QUOTE(Dyna @ 2005 10 05, 00:43)
Kas dėl vaikų 100 proc. išgijimo. Čia yra tik teorija. Kaip rodo tavo atvejis - astma gali bet kada atsinaujinti. Mano sūnus jau 6 metai serga astma. Nors tu ir peiki Lietuvos gydytojų gydymo metodus, bet aš esu tradicinių gydymų metodų šalininkė. Beje tie metodai (bent jau vaikų gydyme) remiasi naujausiais tyrimais ir skiriami efektyvūs, mažiausiai šalutinių reiškinių sukeliantys vaistai.Su astma turi žmogus susitaikyti ir išmokti gyventi. Tu teigi "Iš tikrųjų labai nesinori gerti jokių hormonų" - na nežinau ką tu čia omenyje, nes kaip ir hormonai dabar nei leidžiami, nei geriami astmos gydyme nenaudojami.
Jie vartojamai tik inhaleciniai, kad kuo mažesnės dozės patektų į organizmą. Mano sūnus vartoja dabar singulairą. Jokių pašalinio poveikio niekada nuo šių vaistų jam nebuvo. Kai pablogėja (kosti) vartojam Salbutamolį ir hormonus. Galiu pasidžiaugti - sūnui jau 5 metai kaip nebuvo astmos priepolio, jis tik ligos pradžioje buvo du kartus ligoninėje.
taip, man astma atsinaujino, aš buvau gydoma tradiciniais metodais...ir nepagijau...tuo tarpu vaikai gydomi oje klinikoje kitaip, jie pagyja..irnereikia jiems pastoviai vartoti nei singulairo nei salbutamolio nei purškiamų hormonų...negi nė vienas žmogus nenorėtų, kad jam nereikėtų visą gyvenimą vartoti vaistų? jie nuima priepuolius tik kol juos vartoji...kaip jau buvo rašyta - medikamentai ir didžioji dalis medicinos yra komercinė veikla, ypač Lietuvoje dabar tai jaučiama kai dingo iš vaistinių pigesnį, ne ką mažiau veiksmingesni vaistai...žmons vis daugiau suvartoja chemijos...na neišgydė man astos tradiciniais metodais...gydytojai nepripažįsta alternatyvių metodų...daugelyje straipsnių, žmonės išigydę natūraliai, rašė, kad gydytojams nenaudinga, kad pacientas pasveiktų...arba kad sveiktų nenaudodamas vaistų...jie išgijo naudodami kvėpavio metodus...homeopatinį gydymą..žinau, tai skamba kaip fantastika, bet aš noriu tikėti, kad yra ir kitokia galimybė ir aš a pasinaudosiu...kalba eina apie Izraelio kliniką, toje šalyje manjau padėjo susitvarkyti su kita liga, dėl kurios čia, Lietuvoje, man nesugebėjo padėti nė vienas gydytojas...ir padėjo natūraliomis priemonėmis ir lazerio procedūromis...o čia turėjau kankintis nuo leidžiamų vaistų, kurie nedarė jokio poveikio..ką mums čia, Lietuvoje, gali pasiūlyti? Kada aš nueinu pas gydytoją ir pasakoju kaip man padėjo, čia žiūri išverstom akim, jie net negirdėjo apie ten atliekamas lazerines ar aukšto dažnio bangų procedūras, vietoj to čia siūlo cheminius vaistus, sukeliančius visokių šalutinių efektų bei priklausomybę...
atsiprašau, tiesiog man susikaupė, aš matau tą skirtumą, įdomu kodėl į Izraelį prie Negyvosios jūos važiuoja astmos gydyti iš viso pasaulio? Kodėl ta klinika Jeruzalėje turi pasaulinį pripažinimą, kur gydoma astma netradiciniais metodais? Kodėl naujos, pažangios technologijos, siųlo nebe chemiją o alternatyvą ir sulaukiama norimų rezultatų? O čia aš girdžiu tik hormonai ir pan...
Paimkit tą pačią Buteiko kvėpavimo metodiką...kodėl daugybė gydytojų yra jos priešininkai? Kodėl nė vienas pulmonologas ar alergologas man iš vis nepasakeė, kad tokia metodika egzistuoja? Jie ja netiki? Kai to tarpu tiek daug žmonių pagyja jos dėka..tereikia laikytis tam tikrų taisyyklių...taip, kvėpuoti pagal tam tikras taisykles reikia visą gyvenimą...vengti alergenų ir pan...bet tai ne chemija...
Aš nežinau dar, ką man pasakys Izraelyje dėl astmos, labai laukiu tos kelionės, nes ten požiūris į ligas ir pacientus visai kitoks...
o vaikai turi galimybę išaugti iš tos ligos, kaip buvo ir man, ir tas gydymas tradiciniais metodais visai negarantuoja, kad ši liga vėliasnia amžiuje neatsinaujins...kai man pasidėjo alerginis rinitas prieš metus, nė vienas gydytojas neįspėjo, kad tai gali peraugti į astmą...nė vienas, nos pastoviai lankiausi ir dariausi tyrimus...ką čia bepridursi, kiekvienas renkasi pagal save...ir tikai puiku, kai yra tokia galimybė rinktis, o ne primygtinai artoti tik tai, ką čia siūlo...