Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio kalbos

QUOTE(babouziuke @ 2006 10 02, 11:28)
A tai kur visos dingot?  ax.gif

Čia aš savaitgalį atradau visai neblogą internetinį puslapį: www.infrance.ru
O čia jų forumas: www.infrance.ru/forum

sveika.. as ta puslapiuka buvau radus, bet kur tu ten medziagos radai? nuorodu i vadovelius?
stai ka turiu po ranka
user posted image
French Grammar and Usage
cia pass tki

Papildyta:
user posted image
Countdown to French : Learn to Communicate in 24 Hours
cia pass tki
Papildyta:
user posted image
French Grammar and Usage.
thaiTuyen@5n7p3r.co.uk
Papildyta:
user posted image
Grammaire progressive du francais (500 exercices, intermediaire).
cia pass tki
Papildyta:
user posted image
Gail Stein. The Complete Idiot's Guide to Learning French
cia
Papildyta:

KELETAS PRANCUZISKU radijo stociu
EUROPE 1 - mms://vip8.yacast.fr/encodereurope1
Europe 2 - mms://viptvr2.yacast.net/tvr_europe2
Cherie FM - mms://vipmms9.yacast.net/encodercheriefm
Voltage FM - mms://wm02.tv-radio.com/voltage-20k
Atsakyti
QUOTE(Hermana @ 2006 10 02, 18:24)
Sveikos  smile.gif

As cia visiskai naujoke. Atradau sia tema ir tiesiog negalejau nepasisakyti, nes del kalbu alpstu.  thumbup.gif  wub.gif
Siaip tai studijuoju prancuzu kalba, taigi geriausiai is visu kalbu moku prancuzu  ax.gif  Taip pat dabar mokausi ispanu, galiu susikalbeti angliskai, tik noriu dar pagilinti anglu kalbos zinias. Mokiausi tik 2 metus jos, tai manau, kad tikrai reiketu daugiau pasimokyti. Taip pat turiu lotynu kalbos pagrindus, kas padeda mokantis ispanu kalba. Buvau pradejusi savarankiskai mokytis vokieciu kalba, bet pritruko laiko. Tai siuo metu dar labai noriu ismokti rusu ir vokieciu kalbas. O veliau butu neblogai ismokti portugalu, lenku, turku, arabu, italu kalbas. Jei ir sitas ismoksiu, tai rinksiuosi dar kitas.  biggrin.gif  Matyt visa gyvenima galesiu mokytis kalbu... rolleyes.gif  biggrin.gif

Vakar tiek daug buvau prirašius, bet viskas dingo, nes internetas nutrūko. verysad.gif
Hermana, norėjau pasakyti, kad labai šaunu jog prisijungei prie mūsų.
Aš dabar kaip tik pati pradedu po truputį savarankiškai mokytis prancūzų drinks_cheers.gif . Todėl būtų gerai, kad nepabėgtum ir dažniau užsuktum į šitą skyrelį pakonsultuoti blush2.gif , nes manau, kad ne vienai man reikės pagalbos besimokant prancūzų rolleyes.gif .

O tau linkiu sėkmės išmokti tiek daug kalbų 4u.gif .
Atsakyti
Fainulka, iš to rusiško puslapio šiandien pasistengsiu surašyti ką radau. Šiaip ten dar raday nemažai nuorodų į kitus internetinius puslapius mokytis online arba į programas.
Pvz.: atradau 2 neblogas programas:Babylon Builder ir Babylon.
Babylon Builder pagalba, gali susikurti kiek nori savo žodynų iš kokios nori kalbos į kokią nori. O Babylon programėlė - tai irgi ir žodynas ir vertėjas, tačiau kiek pastebėjau, man rodos, kad butinai turi būti intenetas. Į Balylon'ą galima susikelti kiek nori žodynų: savo susikurtų arba kitų žmonių. Verčia tekstus iš 17 kalbų.

Dar viena programėlė būtų rusų gamybos ir vadinasi "Open book". Mokymasis užsienio kalbos kortelių pagalba. Yra gal 5 kalbos. Tačiau kai paklausiau prancūzų kalbos tarimo, tai manęs vos infarktas neištiko doh.gif . Visus žodžius taria kaip angliškus blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 10 03, 09:29)
Fainulka, iš to rusiško puslapio šiandien pasistengsiu surašyti ką radau. Šiaip ten dar raday nemažai nuorodų į kitus internetinius puslapius mokytis online arba į programas.
Pvz.: atradau 2 neblogas programas:Babylon Builder ir Babylon.
Babylon Builder pagalba, gali susikurti kiek nori savo žodynų iš kokios nori kalbos į kokią nori. O Babylon programėlė - tai irgi ir žodynas ir vertėjas, tačiau kiek pastebėjau, man rodos, kad butinai turi būti intenetas. Į Balylon'ą galima susikelti kiek nori žodynų: savo susikurtų arba kitų žmonių. Verčia tekstus iš 17 kalbų.

