra mokytis užsienio kalbos iš anglų kalbos, nu tipo skirtos anglakalbiams žmonėms. Tai nežinau ar tinka tau, nes tik paskui paskaičiau, kad tu su anglų kalba dar nelabai draugauki doh.gif:. Ir jos vietos užima tikrai daug ir meilu nepersiųsčiau. verysad.gif

Tai as jau praverciau visas "... per 30 dienu" ir labiausiai patiko italu lotuliukas.gif
Anglu tai per lengva pasirode, ten viskas arba beveik viskas suprantama, tai ta is karto atmeciau biggrin.gif
Prancuzu kazkokia neaiski pasirode, nes net tarimo nera atrodo doh.gif
O is ispanu, italu, issirinkau italu.
Tai dabar jau eisiu pirkt is karto lotuliukas.gif
O del programyciu tada tiek to, kai anglu geriau pramoksiu tada zinosiu kas turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-RebeLLiouS- @ 2006 09 14, 16:38)
Jungiuosi ir aš į diskusijas 4u.gif Man labai patinka perprasti kalbas, tik niekaip aš jų iki galo ir neišmokstu ax.gif

Tikrai moku tik anglų kalbą. Suprantu ispanų ir italų, gaudausi rusų ir turkų kalbose, bet pati nieko nepasakyčiau unsure.gif

Kažkada buvau užsidegusi mokytis portugalų ir prancūzų, bet tik pradėjau ir neįsibėgėjau biggrin.gif Dar mokiausi mokykloje vokiečių kalbą nuo penktos iki 10 klasės, bet taip nieko galvoje ir neliko blink.gif

Namai pas mane pilni įvairiausių žodynų ir knygučių mokytis įvairiausioms kalboms thumbup.gif

Labai faina, kad mūsų gretos didėja thumbup.gif 4u.gif .
Gal dabar kokią nors kalbą mokaisi? O jeigu ne, tai gal nori jungtis prie mūsų ir pradėti?
Atsakyti
Šiuo metu turkų kalbą, bet mielai sutikčiau padėti, jei kam reikėtų pagalbos mokantis ispanų ar italų kalbas 4u.gif Aš pati irgi daugiau jomis domėčiausi ir pasimokyčiau.. ax.gif
Atsakyti