QUOTE(molli @ 2007 01 05, 19:54)
Šiandien gavau tyrimų atsakymus kur dėl alergijos darė tai pasakė kad alergiška pieno produktams, kaiušinio baltymui, bananui, šokoladui 1/0, o katei, arkliui, šuniui ir karvei 4/0.
Namuose laiko katytę tai liepė, kad namie nebūtų, bet net nežinau ką daryti.Nesuprantu vieno - kodėl tris metus nebuvo jokių bėrimų, alergijų ir dusulių o dabar paėmė ir prasidėjo nuo katės
Niekad nebėrė ir nuo pieno produktų
Ar laikot kas katytes vistiek nors vaikučiai serga astma
Tiesa, mums dar rado mycoplasma.
Geriam Singulair ir Zyrtec lašiukus.Priepuolių metu sakė purkšti VEntoliną ir Flexodine

Mano mergaitei alerginės kilmės astma diagnozuota tik 4 metų, o pradėjo sirgti dažnais obstrukciniais bronchitais nuo 3 metukų. 3 metus jokių požymių net nebuvo.
Ištyriau ir aš savo dukros kraują: padariau tyrimus įkvepiamų alergenų paletei. Ir nieko džiuginančio

Max. alergija namų dulkėms ir patalynės erkutei: Derm. pteronyssinus 4.3 klasė (iš 6 galimų) t.y. didelė, beveik visada su klinikiniais požymiais alergija, o Derm. farinae 6 klasė (ypatingai didelė alergija) , katei 2.9 klasė (silpnai padidėjusi, dažnai be klinikinių požymių)

Daugiau niekam alergijos nėra, nei maisto produktams, nei medžiams, nei žolėms...
Nors katytę atidaviau savo mamai, bet dabar dukrelei labai stiprus atsmos paūmėjimas. Aš nežinau kaip išvengti tų alergenų aplinkoje. Yra oro valytuvas, pati valau drėgnai viską, dažnai keičiu patalynę, atsisakiau kailinių užtiesalų, kilimų ir pan., bet visiškai visvien neįmanoma išvengti. Dukra dar maža, pati nesusitvarko, tik aš sutvarkau, vėl betvarkė. Kaip tyčia čia ta alergija

. Dukrai dar gydau inkstų uždegimą, tai kraupstu nuo vaistų kiekio. Astmai įveikti duodu Claritine tabl., Ventolino sirupą (kažkodėl žymiai geriau padeda nei inhaliavimas per tarpinę

) ir Singulair tabletes.
Kol pas gyd. prisibelsiu, tai jaučiu savavališkai pradėsiu Flixotide. Gyd. minėjo, kad jei negerės - reiks pridėti, tai kol sulauksiu eilės, reiks matyt ir patiems pradėt. O šiaip tai jau pradeda dayrtis neramu, baisu, nebežinau kaip išbristi iš tų negalavimų

. Tiesa, eisim kažkur Antakalnyje į druskų gydyklas kvėpuot. Aš pati nesuvokiu kodėl tie paūmėjimai kyla? Nieko per daug namuose nesikeičia