Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(noir1 @ 2006 10 24, 15:04)
Sveikos maytės,noriu jūsų patarimo ir konsultacijų.Ką ti parėjome iš pulmonologo,mums rekomenduoja susitvarkyti neigalumo grupę.Nieko manęs neklausė reikia ar ne ,norime ar ne.Tiesiog pasakė eikite pas savo gyditoja ir susitvarkykite.O kam ji reikalinga?Vaistai bus geresni ar kas?O gal čia tik piniginis reikalas g.gif Sūnui yra nuolatinė sunki bronchų astma.Šalia dar kažkoks žodis prasidedantis egroge...Vartojame SERETIDĄ,SALBUTAMOLĮ,FLIXSONASE ir ZYRTEKĄ.Atkalbėjo nuo skiepo PNEUMO 23.Ir dar vyksime į sanatorija.Prašau parašykite kokia nauda iš to neigalumo.Vaikas nuo to nepasveiks.
Papildyta:
Sveikos maytės,noriu jūsų patarimo ir konsultacijų.Ką ti parėjome iš pulmonologo,mums rekomenduoja susitvarkyti neigalumo grupę.Nieko manęs neklausė reikia ar ne ,norime ar ne.Tiesiog pasakė eikite pas savo gyditoja ir susitvarkykite.O kam ji reikalinga?Vaistai bus geresni ar kas?O gal čia tik piniginis reikalas g.gif Sūnui yra nuolatinė sunki bronchų astma.Šalia dar kažkoks žodis prasidedantis egroge...Vartojame SERETIDĄ,SALBUTAMOLĮ,FLIXSONASE ir ZYRTEKĄ.Atkalbėjo nuo skiepo PNEUMO 23.Ir dar vyksime į sanatorija.Prašau parašykite kokia nauda iš to neigalumo.Vaikas nuo to nepasveiks.Dar vartojme SINGULIARĄ.

Mano sesei buvo tokia pat diagnozė ir davė invalidumą, tai nauda visai nemaža: pašalpa apie 300 lt, viešasis transportas už pusę kainos jai ir lydinčiam asmeniui, krūva vaistų arba kompensuojami arba nemokami ir dar kažkas. Kiek suprantu, tau pats terminas nemalonus, bet, kaip sakoma, vargšas, bet išdidus... biggrin.gif Juk tas invalidumas ne visam gyvenimui, jį peržiūri kas 2 metai, todėl naudokis, kol proga yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 10 24, 21:40)
Dar noriu užduoti klausimą visoms mamoms, kurių vaikams diagnozuota bronchų atsma. Kiek iš Jūsų buvo rekomenduota atlikti ir kiek iš Jūsų atlikote vaikui kraujo serologinį tyrimą dėl toksokarozės?

Mes darėmės kraujo tyrimą (mokamą) dėl mikoplazmų.Ar tai kitas tyrimas nei toksokarozės?
Atsakyti
QUOTE(Agatas1 @ 2006 10 25, 09:54)
Mes darėmės kraujo tyrimą (mokamą) dėl mikoplazmų.Ar tai kitas tyrimas nei toksokarozės?

Čia kitas tyrimas.
Mikoplazmas irgi aišku pravartu išistirti g.gif Jaučiu reiks ir ja spridėt mūsų atveju, nes niekas niekad irgi net nepasiūlė ištirti. Ačiū, kad priminėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 10 25, 09:58)
Čia kitas tyrimas.
Mikoplazmas irgi aišku pravartu išistirti g.gif Jaučiu reiks ir ja spridėt mūsų atveju, nes niekas niekad irgi net nepasiūlė ištirti. Ačiū, kad priminėt 4u.gif

