Pamenu kazkas domejosi turku kalba
Учите турецкий. Уровень для начинающих EuroTalk Interactive
1
2
3
4
5
6
6
7
8
9
10
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 09 26, 23:27)
zinoma prisijunk prie besimokanciu - bus smagiau
jau kaip supratau cia turim ir vokietisciu ir prancuzisciu ir italisciu ir t.t. junkis prie musu, pasidalink jei pati ka rasi
Papildyta:
chiotkai kad mes cia visos paslaugios kad taip mus kokia prancuzanka pakonsultuotu nuo ko griebtis mokytis tos prancuzu (na cia man aktualu )
jau kaip supratau cia turim ir vokietisciu ir prancuzisciu ir italisciu ir t.t. junkis prie musu, pasidalink jei pati ka rasi
Papildyta:
chiotkai kad mes cia visos paslaugios kad taip mus kokia prancuzanka pakonsultuotu nuo ko griebtis mokytis tos prancuzu (na cia man aktualu )
o as tai neaktyvi cia kolkas, bet kai turesiu daugiau laiko ir pradesiu mokytis tai busiu daznesne viesnia siose temelese, tikiuosi jau greitai
Nu Fainulka,laikykis,turbut atakuosiu tave su visokiais klausimai ir t.t. Paziurejau as ten,daug ko turi,bet as nieko nesuprantu
QUOTE(mambu @ 2006 09 26, 23:32)
Nu Fainulka,laikykis,turbut atakuosiu tave su visokiais klausimai ir t.t. Paziurejau as ten,daug ko turi,bet as nieko nesuprantu
visada buna pradzia o kuo toliau tuo lengviau
Deutch Platinum - programa mokytis vokiečių kalbai:
Deitch Platinum
Themen Neu knygos - pirmas lygis
Themen Neu 1 Kursbuch
Themen Neu 1 Arbeitsbuch
Themen Neu 1 Glossar
Tell Me More German - programa 3 lygių: nuo pradinukų iki pažengusių.
Tell Me More German
Čia eMule nuorodos
Deitch Platinum
Themen Neu knygos - pirmas lygis
Themen Neu 1 Kursbuch
Themen Neu 1 Arbeitsbuch
Themen Neu 1 Glossar
Tell Me More German - programa 3 lygių: nuo pradinukų iki pažengusių.
Tell Me More German
Čia eMule nuorodos
QUOTE(-RebeLLiouS- @ 2006 09 27, 18:54)
Ačiū
ner uz ka
jei megsti studijuot online tai verta pavartyti bbc portala
http://www.bbc.co.uk...x/turkish.shtml
Aciu, jau ir vokieciu visko pridejot
Bandysiu siustis ryt darbe. Mano santykiai su vokieciu kalba gan vidutiniski.. Ta prasme susikalbeti moku, gan sunkius tekstus skaitau, bet nesijauciu laisvai, labai sunku paciai kurti mintis ir rasyti...
Man tik neiseina atsisiusti tu, kur EMULE nuorodos.
Dabar dar labai laukiu ko nors prancuzu )
Bandysiu siustis ryt darbe. Mano santykiai su vokieciu kalba gan vidutiniski.. Ta prasme susikalbeti moku, gan sunkius tekstus skaitau, bet nesijauciu laisvai, labai sunku paciai kurti mintis ir rasyti...
Man tik neiseina atsisiusti tu, kur EMULE nuorodos.
Dabar dar labai laukiu ko nors prancuzu )
QUOTE(Padange @ 2006 09 26, 14:38)
labutis, kaip galima būtų tą CD gauti...?
Galima, galima, parašyk man į AŽ.
