Įkraunama...
Įkraunama...

Trikotažo siuvimas

Ieškau kokybiškai siuvančios trikotažą siūvėjos, reiktų, kad turėtų plokščiasiūlę smile.gif Vilniuje.
Atsakyti
Sveikos merginos,daug metu dirbau rtikotazo siuvimo technologe,todel galiu pasidalinti patirtimi,taip pat siunu trikotaza namuose,bet siuo metu uzsiimu mezgimais todel darbas su trikotazu pravercia.
Atsakyti
ir aš ieškau siuvėjos vilniuje, reikėtų pasiūti trikotažinę suknelę smile.gif
Atsakyti
Konstruoju, dauginu trikotazinius gaminius GERBER technology programa 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Pranešimai seni, bet gal atsiras kas paaiškins apie tą dviadatę... Mano siuvimo mašinoje yra ir zigzago dygsnis, ir tas vadinamasis trikotažinis (beje, nežinau kuris, nes instrukcija vokiška doh.gif ), tai kaip suprantu, man turėtų tikti... Tik čia kas? Kaip viena adata, tik išsišakojanti į dvi dalis, ar kur nors šalia reikia sugrūsti dar ir antrą adatą? blush2.gif
Tiesa, rašote, kad geriausia 4-siūlis overlokas, paskui, kad ir 4-siūlis mažoka... Nelabai suprantu, kuo tai skiriasi? Aš visada siūdavau su trisiūliu pramoniniu - man viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
O as noreciau merginu uzklausti, kas turit ploksciasiule masina tai kokia turit?
Ar patenkintos?
Atsakyti
QUOTE(Borri @ 2012 06 21, 23:01)
Sveikos, merginos,
Pranešimai seni, bet gal atsiras kas paaiškins apie tą dviadatę... Mano siuvimo mašinoje yra ir zigzago dygsnis, ir tas vadinamasis trikotažinis (beje, nežinau kuris, nes instrukcija vokiška doh.gif ), tai kaip suprantu, man turėtų tikti... Tik čia kas? Kaip viena adata, tik išsišakojanti į dvi dalis, ar kur nors šalia reikia sugrūsti dar ir antrą adatą? blush2.gif
Tiesa, rašote, kad geriausia 4-siūlis overlokas, paskui, kad ir 4-siūlis mažoka... Nelabai suprantu, kuo tai skiriasi? Aš visada siūdavau su trisiūliu pramoniniu - man viskas buvo thumbup.gif

Laba,taip norint jums imituoti dviadate reikia deti ta spec. adata su issišakojimu ir is gerosios puses bus dviadate,o is blogosios zigzagas,overloko pilnai uztenka ketursiulio,nes jis daugiau pritaikytas trikotazui,bet galima padaryti ir trisiulį,o su trisiuliu tik meto,su juo kokybiskai nesusiusi trikotazo
Papildyta:
QUOTE(Dollzz @ 2012 06 22, 00:57)
O as noreciau merginu uzklausti, kas turit ploksciasiule masina tai kokia turit?
Ar patenkintos?

Turiu janome buitine ploksciasiule labai ja patenkinta,isvis kiek yra pas mane sios fyrmos masinu visomis patenkinta,tik va viena dabar isigyjau leader fyrmos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(enirshua @ 2012 06 22, 06:41)
Laba,
overloko pilnai uztenka ketursiulio,nes jis daugiau pritaikytas trikotazui,bet galima padaryti ir trisiulį,o su trisiuliu tik meto,su juo kokybiskai nesusiusi trikotazo

Ačiū labai už atsakymą drinks_cheers.gif
Va, su tuo overloku vis tiek man neaišku. Kur mokausi siūti - būtent trisiūlis (na, jisai ten toks senovinis, pramoninis, dabar galvoju - gal nebent kas nors pakeista jame? Nes turime "dvisiūlį", būtent mėtymui, tai perdarytas iš trisiūlio), ir jis ir mėto, ir siuva. Pati vadovė, jei reikia, siuva trikotažą su juo.
Atsakyti
O koks modis janome? As kiek ieskau tai laaabai mazai pasirinkimo .
Atsakyti
As turiu janome cover pro 1000 CPX, tai nelabai patenkinta, daznai praleidzia siule. Dazniausiai jei daugiau sluoksniu tai ir neuzkabina toje vietoje siulo, reikia dar karta persiuti. doh.gif Dabar isigudrinau, kad reikia per tokias vietas pratempti trikotaza, kad lengviau pereitu po pedele, tai tada reciau praleidzia siule.
Enirushua, o jus turite priedus palenkimui, juosteles prisiuvimui? Idomu kaip su priedais sekasi, jie turetu labai palengvinti darba. Ir daug tiksliau turetu prisisiuti, kad ir juostele ant rankogaliu pvz.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimikas: 30 birželio 2012 - 02:14
QUOTE(Dollzz @ 2012 06 22, 23:10)
O koks modis janome? As kiek ieskau tai laaabai mazai pasirinkimo .

Manoji Janome firmos.. cover pro 1000 CP
,,Vairuoju,, ja jau antri metai - esu patenkinta... smile.gif
Vienas minusas - siai masinai tinka tik itin kokybiski siulai ... Kitu atveju gali praleidineti dygsnius . Bent jau manoji tokia.. Siaip manau kokybes ir kainos santykis yra padorus.. Man ji jau atsipirko... smile.gif
user posted image

Dabar ziuriu galima isigyti zymiai pigiau... thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turit Singer ploksciasiule?
Dar klausimas turincioms kitas: ar jusu ploksciasiules turi peilius?
Atsakyti