mes issityreme mikoplazmas. gavome neigiama atsakyma
Atsakyti
Tiesa sakant terminas neįgalumas manęs visai neglumina,tik gydytojai nieko nepaaiškina kas ir kaip.Liepė susitvarkyti ir viskas.apie korupciją ir aš girdėjau gal tai pragyvenimo šaltinis kai kuriems g.gif Beja vaiko gydytoja pasakojo,kad būna ir tokų kurie daro viską,kad tą grupę gauti.Tokių atvejų ir aš žinau,neblogai žmonės gyvena,bet...gal gali atsiliepti tokių vaikučių mamytės ir truputį apšviesti žalią astminuko mamą.Kaip sekėsi su tuo popierių tvarkymu,ar vaikas tai žino.Mano sūnui 5 m ir jam dzin tas terminas. smile.gif Todėl žadu jam to net nesakyti.
Atsakyti
Mamos,kur dingote,nejaugi j8s7 vaikiukai neserga .Mani6kiui kai tokie orai v4juoti tai tikrai ne kas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2006 10 29, 07:33)
Mamos,kur dingote,nejaugi j8s7 vaikiukai neserga .Mani6kiui kai tokie orai v4juoti tai tikrai ne kas verysad.gif

Manoji tai nuolatinė kosėtoja ax.gif Kuo toliau, tuo labiau žinau, kad turime astmą (vakarais pjauna dusinantis kosulys). Vaistus "Singuilair" ir antihistamininius nuolat vartojame, tik inhaliuojamą "Flixotide" labai sumažino ir sakė neužilgo nutraukt.
Su alergenais ryžtingai kovojame: vienintelį kilimą išnešiau, oro valymo aparatą nupirkau (beje, esu nustebinta, aš iškart pajuntu didelį skirtumą, pvz. tarp oro darbovietėje ir namuose..vadinasi, tikrai veikia thumbup.gif Bet aš ėmiau galingesnį oro valytuvą..100 kv. m. išvalo per 30 min), visą antialerginę patalynę supirkau, valau-šveičiu namus, taigi tikiu, kad ištrauksiu vaiką iš šios ligos.

Savo sveikatai visai neturiu laiko: šiandien susivokiau ant kokio ugnikalnio sėdžiu..siaubas jau 2 neįveikiamos ligos blink.gif Bet vis vien dukros atsma man 100-us kartų baisesnės už mano pačios rolleyes.gif
Atsakyti
Rasma, bet tu pati astmą turi? Klausiu todėl, kad pvz. man , visai nealergiskai niekam, oro valytuvas jokio efekto neduoda g.gif Nežinau, ar pats valytuvas blogas, nors neturėtų toks būti, ar aš tiesiog nieko nejaučiu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(katuka @ 2006 11 03, 08:10)
Rasma, bet tu pati astmą turi? Klausiu todėl, kad pvz. man , visai nealergiskai niekam, oro valytuvas jokio efekto neduoda  g.gif Nežinau, ar pats valytuvas blogas, nors neturėtų toks būti, ar aš tiesiog nieko nejaučiu  doh.gif

Taip, aš ir pati alerginės kilmės astma sergu (praktiškai su dukra mes esame alegiškoms tiems patiems dalykams...tik skirtingu "laipniu"). Aš labai stipriai jaučiu skirtumą, netgi labai labai: suretėjo dusulys, beveik nebekosčiu ir daug lengviau kvėpuoju, tas jausmas, kad man trūksta oro, mane "slegia" beveik dingęs thumbup.gif (vyras juto skirtumą tik pirmą dieną ir dabar jam irgi sako vienodas tas oras visur).
Atsakyti
maniskis irgi nuolatinis kosetojas, tai kaip orai atsalo tai labai paumejo doh.gif
Atsakyti
Maniškis šiandien taip išgąsdino,kad dar ilgai pati neatsigavau.Turėjome nueiti į vieną vieta tai kai išėjome į lauką tik vėjas pūstelėjo mano vaikas pradėjo dusti ir kosėti.Ilgokai neatsigaivalėjo turėjome grįžti namo.Jau ir iš darželio išsijungti,labai nepykit kalbininkės, ax.gif turėjome, o gruodžio mėn vykstame į Palangą.Stiprinsėmis thumbup.gif
Atsakyti
Kaip atrodo jusu vaiku kosulys? Mano tai sausai kosti ir tiek. Nesuprantu ar persalo, ar astma paumejo. Gydytoja obstrukcijos negirdi, o nuo Salbutamol nieko negeriau.
Atsakyti