Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno senamiesčio pagrindinė mokykla

Labai norėjau patekti į šią mokyklą, bet mane pribloškė tas uždaras kiemas, kur tik asfaltas, mūro sienos ir daugiau nieko... Miesto centre nėra ko norėti, bet... toks vaizdas, kad kaip kalėjime schmoll.gif . Praėjo noras.
O po susitikimo su kelių mokyklų atstovais, labai rimtai svarstau apie V.Kudirkos progimnaziją. Ten laukiami ir pirmokai ir penktokai (kas man aktualu) smile.gif . Nes patekti Senamiesty į 5 kl. beveik nėra galimybių... Nu ir nereikia... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MIGA @ 2011 04 28, 11:19)
Labai norėjau patekti į šią mokyklą, bet mane pribloškė tas uždaras kiemas, kur tik asfaltas, mūro sienos ir daugiau nieko... Miesto centre nėra ko norėti, bet... toks vaizdas, kad kaip kalėjime  schmoll.gif .  Praėjo noras.

Na ir saunu kad uzdaras kiemas, nelandzioja ir nepraeidineja belekas pro kiema blush2.gif , o be to uzsienyje senai net rakinamos mokyklos ir darzeliai ir as uz toki sauguma 4u.gif
Mes zadam keliauti i 2 - a , klase labai noreciau daugiau info apie mokyklos pedagogus 4u.gif Aciu. Galima ir i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MIGA @ 2011 01 19, 12:25)
Labai ačiū, nors kažkas atsiliepė. Kadangi pradinės mokyklos jau nebėra, yra tik pagrindinė, tai ji ir domina  smile.gif .
Ypač man svarbi dabartinių ketvirtokų nuomonė, nes mano dukra kitais metais bus penktokė, o mes norėtume čia ateiti iš kitos pradinės mokyklos.

QUOTE(1000inis @ 2011 03 08, 12:46)
atsiliepkite ketvirtoku mokytoju zinovai  ax.gif

mes mokinames pas Rasa Burbiene thumbup.gif bus(IVkl.)
SUPER mokytoja,labai rupestinga,daug vaikus ismoko,moka prieiti prie visu,jai reik su vaiku pabuna asmeniskai,jokiu susirinkimu(mokytojos nuomone-susirinkimas tik pinigu reikalavimas)tad jokiu rinklevu tik klases fondas 10lt men(is ju eina i parodas,tetrus,perka klases smulkias priemones)kalbama,kad pati geriausia mokytoja mokykloj thumbup.gif
mes nuo Ikl.pas ja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zabke @ 2011 04 21, 14:10)
Mano dukra baigia ketvirta klase, bet ji mokosi pas Rasa Staniunaitiene. Jeigu rinktis is tu triju isvardintu, geriausiai vertinama Loreta Kutkiene.Pas ja susirenka gausiausia klase, nes daug norinciu. Nieko bloga apie Egle Brazaitiene nesu girdejus, o apie Danute isvis nieko nezinau.

Mes sąraše pas Loretą Kutkienę 4u.gif
Atsakyti
Nors mokslo metai tik prasidejo, bet sekanciais metais ruosiames pasirinkti butent sia mokykla ir idomu butu suzinoti apie kitu metu 5 klases mokytojas (aukletojas) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MIGA @ 2011 04 28, 07:19)
Labai norėjau patekti į šią mokyklą, bet mane pribloškė tas uždaras kiemas, kur tik asfaltas, mūro sienos ir daugiau nieko... Miesto centre nėra ko norėti, bet... toks vaizdas, kad kaip kalėjime  schmoll.gif .  Praėjo noras.
O po susitikimo su kelių mokyklų atstovais, labai rimtai svarstau apie V.Kudirkos progimnaziją. Ten laukiami ir pirmokai ir penktokai (kas man aktualu)  smile.gif . Nes patekti Senamiesty į 5 kl. beveik nėra galimybių...  Nu ir nereikia...  bigsmile.gif

Laba , mes nuo 2012 rugsėjo norime į senamiesčio pagrindinę į 5 kalsę. Gyvenam aleksote. Sako kad stiprūs mokytojai, gerai paruošia vaikusgimnazijai. Ar čia rimtai nėra šansų į 5 kalsę papulti, jei pagal gyvenamą vietą nepriklauso?
Atsakyti
Senamiesčio pagrindinėje dabar turiu 8 ir 7. Nesužavėta, bet kadangi gyvename Senamiestyje tame rajone alternatyvų nėra. Kažkas ten ne taip su direktore schmoll.gif PVZ. klaseje 32 vaikai, o suolai tik 30 vaikų, kas netelpa sėdi už mokytojo stalo, ar dar kur... Būreliai pritaikyti tik pradinukams. Kai kurios spintelės klasėse, problema į jas patekti. Kažkokie "pavainikiai" ties senamiestiniai Aušroje.
Pradinėse klasėse irgi turėjom problemų, tuo metu trūko klasių... bendravimas su administracija buvo sudėtingas, pradinukų mokytojai įsitempę, kaip supratau dėl administracijos taip pat. Tai tokia mūsų patirtis:)

