[/QUOTE]del to "stebuklingojo" RIBOMUNYLO[QUOSutinku su tavimi. Kai kalbejau apie imuninius preparatus, turejau omeni - zoleliu pagrindu ir tik naturalias. Nors mano vaikai astmininkai ir mums pastoviai rekomenduoja visokius Ribomunylus ar broncho munalus, me tokiu sudu nevartojame. Be to zinokite, jei vartojate hormoninius vaistus, reikia vartoti daugiau kalcio.
Neciaudikyt.
Alina ir co, dekui uz patarima, kad reikia kalcio, nes sito nezinojau. siandien pat nudumsiu i vaistine ir nupirksiu. Gal dar kokiu geru patarimu kas zinote?
Del to RIBOMUNYLO tai as ziauriai buvau pasipiktinusi ant musu pulmonologes. Juk ji turi zinoti, koki suda bruka, o ne dalinti reklaminius lapelius su atseit nuostabiu preparatu. Juolab kad pati ir hormoninius vaistus israsineja. Nusprendziau pasikeisti gydytoja. Jei ka, ji dirba Seskineje, Kuziene tokia. Absoliuciai formaliai atlieka savo darba.
Del to RIBOMUNYLO tai as ziauriai buvau pasipiktinusi ant musu pulmonologes. Juk ji turi zinoti, koki suda bruka, o ne dalinti reklaminius lapelius su atseit nuostabiu preparatu. Juolab kad pati ir hormoninius vaistus israsineja. Nusprendziau pasikeisti gydytoja. Jei ka, ji dirba Seskineje, Kuziene tokia. Absoliuciai formaliai atlieka savo darba.
Dėl Kuzienės - pritariu, baisi formalistė. Tik kitus kritikuoja, kaip kiti blogai dirba. O kai ateini pas ja pagalbos, tai išsiunčia į ligoninę, prigasdinus, kad kritinė būklė
Gerai, kad Tara pritaria mano nuomonei del Kuzienes. Itrauksiu ja i juodaji sarasa. Per ta laika, kai mes kosejome, gydemes, ji ne karto nenusiunte vaiko pas masaziste - o juk masazas labai padeda atsikoseti ir issivalyti plauciams. dabar tik pati save galiu kaltinti, kad nepasidonejau is kitu saltiniu, kokios yra reabilitacijos galimybes.
Norėjau paklaust (gal ne visai į temą) apie darželius. Girdėjau gandus, kad asmatikų vaikų į darželius nepriima. Na gal ne į visus darželius, gal nuo direktorės priklauso.
Ar jūsų vaikai eina į darželį, kokia auklėtojų ir direktorės reakcija į diagnozę - astma?
QUOTE (Summer @ 2004 09 29, 15:34) |
Sako, būtų labai gerai masažistė, tik aš nė vienos nežinau. Gal žinot kokią? |
Žinau vieną masažistę, sąžiningai dirba. Ji atvažiuoja į namus. Senai naudojomės jos paslaugomis, tai net nežinau, kiek dabar ima (buvo 20Lt.)
PAGALBOS RANKA, D. Butėnienės PĮ
Musninkų g. 9, 07186 Vilnius
Tel.: (687) 89330
QUOTE (Tara @ 2004 10 05, 08:49) |
Norėjau paklaust (gal ne visai į temą) apie darželius. Girdėjau gandus, kad asmatikų vaikų į darželius nepriima. Na gal ne į visus darželius, gal nuo direktorės priklauso. Ar jūsų vaikai eina į darželį, kokia auklėtojų ir direktorės reakcija į diagnozę - astma? |
Priima astmatikus, bent maniski tai vaiksto. As idejau i spintele vaistu ir pamokiau aukletojas kaip naudotis, bet jir ir pats jau moka naudotis. kazkurioj temos skaiciau kad atsmatikui uz darza puse kainos.
Mano vyresnelei astma. Geriam singulaira, naudojam ventolina ir inhaliatorius. Saugau, kad nepersaltu. Dar turim i nosi antialergini purskala, bet pavadinimo dabar nepamenu. Taip ir gyvenam. Vasara buvom "Pusyno kely", gyvenom naujam korpuse, viskas ten fainai, jai patiko. Gydytoja patare imunitetui stprinti Rybomunila, bet jis labai brangus, kol kas dar nepirkau, gal kas bandet?
QUOTE |
kazkurioj temos skaiciau kad atsmatikui uz darza puse kainos. |
O geras. Jei taip butu, tai . Bet mamytes brangiosios, tikrai astmatikams nera jokiu nuolaidu, bet gera zinia, kad juos apskritai priima i darzeli. Maniskiai irgi visi ejo. Tik svarbiausiai, kad aukletoja zinotu ir kad moketu vaistais naudotis, kurie butinai turi buti spinteleje.
As bedu su savo astmininkais neturejau, nes jie labiausiai mego dusti vakare ar nakti.
Darzelyje slypi kitas pavojus. Del ivairiu priezasciu darze sumazeja vaikuciu imunitetas, o astmininko jis ir taip buna truputi mazesnis. Na del to ir padaugeja ivairios slogos, infekcijos ir astmos priepuoliai .
QUOTE |
Aš praeitą žiemą girdžiau dukrai Ribomunyl. Tai efekto nebuvo, sirgo kaip iki vaistų taip ir po vaistų. |
Mums irgi nepadejo. Padejo Singulairas ir Lacticolis. Apie Lacticoli noriu papasakot. Ji reikia gerti pries valgi darant toki limonada: 1 arb.saukstelis Lacticolio, 1 arb.saukst. su kaupu medaus ir vandens apie puse stiklines geriau silto, kad medus geriau tirptu. Tai pagerina virskinima.
Mes irgi pradejom vartoti Singulaira po vasaros atostogu. dar duodu zuvu taukus ir tikriausiai duosiu kokius nors vitaminus dar. Ir dar apie ligas. Pamaciau darze kad visa grupe kramto ta pacia kramtoma guma. Na toks noras uzejo aukletojai i snuki duoti. Zino gi kad grupeje yra serganciu vaiku ir toleruoja tokius dalykus.
QUOTE |
Pamaciau darze kad visa grupe kramto ta pacia kramtoma guma. |
Sakes. tai aukletojai ne vieta darzelyje. As savo maziams niekada popsio neaplaizydavau, o visada turejau tam reikalui virinto vandenuko.
Apie vitaminus. Gal zinote tokius kuriuos jusu mazyliai megsta, nes maniske jokiu i burna net neima, net skaniu zvereliu. Tik zuvu tauku kapsules tinka uz vitaminus, bet ji labai mazai valgo, tai noreciau ka nors su C vitaminu, bet kiek tik pirkau, nevalgo, teko broliams atiduoti.