Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(katuka @ 2005 06 09, 10:17)
turim katiną...  sad.gif  Suprantu, kad tai nėra gerai, bet kai darėm odos dūrio mėginius, reakcijos į katę nebuvo, apskritai kol kas turim alergiją maistui ir šiek tiek namų erkutėms.

Ką dar galiu padaryti?
Mums alergologė leido laikyti kastruotą katiną, nes nebuvo reakcijos į kačių plaukus... (Bet dabar jis vis tiek kaime gyvena)
Atsakyti
Sveiki,
dėl homeopatinio gydymo viena labai gerai žinoma ir patyrusi, anksčiau čia ji buvo minėta jau, vaikų alergologė pasakė, kad skeptiškai žiūri i šį gydymą, nes nemažai atvejų, kai liga būna tarsi užslopinta, kažkurį laika jos nematyti. Tačiau po kažkiek laiko ji išlenda daug sunkesnėmis formomis, ir daug sunkiau gydoma.

Aš nesu nei priešininkė, nei šalininkė homeopatinio gydymo. Tiesiog norėjom savo vaikutį pas homeopatą nuvest. Ir todėl tos alergologės užklausiau, ką jinai galvoja apie tai, ką patartų. Tai kategoriškai ji nieko neteigė, tik pateikė tokią informaciją....
Atsakyti
Mano dukrai neseniai nustatė alergiją katėms ir t.t. Gydytoja pasakė, kad jai bronchinės astmos pradžia. Liepė atsisakyti katės. Šiuo metu mes atostogaujame pas močiutę, kur yra net 9 katės (3 suaugę ir 6 kačiukai). Dukra jas kasdien glosto. Ir nieko...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 08 13, 17:27)
Mano dukrai neseniai nustatė alergiją katėms ir t.t. Gydytoja pasakė, kad jai bronchinės astmos pradžia. Liepė atsisakyti katės. Šiuo metu mes atostogaujame pas močiutę, kur yra net 9 katės (3 suaugę ir 6 kačiukai). Dukra jas kasdien glosto. Ir nieko...

as pati esu alergiska viskam, ir katem ir dulkem ir sunim ir maistui, ,,ir turiu astma, kuri prasidejo nuo bronchito...as manau kad svarbu jo saugotis...o suni laikau, prie nosies neglaudziu ir viskas ok, nes kitaip man tektu atsisakyti daug dziaugsmo,,kuris labai svarbus mano gyvenime
Atsakyti
Ir aš norėčiau pasisakyti...sirgau šia liga viakystėje..išaugau...dabar vėl atsinaujino netikėtai po peršalimo ligos....prieš tai buvo atsiadęs alerginis rinitas ir nė vienas gydytojas neįspėjo apie astmos atsiradio galimybę...
daug prisiskaičiau įvairios literatūros...kol kas naudojau Salbutamol tik,,, paskui išrašė ir SIngulair, bėda ta, kad suaugusiems jis nekompensuojamas....
turiu vieną klausimą, vartojantiems Singulair, ar nebuvo šalutinio poveikio, tokio kaip bėrimas tokiais vandeningais spuogeliais? Geriu jį jau tris dienas, dar ir antibiotikus naudoju, tai nežinau kas čia atsitiko ir iš kur tie spuogeliai...anksčiau nuo šito antibiotiko nebuvo jokio šalutinio poveikio...
Iš tikrųjų labai nesinori gerti jokių hormonų ar pan...skaičiau ir apie Butieko ir Strelnikovos kvėpavimo metodus...viskas ok, tik turiu problem su nosimi, taigi negaliu kvėpuoti per staigiai...atradau dar vieną prietaisėlį, analogą Buteiko kvėpavimo sistemai...turėdami tą prietaisėlį taip pat padidinat CO2 kiekį kraujyje, ko dėka pranyksta lygiųjų raumenukų spazmai ( bronhų spazmai ir yra lygiujų raumenukų spazmai ) Šis prietaisas pagrinde kurtas kraujagyslių praplėtimui, norint išvengti kraujotakos ligų ir pan., aip pat jis tinka ir turint bronhinę astmą...įsigyjau šį aparatėlį, vis neprisirušiu pradėti kvėpuoti...bet reikia, nes savijauta prastoka...
http://minsk-samozdr...w&id=7&Itemid=2
Čia galima pasiskaityti, aš manau, kad reikia išbandyti visokius būdus, nes tikrai visi tie vaistai vieną gydo kitą susargdina...dar sužinojau, apie vieną kliniką, gydančią astmą netradiciniais metodais, rašo, kad vaikų astma išgydoma šimtu procentu, o suaugusiu priklausomai nuo sunkumo ir nuo prieš tai naudoto hormoninio gdymo padryos žalos organizmui, bet visgi sulaukta nemažai gerų rezultatų...tikiuosi ten patekti...ji ne Lietuvoj...Lietuvoj mane iš vis kraupina gydytojų propoguojami gydymo būdai..tikiuosi, ne visi jie tokie...
dar puslapiukas su Strelnikovos kvepavimo pratimais:
http://saga.km.ru/str/
Keli pratimukai, kaip nuimti astmos priepuolį, labai padeda:
http://www.sveikas.l...imai3.asp?id=54
Žodžiu variantų daug...baisoka, kad gydytojai taip kategoriškai teigia, kad be hormonų ir pan vaistų neapsieisi niekaip...aš tikiu, kad yra ir kitų būdų...