O čia bandau iš naujo kelti eMule nuorodas
Deutsch Platinum
ed2k://|file|Deutsch_Platinum-(Kurs.Nemezkogo)-(iso&covers)by_Dimitrius.rar|543620756|F06B92BFA736E57A808AA79AA1E5DACD|/
Themen Neu
ed2k://|file|Themen%20Neu%201%20Kursbuch%20(image)%20Hueber.pdf|310351188|29DFD3BC5E9C9EE33E7A320F902932F7|/
ed2k://|file|Themen%20Neu%201%20Arbeitsbuch%20(image)%20Hueber.pdf|212932748|3399B0E03D0A51158165E780CFF74871|/
ed2k://|file|Themen%20Neu%201%20Glossar%20Deutsch-Englisch%20(text)%20Hueber.pdf|19603334|EBF7C895AE7436940161083E14964A50|/
Tell Me More German
ed2k://|file|Tell%20Me%20More%20Aleman%20German%20Complete.zip|1012278212|111379B6F733B94FD22A60F3E800C067|/
Sorry, bet kažkodėl nedavė gražiai apipavidalinti nuorodų . Tai įmečiau paprastai. Jas įsikelsite į paiešką ir jums atras.
A tai kur visos dingot?
Čia aš savaitgalį atradau visai neblogą internetinį puslapį: www.infrance.ru
O čia jų forumas: www.infrance.ru/forum
Vienu žodžiu, tas puslapis yra visas skirtas Prancūzijai. Forumas ir visa kita - rusų kalba. Forume renkasi labai daug žmonių, kurie gyvena Prancūzijoje.
O va čia tiklsi vieta forume, kuri susijusi su prancūzų kalba: http://www.infrance....isplay.php?f=14
Aš tame forume radau labai daug naudingo. Taip pat rasite daug nuorodų į kitus puslapius ir net į metodinę medžiagą, kurią galėsite parsisiųsti.
Čia aš savaitgalį atradau visai neblogą internetinį puslapį: www.infrance.ru
O čia jų forumas: www.infrance.ru/forum
Vienu žodžiu, tas puslapis yra visas skirtas Prancūzijai. Forumas ir visa kita - rusų kalba. Forume renkasi labai daug žmonių, kurie gyvena Prancūzijoje.
O va čia tiklsi vieta forume, kuri susijusi su prancūzų kalba: http://www.infrance....isplay.php?f=14
Aš tame forume radau labai daug naudingo. Taip pat rasite daug nuorodų į kitus puslapius ir net į metodinę medžiagą, kurią galėsite parsisiųsti.
Sveikos
As cia visiskai naujoke. Atradau sia tema ir tiesiog negalejau nepasisakyti, nes del kalbu alpstu.
Siaip tai studijuoju prancuzu kalba, taigi geriausiai is visu kalbu moku prancuzu Taip pat dabar mokausi ispanu, galiu susikalbeti angliskai, tik noriu dar pagilinti anglu kalbos zinias. Mokiausi tik 2 metus jos, tai manau, kad tikrai reiketu daugiau pasimokyti. Taip pat turiu lotynu kalbos pagrindus, kas padeda mokantis ispanu kalba. Buvau pradejusi savarankiskai mokytis vokieciu kalba, bet pritruko laiko. Tai siuo metu dar labai noriu ismokti rusu ir vokieciu kalbas. O veliau butu neblogai ismokti portugalu, lenku, turku, arabu, italu kalbas. Jei ir sitas ismoksiu, tai rinksiuosi dar kitas. Matyt visa gyvenima galesiu mokytis kalbu...
As cia visiskai naujoke. Atradau sia tema ir tiesiog negalejau nepasisakyti, nes del kalbu alpstu.
Siaip tai studijuoju prancuzu kalba, taigi geriausiai is visu kalbu moku prancuzu Taip pat dabar mokausi ispanu, galiu susikalbeti angliskai, tik noriu dar pagilinti anglu kalbos zinias. Mokiausi tik 2 metus jos, tai manau, kad tikrai reiketu daugiau pasimokyti. Taip pat turiu lotynu kalbos pagrindus, kas padeda mokantis ispanu kalba. Buvau pradejusi savarankiskai mokytis vokieciu kalba, bet pritruko laiko. Tai siuo metu dar labai noriu ismokti rusu ir vokieciu kalbas. O veliau butu neblogai ismokti portugalu, lenku, turku, arabu, italu kalbas. Jei ir sitas ismoksiu, tai rinksiuosi dar kitas. Matyt visa gyvenima galesiu mokytis kalbu...