Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryčiau kitaip, jeigu auginčiau antrą vaiką?

o aš tai nepirkčiau mažiausio dydžio rūbelių kurie velkasi per galvytę, taip ir liko nepanaudoti doh.gif kažkaip nesigavo man jų apvilkt tai ir nekankinau vaiko biggrin.gif gerai nors tiek kad nedaug tokių buvau prisipirkusi biggrin.gif
Atsakyti
nesigailiu del nieko,auginu kaip moku, stengiuosi buti gera mama, o kai bus antras manau tik praktikos bus daugiau wub.gif
Atsakyti
Mijos mama, manau, kad esi neteisi.
Tėvų ir apskritai vyresniųjų patarimai yra be galo vertingas dalykas. dabartinis jaunimas prisigalvoja visokios velniavos, kad tik vaikus sugadint nuo pat vaikystės, jie kaip obuoliukai dar nuolatiniams dantukams neišdygus jau būna totaliai sugadinti (charakterio prasme).
Atsakyti
QUOTE(ezys_danguje @ 2010 07 31, 15:13)
Tėvų ir apskritai vyresniųjų patarimai yra be galo vertingas dalykas. dabartinis jaunimas prisigalvoja visokios velniavos, kad tik vaikus sugadint nuo pat vaikystės, jie kaip obuoliukai dar nuolatiniams dantukams neišdygus jau būna totaliai sugadinti (charakterio prasme).

Ot tai tau. Ir kokios gi velniavos? Ko gi tas jaunimas taip troksta vaikus sugadint?
Atsakyti
QUOTE(ezys_danguje @ 2010 07 31, 15:13)

Manau, kad negalima apibendrint blush2.gif buna ir nesamoningu doh.gif , ir tikrai vertingu patarimu.
Mano galva reik isklausyt 3 nuomones, pasiskaityt ir priimt savo sprendima bigsmile.gif

As asmeniskai kordinaliai kitaip auginu savo vaika, mane augino pagal Spoka doh.gif Kazkam is sono galbut as pasirodysiu svelniai tariant keista mama doh.gif bet kiekviena savo veiksma galiu pagrist ir dar padiskutuot kas teisus biggrin.gif tik nemanau kad to reikia schmoll.gif tuom ir idmus mes, kad visi skirtingi thumbup.gif
Atsakyti
as kazkaip prisiminus antro nestuo pradzia, pagalvoju, kad dabar stengciausi kuo daugiau megautis nestumu. buvo siek tiek nesklandumu ir del to kiekviena diena prasidedavo su baime, ar viskas bus gerai. dabar stengciausi elgtis kiek kitaip, tik vat ar bus dar tokia proga, tai nizinau nizinau....
Atsakyti
sveikos mamytes
Atsakyti
Sveikos mamytes, o aš kūdikėlio auginime nieko nekeisčiau, tačiau jau mažo vaiko auklėjime žinau, kad daug neaiškinčiau, kodėl kažko negalima ar turi daryti taip, o ne kitaip...Nes dabar...turiu bėdelių, kai vaikas prieš mano paliepimą išvedžioja n dalykų doh.gif Manau, kad daug lengviau auginti, kai vaikui pasakai ir jis tai padaro be didelių atsikalbinėjimų. Žodžiu, mažiau kalbėti ir aiškinti, kodėl turi padaryti tam tikrus darbus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Megaera @ 2010 06 17, 07:21)
Šiaip viską darau taip pat,tik vat neskubu su daržovienių primaitinimu.Nors ir mišiniu maitinu,bet ne anksčiau 5 mėnesių planuoj duot ragaut rolleyes.gif
Papildyta:
Dalinti meilės dviems nereikia mirksiukas.gif Ta meilė gimus antram paprasčiausiai padvigubėja tongue.gif

as taip pat bijojau, kaip cia bus,mkai gims, bet kai gime, viskas susideliojo i savo stalviukus ir net galvoti nereikia, kad meile tureciau padalinti, taip viskas naturalu, galudi viena, tuoj ciumpi ir kita i glebi, paglostai vienai galvyte, ieskai kitos, kad ir kitai kasas supint, kai yra du vaikiukai, viskas gaunasi savaime, nett baudi abi kartu biggrin.gif jokiu minciu nekilo po to, nes sirdis diktuoja savo salygas..o jos besalygiskai vienodos wub.gif
Atsakyti
cia tik pasvajoti viesai galim - ka keisciau....
su antru lelium bandziau dziaugtis nestumu - neisdege - stresas darbe, diplomo gynimas ir t.t.t.t.
o sakaiu jau supuosiu ir supuosiu - o ji is vis nemegsta buti supama doh.gif , taip pat planavau maitinti ilgai ilgai.... o gavosi tik tris men verysad.gif
va taip tas antras leius man koreguoja mano planus....
Atsakyti
kadangi pasigimdžiau antrą lelių tai ir bandau dabar ištaisyti viską ką dariau ne taip su pirmu smile.gif bet klaidos kartojasi biggrin.gif gal laiko tarpas per didelis, pamiršau ką dariau ne taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DO&RU @ 2010 08 17, 23:08)
cia tik pasvajoti viesai galim - ka keisciau....
su antru lelium bandziau dziaugtis nestumu - neisdege - stresas darbe, diplomo gynimas ir t.t.t.t.
o sakaiu jau supuosiu ir supuosiu - o ji is vis nemegsta buti supama  doh.gif , taip pat planavau maitinti ilgai ilgai.... o gavosi tik tris men  verysad.gif
va taip tas antras leius man koreguoja mano planus....

drinks_cheers.gif Jo,man panasiai su tuo maitinimu buvo doh.gif O del dziaugsmo, kad laukiesi ir mazai tos laimes apturejau, savijauta visa nestuma buvo ne kokia, nuo 6 men vaiksciojau su ta mintim, kad bet kada galiu pagimdyti, o dar pirmagimio oziukai, kurie siaubingai vede is kantrybes.... smile.gif Taip kad vadovavaus ta taisykle ir iki pat sioliais ja vadovaujuosi,kad vaikus auginu pirma ir paskutiny karta, antros progos ta paty vaika auginti as negausiu, o ar as jy auginu gerai, nezinau...Manau ne viena mama nelinki savo vaikui blogo 4u.gif
Atsakyti