Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Nu galėčiau pasakyti,kad neblogai thumbup.gif ruošiamės į sanatoriją kitą savaitę išvažiuojame.tramdysime astmą ir ožiukus mirksiukas.gif Kraunamės daiktus o tiek daug visko reikia.O kaip mergytės sveikata?
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2006 12 01, 14:32)
Nu galėčiau pasakyti,kad neblogai thumbup.gif ruošiamės į sanatoriją kitą savaitę išvažiuojame.tramdysime astmą ir ožiukus mirksiukas.gif Kraunamės daiktus o tiek daug visko reikia.O kaip mergytės sveikata?

Tai jus siuncia daktare?Bet siaip turbut visai faina tose sanatorijose?Nu bent taip galvoju? g.gif Ilgam? Nu Dar pasitaiko astmos priepoliu ir bus ju aisku, bet siaip tai labai neblogai laikomes thumbup.gif Tik i darza galvoju leist ar ne? g.gif Leisciau, bet nenoriu, kad kaledom susirgtu verysad.gif wub.gif
Atsakyti
Mus siunčia gyd pediatrė,bet rekomendavo ir pulmonologė.Būsime 16 dienų gal ir visai fainai bus,jei neturėčiau kitų bėdų su džiaugsmu vykčiau,o dabar kažkaip neramu.Manau jei pati esi namuose tai gal tikrai būkite abi namuose,pasistiprinkite,gerai susveikite ir po naujų jau sveikutės galėsite ir į daržą bėgti.Aš paklausiau vaikogyd ir neleidau nuo rugsėjo galo.Nesigailiu mirksiukas.gif Aišku tame laiko tarpe pasirguliavo,bet išvengėme bronchitų,faringitų ir tt.Geriau ruoškitės šventėms.
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2006 12 03, 16:41)
Mus siunčia gyd  pediatrė,bet rekomendavo ir pulmonologė.Būsime 16 dienų gal ir visai fainai bus,jei neturėčiau kitų bėdų su džiaugsmu vykčiau,o dabar kažkaip neramu.Manau jei pati esi namuose tai gal tikrai būkite abi namuose,pasistiprinkite,gerai susveikite ir po naujų jau sveikutės galėsite ir į daržą bėgti.Aš paklausiau vaikogyd ir neleidau nuo rugsėjo galo.Nesigailiu mirksiukas.gif Aišku tame laiko tarpe pasirguliavo,bet išvengėme bronchitų,faringitų ir tt.Geriau ruoškitės šventėms.

Gal tu ir teisi, namuose geriau pabut, tai nors sirgs maziau ir svenciu (tfu tfu tfu) sulauksim sveikos thumbup.gif O tau stiprybes ir kantrybes!!! O tai kaip Kaledos? Sanatorijoj?

Atsakyti
Ačiū už palinkėjimus wub.gif stengiuosi neprarasti stiprybės ,o tai mano atamanas ir namus nuverstų.Ne Kalėdas sutiksime namuose grįžim 22d.P.S.O tavo vardas ne kristina. blush2.gif
Papildyta:
Šiandien padarė kraujo tyrimą tai yra nemažas nusėdimas.Ar gali tai būti susiję tiesiogiai su astma ar dėl to kad neturi apetito?
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2006 12 04, 16:23)
Šiandien padarė kraujo tyrimą tai yra nemažas nusėdimas.Ar gali tai būti susiję tiesiogiai su astma ar dėl to kad neturi apetito?

kiek aš žinau iš savo patyrimo nusėdimas rodo uždegiminius procesus organizme, bet aš ne medikė ax.gif
Atsakyti
cia kaip rasote kad vaikuciai nenustoja koseti, tai mus musu seimos gydytoja siunte pasidaryti mikoplazmos tyrimus ir pasirodo pasitvirtino sad.gif((( o ta paskatino padaryti maziuko kosulys nes jis kelis menesius kosejo verysad.gif
Atsakyti
Labai gaila kad rado tų bjaurybių,man tik neaišku g.gif o tai pagydoma.Ar galima jų atsikratyti?
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2006 12 06, 13:12)
Labai gaila kad rado tų bjaurybių,man tik neaišku g.gif o tai pagydoma.Ar galima jų atsikratyti?

-----------------------------------------------------------------------------------------------Sveikos labai gaila kad rado teigiama mikoplazma.Mums kai ji buvo nustatyta tai gerem antibiotikus ir praejo,taciau po pusmecio atsinaujino kosulys ir nustate astma verysad.gif
Atsakyti
Oi mamytės,ką tik grįžau iš vaistinės ir ten taip sunervino tokia bobutė,kad net nežinau ir kaip apsakyti.ta bobutė vaistininkė,pirkau "SERETIDE"ji pasiteiravo kam čia,ir kad pradėjo šaukti ant manęs tiesiogine šio žodžio prasme,"KAS JUMS LEIDO VARTOTI PYPKĘ JUK YRA ŽOLELIŲ".Nieko prieš žoleles neturiu,bet šis variantas su vaistininke kuri apšaukia mane su vaistų pasu tai jau viršūnė.Gi ne pati sugalvojau šiaip sau nusipirkti doh.gif Laikykitės ir neužšokit ant tokių "ŽOLININKIŲ "kaip aš lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2006 12 04, 15:23)
Ačiū už palinkėjimus wub.gif stengiuosi neprarasti stiprybės ,o tai mano atamanas ir namus nuverstų.Ne Kalėdas sutiksime namuose grįžim 22d.P.S.O tavo vardas ne kristina. blush2.gif
Papildyta:

taip taip - as kristina, o ka? Nu jo buna tokiu vaistininkiu, kurios gyvenima aiskina. cool.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif .
Ir mes su psoblemom unsure.gif . Tikiuosi, kad nėra čia vaikučių sergančių Cistine fibroze. O mums įtaria, va darė tyrimus Chloridų kiekį prakaite nustatinėjo, nutarė, kad per daug. Dabar laukiam, reiks kartoti tyrimą. Persiskaičiau internete apie šią baisią ligą ir nebežinau kur dingt.
Mūsų mažylis gydėsi kosulį, bronchitą, o prisikapstė iki kitos ligos.
Gal kas ką žinot daugiau apie šią ligą?
Atsakyti