QUOTE(sandralita @ 2006 10 27, 00:55)
gal kas galit man su anglu kalba padet?gal zinot internete ka nors kas padetu sia kalba mokytis?
o tau medziagos reikia? zvilgterk nuoroda mano parase...
Labos, merginos, jungiuosi ir aš prie jūsų.. jau kuris laikas paskaitinėju kaip čia jūs dalinatės info.. ryžto įgavau ir nusprendžiau, kad vistik reikia laiko surast ir kibt vėl į kalbas..
trumpai prisistatau: gimtoji-lietuvių, laisvai kalbu angliškai ir suomiškai, susikalbu ir skaitau rusiškai (su rašyba sudėtingiau, bet manau, atgaminčiau, reikalui prispyrus...), turiu švedų pradmenis (du lygiai), šiek tiek estų...
Noriu išmokt graikiškai ir ispaniškai... tuos linkus kur ispanų kalbai mokytis buvot įmetę, jau kraunuosi... o vat, gal ir graikų kalbos kas žinot iš kur būt galima susikraut?... internete pamokos žinau yra, bet norėčiau, kad būt galima į cd įsirašius pvz. mašinoj vairuojant klausyt ar pan. būčiau dėkinga...
trumpai prisistatau: gimtoji-lietuvių, laisvai kalbu angliškai ir suomiškai, susikalbu ir skaitau rusiškai (su rašyba sudėtingiau, bet manau, atgaminčiau, reikalui prispyrus...), turiu švedų pradmenis (du lygiai), šiek tiek estų...
Noriu išmokt graikiškai ir ispaniškai... tuos linkus kur ispanų kalbai mokytis buvot įmetę, jau kraunuosi... o vat, gal ir graikų kalbos kas žinot iš kur būt galima susikraut?... internete pamokos žinau yra, bet norėčiau, kad būt galima į cd įsirašius pvz. mašinoj vairuojant klausyt ar pan. būčiau dėkinga...
Labas rytas!
Merginos, pasirodysiu tikra neišmanėlė dabar tikriausiai, bet sakykit, kaip jūs atidarot tuos .rar failus? su kokia programa?
Merginos, pasirodysiu tikra neišmanėlė dabar tikriausiai, bet sakykit, kaip jūs atidarot tuos .rar failus? su kokia programa?
QUOTE(Šaltmėtė @ 2006 10 28, 10:56)
Labas rytas!
winrar
O tau neišskleidžia, kai paspaudi dešinį pelės klavišą ir pasirenki "Extract here" arba lietuviškai būna parašyta?
Sveika, Šaltmėte. Maloniai nustebino tavo kalbų sąrašiukas. Šaunuolė , tikra poliglotė
Galima parsisųsti archyvavimo programėlę winrar iš čia, yra ir lietuviška, tačiau ji nemokama tik 40 dienų, o paskui reik ištrint iš kompo arba nusipirkt programą
QUOTE(Šaltmėtė @ 2006 10 28, 09:56)
Galima parsisųsti archyvavimo programėlę winrar iš čia, yra ir lietuviška, tačiau ji nemokama tik 40 dienų, o paskui reik ištrint iš kompo arba nusipirkt programą
QUOTE(rys @ 2006 10 28, 13:23)
Sveika, Šaltmėte. Maloniai nustebino tavo kalbų sąrašiukas. Šaunuolė , tikra poliglotė
na, ačiū, ačiū tik ne tokia aš ir poliglotė.. tikrai čia yra merginų, kurios daugiau kalbų už mane moka.. tik gal mano suomių iškrenta iš to daugiau mažiau tradicinių arba populiarių kalbų sąrašiuko... toks gyvenimas.... iš reikalo, ne iš malonumo mokiaus.. bet nesigailiu...
ačiū ir už linką
tiesiogiai inete, rusu kalba
uzsienio kalbos inete, isskyrus anglu
uzsienio kalbos inete, isskyrus anglu
QUOTE(Viktorija21000 @ 2006 10 31, 01:20)
Ačiū už nuorodėlę Tačiau kažkodėl paspaudus bet kurią iš kalbų išmeta tik anotaciją ir prierašą У Вас не установлен Flash Player! Обязательно установите его, зайдя по ЭТОЙ ССЫЛКЕ. Версия установленного у Вас Flash Player-а слишком старая! Ее необходимо обновить, зайдя по ЭТОЙ ССЫЛКЕ.
Ir ką gi dabar daryt? Ką tame nurodomame puslapyje spaust, ko ieškot O flash'as kompe yra
na sako kad tau reikia naujesnio flasho,sako kad tavoji per sena зайдя по ЭТОЙ ССЫЛКЕ spausk ten ir parsisiusi nauja
Papildyta:
o cia irgi gan neblogas dalykiukas tiktai rusu kalba zinoma
tik uzsiregistruokites ir siuskites patariu
Papildyta:
sveikutes kalbu myletojos...na as nezinau ar tokia esu...siap dabar kalbas apleidau...anglu moku tai neblogai,nes mokiausi mokykloj,pries 5 metus 3 men buvau anglijoj zemes uki padirbet...veliau jau lietuvoj pirkau ICC pastu anglu kursus kur knygutes+audio kasetes...mokiausi mokiausi -nusibodo ir meciau,veliau uzsinorejau pasimokyt vokieciu nuo pat pradziamokslio,is bibliotekos pasiemiau pradinukams skirtu knyguciu-pasimokiau ir meciau...po to susidomejau ispanu kalba,nusipirkau zodineli,i diena ismokdavau po 4 zodzius...veliau jau mokejau apie 250 ispanisku zodziu...bet kazkaip ir sia kalba jau uzmirsau,reiketu manau po truputi vel pradeti mokytis pora kalbu,nes siaip trauka kalboms tikrai jauciu,tik kantrybes pristinga...be to kol su vaiku sedziu namuose tai tinkamiausias laikas mokytis...tik vat noreciau vokieciu ir ispanu kalba dar ismokt,nes pvz prancuzu manau labai sunki...gal kas turi nuoruodu pradedantiesiems bet geriausia kad butu lietuviu kalba,jei tokiu yra...
QUOTE(Viktorija21000 @ 2006 10 31, 20:05)
ačiū už puikią nuorodėlę