Dar viena programėlė būtų rusų gamybos ir vadinasi "Open book". Mokymasis užsienio kalbos kortelių pagalba. Yra gal 5 kalbos. Tačiau kai paklausiau prancūzų kalbos tarimo, tai manęs vos infarktas neištiko  doh.gif . Visus žodžius taria kaip angliškus  blink.gif .

Nuorodu tai ir as radau, ir minetas programeles maciau, maniau kokiu vadoveliu buvo ir praleidau - nes dar vis neissirenku kuriuo vadovaujantis reiks pradet smile.gif
o del tarimo prancuziskojo - tai manau kad pas juos yra irgi kazkas alia slengas.. nes saviskiui persiunciau programele kur zodziu perklausyt galima, tai sake juos moko visai kitaip tarti, nors man ten jau ir taip "prancuziskai" skamba.. na manau bendrom jegom pradesim mokytis, nes as dabar anglu dar mokaus kursuos, tai sunku prisiversti ir persiversti galvot kita kalba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 10 03, 09:14)
Vakar tiek daug buvau prirašius, bet viskas dingo, nes internetas nutrūko.  verysad.gif
Hermana, norėjau pasakyti, kad labai šaunu jog prisijungei prie mūsų.
Aš dabar kaip tik pati pradedu po truputį savarankiškai mokytis prancūzų drinks_cheers.gif . Todėl būtų gerai, kad nepabėgtum ir dažniau užsuktum į šitą skyrelį pakonsultuoti  blush2.gif , nes manau, kad ne vienai man reikės pagalbos besimokant prancūzų rolleyes.gif .

O tau linkiu sėkmės išmokti tiek daug kalbų  4u.gif .

Aciu aciu smile.gif
Na dėl prancūzų, tai jei kuo galėsiu padėti, tai pasistengsiu padėti. drinks_cheers.gif
O dėl R raidės, tai jei ką, jie supranta ir kai paprastai ji tariama biggrin.gif Ji tariama lyg švepluojant, lyg neišeitu ištarti tos R ir gautusi kažkas tarp R ir H. Na nemoku paprastai paaiškinti. Bet ji tokia iš gerklės. smile.gif O ir patys prancūzai nevienodai ją taria, nes skirtinguose regionuose skiriasi ir tarmės, taigi ir R raidės tarimas.

O Babylon nėra mokama programa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hermana: 03 spalio 2006 - 09:33
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 03, 09:47)
Nuorodu tai ir as radau, ir minetas programeles maciau, maniau kokiu vadoveliu buvo ir praleidau - nes dar vis neissirenku kuriuo vadovaujantis reiks pradet smile.gif
o del tarimo prancuziskojo - tai manau kad pas juos yra irgi kazkas alia slengas.. nes saviskiui persiunciau programele kur zodziu perklausyt galima, tai sake juos moko visai kitaip tarti, nors man ten jau ir taip "prancuziskai" skamba.. na manau bendrom jegom pradesim mokytis, nes as dabar anglu dar mokaus kursuos, tai sunku prisiversti ir persiversti galvot kita kalba  doh.gif

Fainulka, bent 2 vadovėliai buvo tikrai. Vienas rusiškas, bet kiek žinau labai daug kam patiko. O kitas - kažkas panašaus kaip angliškas Headway ir su kasietomis priedo.

QUOTE(Hermana @ 2006 10 03, 10:33)
Aciu aciu  smile.gif
Na dėl prancūzų, tai jei kuo galėsiu padėti, tai pasistengsiu padėti.  drinks_cheers.gif
O dėl R raidės, tai jei ką, jie supranta ir kai paprastai ji tariama  biggrin.gif  Ji tariama lyg švepluojant, lyg neišeitu ištarti tos R ir gautusi kažkas tarp R ir H. Na nemoku paprastai paaiškinti. Bet ji tokia iš gerklės. smile.gif O ir patys prancūzai nevienodai ją taria, nes skirtinguose regionuose skiriasi ir tarmės, taigi ir R raidės tarimas.

