Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno senamiesčio pagrindinė mokykla

Apie pradine mokykla as jums nieko papasakot negaliu, nes maniske cia tik nuo 5kl., tai iskart ejom i "Ausros" gimnazija (ant sasiuviniu rasom, kad Senamiescio pagrindine), mokina gimnazijos mokytojai, klasej mokinasi 32 mokiniai. Rinkliavu dideliu tai tikrai nera: 5 litai menesiui, nes dabar mokykloj vyksta kapitalinis remontas. Maistas puse velnio (maniske kartais valgo), dazniau lekia po pamoku i koncervatorija valgyti. Siaip jokiu nusiskundimu dideliu neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(koskor @ 2011 01 07, 12:08)
Apie pradine mokykla as jums nieko papasakot negaliu

Labai ačiū, nors kažkas atsiliepė. Kadangi pradinės mokyklos jau nebėra, yra tik pagrindinė, tai ji ir domina smile.gif .
Ypač man svarbi dabartinių ketvirtokų nuomonė, nes mano dukra kitais metais bus penktokė, o mes norėtume čia ateiti iš kitos pradinės mokyklos.
Atsakyti
Maniškis į šią mokylą irgi atėjo iš kitos pradinės mokyklos tiesiai į 5 klasę. Labai patenkintas klase, mokytojais - ypač- matematikos, anglų ir technologijų. O kai vaikui gerai sekasi- aš irgi devintam danguje...
Atsakyti
rudeni eis pirma klase doh.gif gal daugiau tokiu yra 4u.gif noreciau paanalizuoti busimas pedagoges, dabar turbut bus tos, kurios isleidzia ketvirtokus g.gif
Atsakyti
Šį rudenį pirmokėlius turės: Eglė Brazaitienė, Loreta Kutkienė ir Danutė Abromavičienė? Būčiau labai dėkinga už bet kokią info/bet kokius gerus ar blogus atsiliepimus apie šias mokytojas.
Atsakyti
QUOTE(Margas debeselis @ 2011 03 01, 17:13)
Šį rudenį pirmokėlius turės: Eglė Brazaitienė, Loreta Kutkienė ir Danutė Abromavičienė? Būčiau labai dėkinga už bet kokią info/bet kokius gerus ar blogus atsiliepimus apie šias mokytojas.

Mane taip pat domina info apie busimu pirmokeliu mokytojas ir mokykla, bet visos tik klausia ir niekas nekomentuoja verysad.gif
Atsakyti
gal reikia pasikreipt i kokia centro pasnekoviu tema, paprasyt kad cia zvilgteltu ax.gif jos gal nezino kad cia tokia diskusija?
Atsakyti
atsiliepkite ketvirtoku mokytoju zinovai ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
labai reikia info,baigiam 4 klase ir planuojam eiti senamiescio ,kad patektume i AUSRA>,kaip paremiat mokykla??? smile.gif
jei galima i AZ!

Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2011 03 10, 15:32)
Sveikos,
labai reikia info,baigiam 4 klase ir planuojam eiti senamiescio ,kad patektume i AUSRA>,kaip paremiat mokykla??? smile.gif
jei galima i AZ!

As ir noreciau daugiau info apie 5 klases 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 03 14, 21:35)
As ir noreciau daugiau info apie 5 klases  4u.gif

siandien buvom pas direktore,viskas ! ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Margas debeselis @ 2011 03 01, 16:13)

Mano dukra baigia ketvirta klase, bet ji mokosi pas Rasa Staniunaitiene. Jeigu rinktis is tu triju isvardintu, geriausiai vertinama Loreta Kutkiene.Pas ja susirenka gausiausia klase, nes daug norinciu. Nieko bloga apie Egle Brazaitiene nesu girdejus, o apie Danute isvis nieko nezinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zabke: 21 balandžio 2011 - 14:18