Atsakyti
Ir dar...pasidariau testuką kraujo alergijos nustatymui...pats patikimiausias variantas, ir nesvarbu ar prieš tai gerei antialerginių vaistukų ar ne, nes odos mėginėliams prieš tai ilgą laiką negalima jų gerti...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 08 13, 19:27)

alergija ne iš karto pasireiškia....aš irgi vaikystėje neatlipdavau nuo kačių...lyg tai nieko, bet vėliau viskas išlingo...negalima taip erzinti organizmo..o kad būčiau žinojus, niekad neurėčiau namie kilių ar senesnių baldų...gerai, kad katė neturėjau dar...
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2005 10 04, 21:59)
Ir aš norėčiau pasisakyti...sirgau šia liga viakystėje..išaugau...dabar vėl atsinaujino netikėtai po peršalimo ligos....prieš tai buvo atsiadęs alerginis rinitas ir nė vienas gydytojas neįspėjo apie astmos atsiradio galimybę...
daug prisiskaičiau įvairios literatūros...kol kas naudojau Salbutamol tik,,, paskui išrašė ir SIngulair, bėda ta, kad suaugusiems jis nekompensuojamas....
turiu vieną klausimą, vartojantiems Singulair, ar nebuvo šalutinio poveikio, tokio kaip bėrimas tokiais vandeningais spuogeliais? Geriu jį jau tris dienas, dar ir antibiotikus naudoju, tai nežinau kas čia atsitiko ir iš kur tie spuogeliai...anksčiau nuo šito antibiotiko nebuvo jokio šalutinio poveikio...
Iš tikrųjų labai nesinori gerti jokių hormonų ar pan...skaičiau ir apie Butieko ir Strelnikovos kvėpavimo metodus...viskas ok, tik turiu problem su nosimi, taigi negaliu kvėpuoti per staigiai...atradau dar vieną prietaisėlį, analogą Buteiko kvėpavimo sistemai...turėdami tą prietaisėlį taip pat padidinat CO2 kiekį kraujyje, ko dėka pranyksta lygiųjų raumenukų spazmai ( bronhų spazmai ir yra lygiujų raumenukų spazmai ) Šis prietaisas pagrinde kurtas kraujagyslių praplėtimui, norint išvengti kraujotakos ligų ir pan., aip pat jis tinka ir turint bronhinę astmą...įsigyjau šį aparatėlį, vis neprisirušiu pradėti kvėpuoti...bet reikia, nes savijauta prastoka...
http://minsk-samozdr...w&id=7&Itemid=2
Čia galima pasiskaityti, aš manau, kad reikia išbandyti visokius būdus, nes tikrai visi tie vaistai vieną gydo kitą susargdina...dar sužinojau, apie vieną kliniką, gydančią astmą netradiciniais metodais, rašo, kad vaikų astma išgydoma šimtu procentu, o suaugusiu priklausomai nuo sunkumo ir nuo prieš tai naudoto hormoninio gdymo padryos žalos organizmui, bet visgi sulaukta nemažai gerų rezultatų...tikiuosi ten patekti...ji ne Lietuvoj...Lietuvoj mane iš vis kraupina gydytojų propoguojami gydymo būdai..tikiuosi, ne visi jie tokie...
dar puslapiukas su Strelnikovos kvepavimo pratimais:
http://saga.km.ru/str/
Keli pratimukai, kaip nuimti astmos priepuolį, labai padeda:
http://www.sveikas.l...imai3.asp?id=54
Žodžiu variantų daug...baisoka, kad gydytojai taip kategoriškai teigia, kad be hormonų ir pan vaistų neapsieisi niekaip...aš tikiu, kad yra ir kitų būdų...

