Įkraunama...
Įkraunama...

Trikotažo siuvimas

Sveikos siuvejos, atejau su tokiu gal kvailu klausimu bet noriu issiaiskint. Megstu siuti,turiu janome 525s, vakar nusipirkau overloką janome 990d,nes norisi graziai trikotazą susiuti. Kol kas tik apziurejau ją,nes neturejau laiko. Taigi ten dedasi 4 siulai. Tai ir iskilo toks klausymas,norint siut reikes visada pirkt 4 rites siulų? Ar galima vieną-dvi spulutes pasidalint ir siut. Na kaip su paprasta masina,apatinį siulą susiviniojam i ritę. Nu paaiskinkit man "žaliai".
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2015 11 19, 18:27)
Sveikos siuvejos, atejau su tokiu gal kvailu klausimu bet noriu issiaiskint. Megstu siuti,turiu janome 525s, vakar nusipirkau overloką janome 990d,nes norisi graziai trikotazą susiuti. Kol kas tik apziurejau ją,nes neturejau laiko. Taigi ten dedasi 4 siulai. Tai ir iskilo toks klausymas,norint siut reikes visada pirkt 4 rites siulų? Ar galima vieną-dvi spulutes pasidalint ir siut. Na kaip su paprasta masina,apatinį siulą susiviniojam i ritę. Nu paaiskinkit man "žaliai".

Sveika parasykit man i az atsiliepimus apie janome525s savo nuomone ka siunate daugiausia su ja:) labai lauksiu
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2015 11 19, 18:27)

Reikia turėti 4 rites , pageidautina tokio pat storio ir kokybės , spalvas galima naudot kelias. Pasibandai ant pavyzdėlio , jei tinka koks turimų spalvų miksas ir valio , apačioje paprastai tos siūlės būna , nelabai matosi .
Atsakyti