O Babylon nėra mokama programa?

Hermana, o tu gal žinai nuo kokio vadovėlio geriausia pradėti mokytis prancūzų? Bo aš irgi sunkiai išsirenku blush2.gif .
Babylon programa yra mokama, bet aš ją gavau per eMule blush2.gif . Jeigu reikia ir naudojiesi eMule, galėsiu duoti nuorodą.

Beje, prieš kelias dienas buvau knygyne ir nuspirkau prancūzų kalbos vadovėlį rusų kalba. Apie ją buvau nemažai skaičiusi, ją parašė Popova, Kazakova ir Kovalciuk. Tik viena bėda tame, kad knygynas neveža į LT audiokurso prie knygos, tai truputį apsunkino reikalą. Beje, knygyne mačiau ir Campus ir Panorama vadovėlius. Nepirkau, nes 1 lygis iš visų vadovėlių buvo išgraibstytas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 10 03, 11:13)
Babylon programa yra mokama, bet aš ją gavau per eMule  blush2.gif . Jeigu reikia ir naudojiesi eMule, galėsiu duoti nuorodą.
Beje, prieš kelias dienas buvau knygyne ir nuspirkau prancūzų kalbos vadovėlį rusų kalba. Apie ją buvau nemažai skaičiusi, ją parašė Popova, Kazakova ir Kovalciuk. Tik viena bėda tame, kad knygynas neveža į LT audiokurso prie knygos, tai truputį apsunkino reikalą. Beje, knygyne mačiau ir Campus ir Panorama vadovėlius. Nepirkau, nes 1 lygis iš visų vadovėlių buvo išgraibstytas  verysad.gif

eMule nesinaudoju... sad.gif O man labai praverstų Babylonas.

O nuo ko pradėti savarankiškai mokytis tai tikrai nežinau... Žinoma galima nusipirkti kažkokiu rimtesnių pradžiamokslių, nei "...kalba per 30 dienų". Bet galima ir pirma šią knygelę išmokti ir tada tuos rimtesnius pradžiamokslius imti. Tada bent jau šiokie tokie pagrindai būtų ir gal lengviau mokytis būtų.
o pirmiausia gal reikėtu maždaug tarimo pasimokyti, ka kokiais atvejais tarti. Aišku visko labai gerai iš pradžių neišmoksit, nes yra visokių jungimo tarimo ir netarimo taisyklių.
Atsakyti
QUOTE(Hermana @ 2006 10 03, 11:31)
eMule nesinaudoju... sad.gif O man labai praverstų Babylonas.

O nuo ko pradėti savarankiškai mokytis tai tikrai nežinau... Žinoma galima nusipirkti kažkokiu rimtesnių pradžiamokslių, nei "...kalba per 30 dienų". Bet galima ir pirma šią knygelę išmokti ir tada tuos rimtesnius pradžiamokslius imti. Tada bent jau šiokie tokie pagrindai būtų ir gal lengviau mokytis būtų.
o pirmiausia gal reikėtu maždaug tarimo pasimokyti, ka kokiais atvejais tarti. Aišku visko labai gerai iš pradžių neišmoksit, nes yra visokių jungimo tarimo ir netarimo taisyklių.

ismoksim ismoksim irnesakyk.gif irnesakyk.gif gi tu mums padesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 10 03, 11:42)
ismoksim ismoksim  irnesakyk.gif  irnesakyk.gif  gi tu mums padesi smile.gif

biggrin.gif svarbiausia nusiteikimas ir ryztas! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermana @ 2006 10 03, 12:09)
biggrin.gif  svarbiausia nusiteikimas ir ryztas!  thumbup.gif

faktas, aš gi taip ir anglų savarankiškai išmokau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šaunuolė! thumbup.gif Aš irgi taip ketinu ateityje išmokti vokiečiu kalba. Ir dar rusų išmokti labai noriu, tik niekur nerandu jokių pradžiamokslių... doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermana @ 2006 10 03, 15:30)
Šaunuolė!  thumbup.gif  Aš irgi taip ketinu ateityje išmokti vokiečiu kalba. Ir dar rusų išmokti labai noriu, tik niekur nerandu jokių pradžiamokslių...  doh.gif  schmoll.gif

kazkur maciau.. g.gif mestelsiu aki prie progos del rusu:)
Atsakyti