Kas dėl vaikų 100 proc. išgijimo. Čia yra tik teorija. Kaip rodo tavo atvejis - astma gali bet kada atsinaujinti. Mano sūnus jau 6 metai serga astma. Nors tu ir peiki Lietuvos gydytojų gydymo metodus, bet aš esu tradicinių gydymų metodų šalininkė. Beje tie metodai (bent jau vaikų gydyme) remiasi naujausiais tyrimais ir skiriami efektyvūs, mažiausiai šalutinių reiškinių sukeliantys vaistai.Su astma turi žmogus susitaikyti ir išmokti gyventi. Tu teigi "Iš tikrųjų labai nesinori gerti jokių hormonų" - na nežinau ką tu čia omenyje, nes kaip ir hormonai dabar nei leidžiami, nei geriami astmos gydyme nenaudojami. g.gif Jie vartojamai tik inhaleciniai, kad kuo mažesnės dozės patektų į organizmą. Mano sūnus vartoja dabar singulairą. Jokių pašalinio poveikio niekada nuo šių vaistų jam nebuvo. Kai pablogėja (kosti) vartojam Salbutamolį ir hormonus. Galiu pasidžiaugti - sūnui jau 5 metai kaip nebuvo astmos priepolio, jis tik ligos pradžioje buvo du kartus ligoninėje.
Atsakyti
QUOTE(Dyna @ 2005 10 05, 00:43)
Kas dėl vaikų 100 proc. išgijimo. Čia yra tik teorija. Kaip rodo tavo atvejis - astma gali bet kada atsinaujinti.  Mano sūnus jau 6 metai serga astma. Nors tu ir peiki Lietuvos gydytojų gydymo metodus, bet aš esu tradicinių gydymų metodų šalininkė. Beje tie metodai (bent jau vaikų gydyme) remiasi naujausiais tyrimais ir skiriami efektyvūs, mažiausiai šalutinių reiškinių sukeliantys vaistai.Su astma turi žmogus susitaikyti ir išmokti gyventi. Tu teigi "Iš tikrųjų labai nesinori gerti jokių hormonų"  - na nežinau ką tu čia omenyje, nes kaip ir hormonai dabar nei leidžiami, nei geriami astmos gydyme nenaudojami. g.gif Jie vartojamai tik inhaleciniai, kad kuo mažesnės dozės patektų į organizmą. Mano sūnus vartoja dabar singulairą. Jokių pašalinio poveikio  niekada nuo šių vaistų jam nebuvo. Kai pablogėja (kosti) vartojam Salbutamolį ir hormonus. Galiu pasidžiaugti - sūnui jau 5 metai kaip nebuvo astmos priepolio, jis tik ligos pradžioje buvo du kartus ligoninėje.

