QUOTE(xaiva @ 2006 01 24, 11:42)
Labai aktualu ir mums tai noriu paklausti kiek alergenų nustatinėjo, kokio amžiaus vaikučiui, ar tuos produktus jis jau buvo valgęs, kuriems nustatinėjo alergenus?
O dabar dar radau literatūroje,kad namuose negali būti jokios chemijos aerozolio pavidalu-plaukų lako, jokių dezodorantų, gaiviklių, nuo prakaitavimo naudot rutulinį ,ir ,,chemiją ,, mesti lauk visokius ploviklius, langų valymo ir audinių minštiklius ir kitus -iklius.Mama namuose negali kvėpintis.
Tarp kitko visai šeimai drabužiams ir patalinei skalbti alergiškiems skirtomis priemonėmis, geriau ne miltelius naud ,o skystą-Neutral, ir indams plaut ir priemonė yra nors geriau nenaudot jos.
O dabar dar radau literatūroje,kad namuose negali būti jokios chemijos aerozolio pavidalu-plaukų lako, jokių dezodorantų, gaiviklių, nuo prakaitavimo naudot rutulinį ,ir ,,chemiją ,, mesti lauk visokius ploviklius, langų valymo ir audinių minštiklius ir kitus -iklius.Mama namuose negali kvėpintis.
Tarp kitko visai šeimai drabužiams ir patalinei skalbti alergiškiems skirtomis priemonėmis, geriau ne miltelius naud ,o skystą-Neutral, ir indams plaut ir priemonė yra nors geriau nenaudot jos.
nustatinėjo mums apie 150 alergenų, aš galvoju dauguma iš jų jis yra ragaves. ten ne tik maisto alergenai, bet ir aplinkos.
aš ir pati nepastebiu, kad jis būtų alergiškas, aišku dulkių namuose nėra, bet chemijos pakankamai, aerozolių irgi, naudoju Silan ir t.t. - jokių priepolių
o dėl sanatorijos reikia kreiptis į pediatrą, pulmonologas negali išrašyti siuntimo. Oj kaip aš su savo pediatre kovojau dėl siuntimo, ji man aiškino, kad mano vaikas sveikas, jam tada tik 1 m. buvo ir buvo po plaučių uždegimo, Tai mano vyras iš jos išmušė tik per aukštesnes organizacijas . šiais metais mums pasakė, kad irgi priklauso, nežinau, nejaugi vėl rikės kovoti?