Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Gal žinote, ką daryti, kai nera atopinės alergijos, o tik viena iš 3 kol kas sunkiai ištiriamų alergijos rūšių. T. y. visi įbrėžimai į odą, imunoglobulinų tyrimai neigiami, o dusulio-kosulio priepuoliai jei nevartojam vaistų (inhliatorių)dažni. Apetito - 0, žodžiu liūdni mūsų popieriai. Pripažinta astma nuo 7 metų, nors nuo 3 metų po 4-5 kartus gulėdavom ligoninėse dėl bronchitų. dabar 13 sūnui pulmomologė guodžia tuo, kad jei šiuo metu paauglystėje vartos vaistus, tai gali ir išaugti... sad.gif
Atsakyti
Musu penkiametis irgi serga astma. Jau prisipumpavom ivairiu baisiu vaistu, todel as uzrasiau ji pas homeopata. Eisim kovo pradzioje, nes ten labai ilgos eiles. Neslepsiu, tikiuosi kazko stebuklingo, bet kaip klostysis, parasysiu. Mums kaip tik arteja pavasaris, o tada prasideda ziedadulkes, kurios ir yra musu vaiko alergenas.
Atsakyti
Homeopatas stebuklo nepadarys. Bet jis, skirtingai nuo iprastu medikamentu, turi galimybe gydyti, o ne simptomus slopinti. Taciau cia, kaip ir visur, reikalingas savo darbo profesionalas. Kitaip pagalba nebus efektyvi. Jei pasirysite gydyti homeopatiniais medikamentais, pasiruoskite gydymui ilgalaikiam, net iki keliu metu, kol visiskai vaikas pasveiks.
Atsakyti
Aisku, stebuklu nepadarys, bet pabandyti reikia. O eisim mes pas homeopata Bagdonaviciu, jis, kiek skaciau ir radau informacijos, yra Lietuvos homeopatu sajungos vadas. Man ji rekomendavo kiti pas ji gydesi zmones, kuriu gydymosi rezultatai geri. Taigi nusprendem pabandyti. Gal ka zinot apie si gydytoja? Dar girdejau geru atsiliepimu apie gyd. Popova.
Atsakyti
Sveikutes, prisijungiam ir mes su savo bedele sad.gif . Vakar vyresneliui diagnozavo bronchine astma, labai lengvo laipsnio. Dabar tris menesius gersim Singulair ir inhaliuosimes kazkokiais hormoniniais vaistukais.
Mane neramina tik viena mintis, musu pediatre sake, kad vienam jos pacianteui antakalnyje taip pat diagnozavo astma, bet tevai nuveze istirti dar i santariskes ir pasirodo, kad jokios astmos nera, o mikoplazmos ar chlamidijos, nepamenu tiksliai. Tai norejau paklausti, kas dar tyretes pas skyriaus vedeja, Kriukiene Antakalnyje, gal ka nors apie ja esate girdeje?
Atsakyti
Mamytės,mano berniukui diagnozavo bronchinę astmą, labai norėčiau gauti kelialapį įsanatoriją, tačiau kaip jį gauti? kaip jį išsikovoti? kaip jūs tai padarėt? lauksiu patarimų? .ačiū labai
Atsakyti
QUOTE(Vilijana @ 2005 05 07, 23:09)
Mamytės,mano berniukui diagnozavo bronchinę astmą, labai norėčiau gauti kelialapį įsanatoriją, tačiau kaip jį gauti? kaip jį išsikovoti? kaip jūs tai padarėt? lauksiu patarimų? .ačiū labai
Tariesi su savo gydančia pediatre. Vieną kartą per metus jums priklauso. Rudenį, žiemą, pavasarį iki gegužės vid. jokių problemų - pasiskambini į sanatoriją, susitvarkai krūvą popierių vietoj ir važiuoji... O vasarą schmoll.gif , vasarą pernai netyčia gavom "degantį kelialapį", kai per kelias dienas reikėjo prasisukti.
Atsakyti
QUOTE(docinfo @ 2005 02 16, 18:29)
laba diena,
su astma daug problemu:jei pradedi hormonus, tai iki grabo lentos.Nustatineti kam alergiskas nera prasmes-tik pinigu svaistymas. Alergenai su amziumi keisis (t.y.sarasas ilges), o dabar medicina jokio gydymo negali pasiulyti, tik slopinti imuniteta, kad nebutu bronchu reakcijos. Bet asmatikai turi viena privaluma- retai uzsikrecia virusais. Nera taip, kad visai nesirgtu, bet zymiai reciau, nei kiti "mirtingieji".O mamytei patarciau: kai gims vaikiukas-neskiepykit, nes skiepai -paleidziamasis "mygtukas"astmai.