Papildyta:
Mes seniau baigėm pas Juliją Garšvienę, griežta, tačiau puiki mokytoja, vaikai mylėjo. Jokių nesusipratimų per keturis metus nebuvo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita29 @ 2011 10 05, 18:24)
Senamiesčio pagrindinėje dabar turiu 8 ir 7. Nesužavėta, bet kadangi gyvename Senamiestyje tame rajone alternatyvų nėra.  Kažkas ten ne taip su direktore schmoll.gif PVZ.  klaseje 32 vaikai, o suolai tik 30 vaikų, kas netelpa sėdi už mokytojo stalo, ar dar kur... Būreliai pritaikyti tik pradinukams. Kai kurios spintelės klasėse, problema į jas patekti. Kažkokie "pavainikiai" ties senamiestiniai Aušroje.
Pradinėse klasėse irgi turėjom problemų, tuo metu trūko klasių... bendravimas su administracija buvo sudėtingas, pradinukų mokytojai įsitempę, kaip supratau dėl administracijos taip pat. Tai tokia mūsų patirtis:)

Papildyta:
Mes seniau baigėm pas Juliją Garšvienę, griežta, tačiau puiki mokytoja, vaikai mylėjo. Jokių nesusipratimų per keturis metus nebuvo.  4u.gif

O galvojau kad aukštas lygis-juk aušros gimnazija...
Ačiū,supratau,reiškia belieka Jonučių vidurinė mokykla,apie ją randu tik gerus atsiliepimus.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2011 10 07, 17:52)
Ačiū,supratau,reiškia belieka Jonučių vidurinė mokykla,apie ją randu tik gerus atsiliepimus.

Na va suolų ir spintelių klausimą išsprendė. Vadinasi galima, tik šiek tiek pastangų reikia smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Aš irgi labai norėjau savo vaika leisti i senamiesčio pagrindinę m-klą. Taip pat galvojau, kad ji aukšto lygio, juk "Aušros gimnazija"... Ir teko nusivilti: 1) direktore-nepriklausėm pagal gyvenamą vietą, tai pusę metų tampė..labai reikėjo deklaracijos.. Sakė, kad vietų nėra, bet jei bus deklaracija - tai atsiras....Kažkas baisaus: tai yra - arba ne?..2) taip pat iš pažystamų supratau, kad santykiai mokytojų ir administracijos labai nekokie..3)trūksta popamokinės veiklos ir priežiūros po pamokų .4) bendradarbis mano baigė šią mokyklą ir tikrai negalėjo patvirtinti, kad ji yra stipri....(tai dar susilpnino mano norą per pinigus tą vaiką bandyti ten kišti). O šiaip tai lygis jos toks, koks yra pagrindinės mokyklos, tiesiog sutartis yra padaryta su Aušros gimnazija nuo 9 klasės. O būten aš į ją ir norėjau savo vaiką leisti. Kaip supranu 9 klasėj jis galės pats rinktis kur norės stoti. Mes dabar lankom Vinco Kudirkos progimnaziją., tai taip pat kurios yra sutartis su Dariaus ir Girėno gimnazija sudaryta. Pagal stiprumą kiek gilinausi jos panašios. Patenkinti geru dėstymu, tvarka... popamokine veikla ir plius mokytojų priežiūra po pamokų.Nu bent jau vaikas tai laimingas....Ir svarbiausia nereikėjo niekam nieko tepti...!!!!
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2011 10 07, 18:52)

Va taip ir gimsta mitai unsure.gif Nematau nieko kuom ji yra geresnė už kitas schmoll.gif Na nebent tuom, kad "visi ten nori" ir dyyydelė banda, ryškiai didesnė nei kitur, gal taip drasiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
as esu adomas kuris lanke ir pabaige kauno senamiescio pagrindine dabar eisiu i 5kl
mokykla labai labai faina mokytojos gero visos paruose 5kl labai gerai ismoko drausmes nu mokykla super... ojaigu norit patarimo del mokytojos patarciau rasa burbiene is visu mokytoju moloniausia visuomet uzjaucia ir del kiekvienos smulkmenos nepyksta. bet jau kai kasnor stipriai prasikalta supyksta. na bet siaip isaiskina kiekviena dalyka ko nesupranti padeda per darbeliu pamokas nu vienu zodziu mokytoja pati mieliausia, nuostabiausia.
Atsakyti