Su šventėm mamytės,na mes jau po gydimo sanatorijoje Palangos gintare.daugiau aš ten kojos nekelsiu ir vaiko nekankinsiu.Sąlygos baisios langus keičia skersvėjai baisingi,maistas klaikus,vaikui viską turėjau pirkti nes to maisto nevalgė.Galvojau mano vienos toks ponas,bet visos mamos taip kankinosi.Dar anksti pasaktyti padėjo ar ne,bet dabar kosti daugiau negu prieš sanatoriją.Gavo druskų kambarius,inchaliacijas ,masaža,mankštą,perlines vonias,kvarcą gerklei.Dabar lauksime rezultatų,jaučiu,kad po naujų į daržą dar neis Kaip laikotės jūs su vaikučiais,ar sveiki,ar nepuola virusai?P.S.balandėle,mes bendravardės
QUOTE(Edita @ 2006 12 19, 13:44)
Sveikutes .
Ir mes su psoblemom . Tikiuosi, kad nėra čia vaikučių sergančių Cistine fibroze. O mums įtaria, va darė tyrimus Chloridų kiekį prakaite nustatinėjo, nutarė, kad per daug. Dabar laukiam, reiks kartoti tyrimą. Persiskaičiau internete apie šią baisią ligą ir nebežinau kur dingt.
Mūsų mažylis gydėsi kosulį, bronchitą, o prisikapstė iki kitos ligos.
Gal kas ką žinot daugiau apie šią ligą?
Ir mes su psoblemom . Tikiuosi, kad nėra čia vaikučių sergančių Cistine fibroze. O mums įtaria, va darė tyrimus Chloridų kiekį prakaite nustatinėjo, nutarė, kad per daug. Dabar laukiam, reiks kartoti tyrimą. Persiskaičiau internete apie šią baisią ligą ir nebežinau kur dingt.
Mūsų mažylis gydėsi kosulį, bronchitą, o prisikapstė iki kitos ligos.
Gal kas ką žinot daugiau apie šią ligą?
Mums irgi įtarinėjo, kai sūnus buvo pusės metų. Bet antrasis tyrimas nepatvirtino pirmojo rezultatų. Tai tikiu, kad ir jums viskas bus gerai
QUOTE(Tara @ 2006 12 27, 20:12)
Mums irgi įtarinėjo, kai sūnus buvo pusės metų. Bet antrasis tyrimas nepatvirtino pirmojo rezultatų. Tai tikiu, kad ir jums viskas bus gerai
O tai koks buvo jusu pirmas rezultatas? Musu buvo 60. Antras toks pats, jau padarem, dabar nezino daktarai ka daryti, ar daryti trecia, ar pas genetikus siusti? Ir dar norejau paklausti, kiek laiko buvo praeje po pirmo tyrimo? Ta prasme po kiek laiko kartojo antra karta?
QUOTE(Edita @ 2006 12 28, 18:39)
O tai koks buvo jusu pirmas rezultatas? Musu buvo 60. Antras toks pats, jau padarem, dabar nezino daktarai ka daryti, ar daryti trecia, ar pas genetikus siusti? Ir dar norejau paklausti, kiek laiko buvo praeje po pirmo tyrimo? Ta prasme po kiek laiko kartojo antra karta?
Atsakiau į az.
Pats tyrimo rezultato skaičius nelabai ką sako, reikia žiūrėti kokis nustatytos ribos (ar normos ribose, ar padidintas, ar labai didelis). Skirtingi tyrimo metodai turi skirtingas ribas.
Antrąkart mums darė maždaug po mėnesio.
O pas genetikus siulau nuvažiuot, padarys dar ir kitus tyrimus. Nel liga be negyjančio kosulio turi ir daugiau simptomų.
QUOTE(noir1 @ 2006 12 26, 22:48)
Su šventėm mamytės,na mes jau po gydimo sanatorijoje Palangos gintare.daugiau aš ten kojos nekelsiu ir vaiko nekankinsiu.Sąlygos baisios langus keičia skersvėjai baisingi,maistas klaikus,vaikui viską turėjau pirkti nes to maisto nevalgė.Galvojau mano vienos toks ponas,bet visos mamos taip kankinosi.Dar anksti pasaktyti padėjo ar ne,bet dabar kosti daugiau negu prieš sanatoriją.Gavo druskų kambarius,inchaliacijas ,masaža,mankštą,perlines vonias,kvarcą gerklei.Dabar lauksime rezultatų,jaučiu,kad po naujų į daržą dar neis Kaip laikotės jūs su vaikučiais,ar sveiki,ar nepuola virusai?P.S.balandėle,mes bendravardės
SU ARTEJANCIAIS!!!! Malonu, man patinka su bendravardem bendraut, kiek turejau pazystamu su tuo paciu vardu, tai su visom gerai sutardavau
Bet tai ziauru toj sanatorijoi, o taip sustrai pavadinimas skamba
Jei teks vaziuot i Kauna butinai pranesk ir svecius uzsuk!!!!
