Sveikos gyvos
noreciau ir as prisijungti prie besistengianciu mokytis kalbu
As pati siai dienai "ivaldziusi" lietuviu (gimtoji), rusu ir anglu kalbas - tai cia tos kalbos, kuriomis skaitau, rasau ir susikalbu
Ir dar turiu kuklius pagrindus lotynu (o studiju laikais buvau labai liuks iskalusi gramatika, ech...) ir pabaigiau pirma prancuzu ir italu kalbu lygi...
O dabar dar suvokiau, kad gyvenimas privers ir latviu kalba ismokti, nes mano vyras pusiau latvis (nes jo tetis grynas latvis, bet jau seniai gyvenanis Lietuvoje ir tobulai kalbantis lietuviskai), taciau kai susitinka ta latviskoji vyro gimines dalis, jie (nors dauguma taip pat jau seniai gyvena Lietuvoje) kalbasi latviskai ir vat tada as jau lieku uz rysio zonos ribu
O ir pirma knyga, kuria senelis padovanojo anukei yra lietuviu-latviu zodynas
Vadinasi, reiks ir man latviskai mokytis, kad su paaugusia duktyte susikalbeciau, nes senelis neatsispirs pagundai ja ismokyti latviskai kalbeti (ir aciu Dievui, kad tik jam sektusi tai padaryti
)
Bet as tai dabar visai ne del latviu kalbos cia bandau jungtis... As, is tiesu, labai noriu vel mokytis italu...
Taigi,
Eni, Ajuni, daliaz, Ginija, Linjus as jungiuosi i jusu kluba
Jei jus vilnietes, tai, manau, butu ir smagu, ir naudinga ir gyvai mums pabendrauti (kol kas lietuviskai, o paskui, ka gali zinoti, gal ir italiskai
babouziuke, noriu tu tavo turimu kompiuteriniu programu mokytis italu kalbai
RebeLLiouS, micietta, dianita jusu pagalbos man tikrai reiks... Ar padesit?
Kaip jau sakiau, italu kalbos pagrindus as siokius tokius turiu, noro mokytis irgi yra, truksta tik kompanijos ir galinciu paaiskinti kai kurias gramatikos taisykles ir naujus dalykus...