Labai papiktino tavo pasisakymas.
Kas liecia hormonus, tai taip- jie patys efektyviausi vaistai ir beju , ypac vyresniame amziuje, neissiversi.
Nustatyti alergija yra BUTINA (!!!),kad jos isvengti. Kaip gali rasyti,kad tam nera prasmes??? O ir alergenai niekada nesikeis,ju tik gali padaugeti ir, zinoma, visu ju niekada ir nenustatys,gali tik pats zmogus ar mama numanyti . Taciau yra specialios lenteles, kuriose nurodyta, pvz. jei turi alergija berzu ziedadulkem, tai didele tikimybe,kad esi alergiskas dar ir kokiom morkom, skutamu bulviu kvapui ir dar tam ar anam.
Asmatikai kaip tik dazniau pasigauna infekcijas, nes jie jom nera atsparus. Daznai netgi vartojami vaistai, kurie siaubingai musa imuniteta. Tokiem zmoniems yra BUTINA kasmet skiepytis nuo gripo. Nes jei ir susirgtu tai prasirgtu svelnesne forma, o jei nepasiskiepytu....gali atsidurti net komoj.
Atrodo mano aplinkoj yra pakankamai asmatiku ir ziniu ta tema man uztenka sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cherry coke: 06 birželio 2005 - 19:41
QUOTE(cherry coke @ 2005 06 06, 20:38)
Labai papiktino tavo pasisakymas.
Kas liecia hormonus, tai taip- jie patys efektyviausi vaistai ir beju , ypac vyresniame amziuje, neissiversi.
Nustatyti alergija yra BUTINA (!!!),kad jos isvengti. Kaip gali rasyti,kad tam nera prasmes???  O ir alergenai niekada nesikeis,ju tik gali padaugeti ir, zinoma,  visu ju niekada ir nenustatys,gali tik pats zmogus ar mama numanyti . Taciau yra specialios lenteles, kuriose nurodyta, pvz. jei turi alergija berzu ziedadulkem, tai didele tikimybe,kad esi alergiskas dar ir kokiom morkom, skutamu bulviu kvapui ir dar tam ar anam.
Asmatikai kaip tik dazniau pasigauna infekcijas, nes jie jom nera atsparus. Daznai netgi vartojami vaistai, kurie  siaubingai musa imuniteta. Tokiem zmoniems yra BUTINA kasmet skiepytis nuo gripo. Nes jei ir susirgtu tai prasirgtu svelnesne forma, o jei nepasiskiepytu....gali atsidurti net komoj.
Atrodo mano aplinkoj yra pakankamai asmatiku ir ziniu ta tema man uztenka sad.gif

drinks_cheers.gif aš irgi labai daug prisirinkus informacijos ir sutinku su tavo pasisakymu 100 proc.

mano 1 metukų dukrytei irgi nustatė bronchų astmą verysad.gif o alergiška jinai piktžolėm blink.gif
Atsakyti
man gydytojas sake,kad alergija net tapetu klijams gali buti. Tuomet tapetais namu isklijuot negalima.
O siaip gali but viskam isskyrus svaru vandeni
Atsakyti
QUOTE(cherry coke @ 2005 06 07, 17:53)
man gydytojas sake,kad alergija net tapetu klijams gali buti. Tuomet tapetais namu isklijuot negalima.
O gal žinai, kur ir kaip nustato, tas netipines alergijas, tokias kaip tapetų klijai, šaltis, chemikalų sudėtinės medžiagos ir t. t. Nes mano sūnuliui, tai yra ta retoji alergija ir niekaip neužtinkam, kas būtent alergizuoja g.gif
Atsakyti
Maniškė turi atopinį dermatitą... sad.gif Nuo šio pavasario pradėjom sirgti obstrukciniais bronchitais, sirgom tris kartus, iš kurių 1 buvo su stipriu švokštimu, bet taip, kad neatgautų kvapo nebuvo, tik nuolatinis kosėjimas (ar tai ir yra dusimas?) kiti 2 kartai su lengvi, po 1 ventolino dozės susitvarkydavo.

Kažin ar tai jau tiesus kelias į astmą??? Miegam ant sintetinių patalų, tik baldai pas mus visi gobeleniniai, kaip suprantu geriausi būtų tokioje situacijoje odiniai g.gif bet jų pasikeisti neturim pinigėlių sad.gif Kiliminių dangų nėra, pliušiniai žaislai gyvena spintoj, turim katiną... sad.gif Suprantu, kad tai nėra gerai, bet kai darėm odos dūrio mėginius, reakcijos į katę nebuvo, apskritai kol kas turim alergiją maistui ir šiek tiek namų erkutėms.

Ką dar galiu padaryti?
Atsakyti