bŪTINAI ,BANDELE,O TA SANATORIJA SIAUBAS BAUBAS KAIP TAVO MAŽIUKĖS KOSULIAI,GAL JAU GERIAU JAUČIASI.MES TAI PO NAUJŲ Į DARŽĄ NES NIEKAS NEPAGERĖJO,O JAM NORISI VAIKŲ BENDRAVIMO.BEJA AŠ SU BENDRAVARDĖM IRGI PUIKIAI SUTARIU DAR NĖRA TAIP BUVĘ,KAD GAUTŪSI KAŽKOKIA PRIEŠPRIEŠA.O APIE CHLAMIDIJAS IR MIKROPLAZMAS RAŠO NAUJAUSIAME"MAŽYLIO" NR BAISUS DALYKAS.GERŲ ARTĖJANČIŲ METŲ
QUOTE(noir1 @ 2006 12 30, 15:42)
bŪTINAI ,BANDELE,O TA SANATORIJA SIAUBAS BAUBAS KAIP TAVO MAŽIUKĖS KOSULIAI,GAL JAU GERIAU JAUČIASI.MES TAI PO NAUJŲ Į DARŽĄ NES NIEKAS NEPAGERĖJO,O JAM NORISI VAIKŲ BENDRAVIMO.BEJA AŠ SU BENDRAVARDĖM IRGI PUIKIAI SUTARIU DAR NĖRA TAIP BUVĘ,KAD GAUTŪSI KAŽKOKIA PRIEŠPRIEŠA.O APIE CHLAMIDIJAS IR MIKROPLAZMAS RAŠO NAUJAUSIAME"MAŽYLIO" NR BAISUS DALYKAS.GERŲ ARTĖJANČIŲ METŲ
Lauksiu lauksiu!!! ai mes su tuo kosiuliu ir vel atsinaujinom
paumejo
jau buvo aprime ir kuciu vakara vel is naujo jau nat baisu Tris paras visai be miago buvom, nes per kosuli nejo miegot, tai nakti lovytej su zaisliukais zaizdavo, buvom kelis sykius apsiveme nuo kosiulio nu ir taip toliau
LINKSMU NAUJU VISOMS!!!!!
labutis visoms, kaip vaikuciai jauciasi, kaip naujus sutikot?
Su naujais mano vyrukas kosti naktimis,bet jau rytoj į daržą keliaus.Buvome susiruošę šį rytą,bet dėl vėjo nėjome.Vasario 7 vykstame į Klaipėdą pas pulmonologę,alergologę ir kardiologę.Keičiame gyd,o ir kitų nuomonė neprošal.Nors ir taip aišku,kad mums astma,bet noriu kitos nuomonės.O jūs jau daržiuke.
QUOTE(noir1 @ 2007 01 02, 15:04)
Su naujais mano vyrukas kosti naktimis,bet jau rytoj į daržą keliaus.Buvome susiruošę šį rytą,bet dėl vėjo nėjome.Vasario 7 vykstame į Klaipėdą pas pulmonologę,alergologę ir kardiologę.Keičiame gyd,o ir kitų nuomonė neprošal.Nors ir taip aišku,kad mums astma,bet noriu kitos nuomonės.O jūs jau daržiuke.
Maniske per kucias pradejo koset, bet dabar lyg ir maziau. Mum 8d pas pulmonologa. Vajai, kiek jus daug daktaru ruosetes aplankyt!!!! As ir nezinau, ka tai daktarei sakyt, nes nesamone, kad nuo menkiausio laselio slogos, taip koset pradeda, net iki apsivemimo!!! Mes i darzeli nezinau kada eisim
Labas visoms cia esancioms, prisijungsiu ir as prie jusu pasidalinti savo bedomis, maniskei dukrai t.p. nustate bronchine asma. Jai dabar 4,8m. kaip suzinojau diagnoze tai tikrai buvau soke verkiau kelias dienas bet tenka susitaikyti geriame singular ir kvepuojam ventolin bet visviena kosija, pagrinde naktimis. Darem mokama alergijos tyrima tai alergiska viskam ka tyre, dar reikes pasidaryti ir maisto produktu tyrima nuo alergijos. Mes lankysimes klinikose pas polmunologa.