Mes nuo sekancio rugsejo planuojame i sia mokykla, idomu ar ten yra prailgintos grupes? kokie bureliai? ir kokios mokytojos siemet ketvirtoku?
QUOTE(irutelis @ 2012 09 01, 22:27)
Mes nuo sekancio rugsejo planuojame i sia mokykla, idomu ar ten yra prailgintos grupes? kokie bureliai? ir kokios mokytojos siemet ketvirtoku?
Ir mes labai ieškom tokios informacijos ir norim vesti savo padaužą į pirmą klasę
Na skaitau ir nieko nesuprantu... Mano sūnus baigė Senamiesčio pradinę prieš 5 metus. Apie Direktorę galiu pasakyti tik gerai, nebuvo nei kalbų nei užuominų apie kažkokias "padėkas". Aišku tai buvo jau seniai, nežinia gal kas keičiasi...
Mes buvom net ne iš miesto, o iš Kauno r. Taip susiklostė, kad reikėjo pereiti spalio pradžioje. Labai bijojom, bet jo būsima mokytoja taip paruošė ir nuteikė vaikus, kad visi labai laukė to naujoko, nepasidalino kas su juo sėdės viename suole. Viskas super
Esu be galo dėkinga Direktorei ir mokytojai Rasai Staniunaitienei
Mes buvom net ne iš miesto, o iš Kauno r. Taip susiklostė, kad reikėjo pereiti spalio pradžioje. Labai bijojom, bet jo būsima mokytoja taip paruošė ir nuteikė vaikus, kad visi labai laukė to naujoko, nepasidalino kas su juo sėdės viename suole. Viskas super
Esu be galo dėkinga Direktorei ir mokytojai Rasai Staniunaitienei
QUOTE(coconut @ 2012 10 24, 14:44)
Ir mes labai ieškom tokios informacijos ir norim vesti savo padaužą į pirmą klasę
Ir aš domiuosi šia mokykla ir joje dirbančiais pedagogais ...Gal atsiras kas pasidalins savo patirtimi .....
Keliam tema i virsu.
Laukiam atsiliepimu
Mes labai patenkinti šia mokykla. Nors patekti vidury mokslo metų buvo praktiškai neimanoma, bet vistiek kažkaip radom būdą ir jokių padėkų ar papildomų pirkinių nereikėjo. Vaikui perėjus čia visas psichologines problemas, buvusias senoje mokykloje, kaip ranka nuėmė. Vaikas labai noriai lanko. Kai buvo karantinas tai net verkė, kad nori į mokyklą, nes turėjo ten planų. Vaikai labai draugiški, tėveliai iniciatyvūs, mokytojos kaip antros mamos. Valgykloje labai skanu ( kelis kartus ir pati pietavau atėjusi pasiimti po pamokų vaiko). O kai paklausiau apie būrelius, tai gavau 2 lapus su sąrašu kokie yra ir tik rinkis kaikurie simboliškai mokami ( 10-20lt/men) ... kai senoje mokykloje nemokamų būrelių gal 2, o kiti mokami mažiausiai po 35lt/mėn.
Žodžiu šitą mokyklą UŽSKAITAU
Žodžiu šitą mokyklą UŽSKAITAU
O po kiek vaikų klasėse mokosi?
QUOTE(lile @ 2013 02 05, 10:07)
O po kiek vaikų klasėse mokosi?
Labai skirtingai
priklauso nuo klasės dydžio. Trečiam aukšte yra mažytės klasės, tai ten ir vaikų klasėje mažai, o antram klasės didesnės ir vaikų klasėje virš 20 ... pas geidžiamiausias mokytojas ir vaikų daugiau. Bet tai nereiškia, kad mažų klasių mokytojos prastos. Kiek mačiau, tai visas mokytojas vaikai labai myli ir nei prieš vieną nesustingsta. Vaikai tokie atsipalaidavę, komunikabilūs.. personalas vos ne visus vaikus ( net ne savo) vardais šaukia. Mokykloje nesijaučia jokios įtampos.
O gal galit parekomenduoti, kurią iš 1-ųjų klasių mokytojų vertėtų rinktis? žygiuosim šį rudenį
QUOTE(coconut @ 2013 02 05, 17:23)
O gal galit parekomenduoti, kurią iš 1-ųjų klasių mokytojų vertėtų rinktis? žygiuosim šį rudenį
Mes mokemes pas Jolanta Skirbantiene, gaila, kad jau teks skirtis siais metais- puiki objektyvi mokytoja, be simpatiju ir antipatiju, ir ismokina, ir pagiria ir pabara, vaikai jos klauso, teveliu nereketuoja kaip nekurie kiti pedagogai. Dar patiko, kad vienodai ziuri i visus vaikus, neskirsto pagal tai kiek kuris tevelis uzdirba ir pan. Zodziu mes nesigailejom. Ir manau mano vaikas sutikes kada nors sia mokytoja tikrai nores pasisveikinti ir pakalbeti....
QUOTE(totoro @ 2013 04 12, 20:03)
Mes mokemes pas Jolanta Skirbantiene, gaila, kad jau teks skirtis siais metais- puiki objektyvi mokytoja, be simpatiju ir antipatiju, ir ismokina, ir pagiria ir pabara, vaikai jos klauso, teveliu nereketuoja kaip nekurie kiti pedagogai. Dar patiko, kad vienodai ziuri i visus vaikus, neskirsto pagal tai kiek kuris tevelis uzdirba ir pan. Zodziu mes nesigailejom. Ir manau mano vaikas sutikes kada nors sia mokytoja tikrai nores pasisveikinti ir pakalbeti....
aciu!
QUOTE(totoro @ 2013 04 12, 20:03)
šita mokytoja kitais metais pirmokų neturės. Perims iš kitos mokytojos 3iokus ( metams)