taip, man astma atsinaujino, aš buvau gydoma tradiciniais metodais...ir nepagijau...tuo tarpu vaikai gydomi oje klinikoje kitaip, jie pagyja..irnereikia jiems pastoviai vartoti nei singulairo nei salbutamolio nei purškiamų hormonų...negi nė vienas žmogus nenorėtų, kad jam nereikėtų visą gyvenimą vartoti vaistų? jie nuima priepuolius tik kol juos vartoji...kaip jau buvo rašyta - medikamentai ir didžioji dalis medicinos yra komercinė veikla, ypač Lietuvoje dabar tai jaučiama kai dingo iš vaistinių pigesnį, ne ką mažiau veiksmingesni vaistai...žmons vis daugiau suvartoja chemijos...na neišgydė man astos tradiciniais metodais...gydytojai nepripažįsta alternatyvių metodų...daugelyje straipsnių, žmonės išigydę natūraliai, rašė, kad gydytojams nenaudinga, kad pacientas pasveiktų...arba kad sveiktų nenaudodamas vaistų...jie išgijo naudodami kvėpavio metodus...homeopatinį gydymą..žinau, tai skamba kaip fantastika, bet aš noriu tikėti, kad yra ir kitokia galimybė ir aš a pasinaudosiu...kalba eina apie Izraelio kliniką, toje šalyje manjau padėjo susitvarkyti su kita liga, dėl kurios čia, Lietuvoje, man nesugebėjo padėti nė vienas gydytojas...ir padėjo natūraliomis priemonėmis ir lazerio procedūromis...o čia turėjau kankintis nuo leidžiamų vaistų, kurie nedarė jokio poveikio..ką mums čia, Lietuvoje, gali pasiūlyti? Kada aš nueinu pas gydytoją ir pasakoju kaip man padėjo, čia žiūri išverstom akim, jie net negirdėjo apie ten atliekamas lazerines ar aukšto dažnio bangų procedūras, vietoj to čia siūlo cheminius vaistus, sukeliančius visokių šalutinių efektų bei priklausomybę...
atsiprašau, tiesiog man susikaupė, aš matau tą skirtumą, įdomu kodėl į Izraelį prie Negyvosios jūos važiuoja astmos gydyti iš viso pasaulio? Kodėl ta klinika Jeruzalėje turi pasaulinį pripažinimą, kur gydoma astma netradiciniais metodais? Kodėl naujos, pažangios technologijos, siųlo nebe chemiją o alternatyvą ir sulaukiama norimų rezultatų? O čia aš girdžiu tik hormonai ir pan...
Paimkit tą pačią Buteiko kvėpavimo metodiką...kodėl daugybė gydytojų yra jos priešininkai? Kodėl nė vienas pulmonologas ar alergologas man iš vis nepasakeė, kad tokia metodika egzistuoja? Jie ja netiki? Kai to tarpu tiek daug žmonių pagyja jos dėka..tereikia laikytis tam tikrų taisyyklių...taip, kvėpuoti pagal tam tikras taisykles reikia visą gyvenimą...vengti alergenų ir pan...bet tai ne chemija...
Aš nežinau dar, ką man pasakys Izraelyje dėl astmos, labai laukiu tos kelionės, nes ten požiūris į ligas ir pacientus visai kitoks...
o vaikai turi galimybę išaugti iš tos ligos, kaip buvo ir man, ir tas gydymas tradiciniais metodais visai negarantuoja, kad ši liga vėliasnia amžiuje neatsinaujins...kai man pasidėjo alerginis rinitas prieš metus, nė vienas gydytojas neįspėjo, kad tai gali peraugti į astmą...nė vienas, nos pastoviai lankiausi ir dariausi tyrimus...ką čia bepridursi, kiekvienas renkasi pagal save...ir tikai puiku, kai yra tokia galimybė rinktis, o ne primygtinai artoti tik tai, ką čia siūlo... 4u.gif
Atsakyti
Grįžtu prie Euforijos klausimo dėl Singular šalutinio poveikio, nes ir man aktualu. Sūnus geria tik kelias dienas, o pablogėjimas žymus, kosti, nors priepuolio nebuvo. Gal alergizuoja ne veiklioji medžiaga, o pagalbinės, nes maniškis kartais nustebina stipriomis reakcijomis į chemines medžiagas.
Kaip jums Singular?
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2005 10 05, 08:22)
Grįžtu prie Euforijos klausimo dėl Singular šalutinio poveikio, nes ir man aktualu. Sūnus geria tik kelias dienas, o pablogėjimas žymus, kosti, nors priepuolio nebuvo. Gal alergizuoja ne veiklioji medžiaga, o pagalbinės, nes maniškis kartais nustebina stipriomis reakcijomis į chemines medžiagas.
Kaip jums Singular?

Nelabai mums Singulair, bet ka daryti? Pagrindinius simptomus, aisku, nuima, bet ar tikrai gydo? Mano vienas sunus Singulair vartoja nuo 2.5 metuku. Tai zymiai mazesnis uz broliuka-dvynuka, nezinau ar cia Singulairo poveikis. Be to, pasidare laabai nervuotas. Kalbejau del tokio vaistu poveikio su gydytoja, tai jinai sake, kad ne viena mama skundesi del padidejusio vaiko jautrumo.
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2005 10 05, 10:22)
Kaip jums Singular?

Singulair kaip ir neleidžia spazmuoti bronhams, tai tosk pojūtis, lyg tai bronhai ir norėtų sureaguoti, bet vaistas jiems trukdo..už tai ir aš pakosčiu, bet sunkumų didelių nejaučiu..o tos pūslelės tai visai neaiškios..einu šiandien pas terapeutą, gal paaiškins...

ps jautrumas ir man padidėjo...ir Singulair negydo, tik nuima simptomus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 05 spalio 2005 - 08:36